Stirile din ziua: 29 mai 2017

Posta Romana, catre Robu: Liceul de posta nu e de vanzare. Daca il vreti, se poate inchiria

Posta Romana, catre Robu: Liceul de posta nu e de vanzare. Daca il vreti, se poate inchiria

Poșta Română nu vinde nimic! Poate închiria fostul liceu de telecomunicații, dar nici vorbă să-l înstrăineze definitiv. Este replica dată primarului Nicolae Robu, care anunța că municipalitatea ar fi interesată de o astfel de achiziție.

spital torontalului

Institutul Oncologic de la Timisoara ramane blocat in contestatii. 10 milioane de lei ar putea sa nu fie cheltuiti

Sunt 10 milioane de lei alocate de la bugetul Ministerului Sănătății, în acest an, pentru viitorul institut oncologic de la Timișoara, dar nu e clar dacă vor putea fi folosiți. Ministrul Sănătății, Florian Bodog, recunoaște că există un blocaj, care pare greu de depășit în acest moment.

Fara role si trotinete in centrul Timisoarei. Robu: Sunt realmente un pericol in zonele pietonale

Adio, trotinete, role sau skateboarduri în zona centrală a Timișoarei! Interdicția valabilă pentru bicicliști se va aplica și celorlalte mijloace de deplasare. Până acum, polițiștii locali i-au sancționat doar pe cei care pedalează, dar va urma, cât de curând, o hotărâre de consiliu local și pentru ceilalți.

Bolojan stie: Robu e consumator de voturi de la PNL

Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, unul dintre cei mai influenți și respecati lideri ai PNL, susține că în jurul lui Cristian Bușoi s-au strâns cei care consumă voturi din PNL, iar în jurul lui Ludovic Orban, liberalii care au generat voturi. Printre „consumatori” se numără și președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

Descoperiti Thassos, insula de smarald a Greciei. Vacanta la preturi Early Booking / FOTO

Pitoreasca insulă grecească Thassos este, și în acest an, unul dintre locurile ideale în care vă puteți petrece vacanța. Marea caldă și turcoaz, plajele neasemuit de frumoase și pădurile răcoroase sunt tot atâta motive s-o alegeți ca destinație pentru această vară. Bilete Early Booking vă așteaptă.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 29 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Splaiul N. Titulescu nr. 21, orele 9 – 17; Lugojel, Balint, Fârdea Baraj (p), Jimbolia – str. Lorena, între E. Bartzer și Republicii, Republicii între Lorena și T. Vladimirescu, Macedonia, SP Cebza, orele 9 – 17.

Top