Stirile din ziua: 20 iulie 2017

Sorin Grindeanu

Inlocuit de Andea, Grindeanu reactioneaza: Mergem inainte!

Inlocuit de Andea, Grindeanu reactioneaza: Mergem inainte!

Fostul premier Sorin Grindeanu a reacționat, joi seară, pe Facebook, după ce s-a anunțat că filiala pe care a condus-o va fi păstorită, pe perioadă nedeterminată, de Petru Andea și de arădeanul Dorel Căprar. El vorbește în continuare din postura de membru PSD.

Despre Cargo, patriotism local si mult… prea mult kitsch

Zilele trecute, un prieten abia întors din Franța, unde a participat la câteva etape ale celebrului tur ciclist, mi-a povestit despre un fenomen întâlnit în orășelele și satele din Hexagon. Adică acolo unde încă rezistă acea Franță profundă, galică dacă vreți, necontaminată de factorul alogen.

Avere de bugetar din Primaria Timisoara: Lexus si apartament in Tenerife

E viață bună pe CD Loga 1! Unul din personajele controversate din Primăria Timișoara, șeful Serviciului Resurse Umane, Rodica Aurelian, a reușit, în acest an, să-și cumpere un apartament taman în… Tenerife. Acesta se adaugă unor apartamente și terenuri intravilane în București, Ilfov sau Brașov și unui autoturism de lux.

Petru Andea preia filiala PSD Timis. Cu aprobare de la Dragnea

După mai multe săptămâni de incertitudine, PSD Timiș are lider agreat de „stăpânirea” de la București. Fostul activist PCR Petru Andea a fost numit coordonator al filialei conduse până acum de Sorin Grindeanu. Andea spune că știe de numire de acum două zile și-și va prelua atribuțiunile de la 31 iulie.

sosea centura

Centura de Sud: in acte mai lunga cu 290 de metri, fara constructor, dar cu certificat de urbanism

CJ Timiș a emis certificatul de urbanism pentru Centura de Sud a Timișoarei. Între timp, guvernul vrea să modifice hotărârea din 2008 care stabilește aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai acestei investiții. Centura va avea cu 290 de metri mai mult față de cât s-a stabilit în 2008 și va costa 522 milioane de lei, dar licitația pentru desemnarea constructorului a fost amânată a patra oară.

Pescada, restaurantul pescaresc unde iti lasa gura apa / FOTO

Un întreprinzător curajos, un chef priceput și multă dragoste de… pește. Așa a apărut, în Timișoara, cel mai nou restaurant cu specific pescăresc, Pescada. Dacă aveți poftă de-o doradă proaspătă sau de niște fructe de mare de-ți lasă gura apă, aici le veți găsi. Faceți o încercare și veți reveni, fără doar și poate.

Sfantul Ilie, facatorul de minuni si aducatorul de ploaie

Sfântul Mare Prooroc Ilie Tesviteanul, a cărui ridicare la cer este sărbătorită, pe 20 iulie, de Biserica Ortodoxă Română, este una dintre cele mai interesante şi complexe figuri de sfinţi. Unul dintre cei mai importanţi prooroci din Vechiul Testament, Sf. Ilie este celebrat ca un mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, având în vedere o notificare transmisă de Aquatim, referitoare la unele lucrări din zona Popa Șapcă, va întrerupe joi, 20 iulie, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde la PT 22 și 23. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Popa Șapcă, Zurobara, Olimpiadei, Cărvunarilor, Take Ionescu (parțial), Aurel Popovici, Vasile Lucaci

aquatim

Apa rece oprita in zona Popa Sapca

Aquatim anunță că joi, 20 iulie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei pe străzile Popa Șapcă, Vasile Lucaciu, Aurel Popovici, Constantin Brâncuși, Zurobara și la punctul termic de pe str. Aurel Popovici. Întreruperea este cauzată de lucrările de amenajare a infrastructurii de alimentare cu apă din zona pasajului Popa Șapcă, în cadrul

Top