Stirile din ziua: 20 septembrie 2017

Primaria si guvernul s-au inteles doar la doua scoli. Pagubele de la Economic depasesc cu mult suma pentru toata Timisoara

Primaria si guvernul s-au inteles doar la doua scoli. Pagubele de la Economic depasesc cu mult suma pentru toata Timisoara

Pagubele de la patru școli din Timișoara depășesc, pe fiecare caz în parte, sumele oferite de guvern per total pentru repararea unităților de învățământ avariate de furtună. Primarul Nicolae Robu a publicat miercuri estimările făcute de subordonații săi pentru fiecare școală. El explică astfel de ce suma totală este de 10 ori mai mare decât cea care va fi cerută de la guvern.

Întreruperi de curent

Companiile de electricitate vor fi amendate pentru intarzierile in reparatiile de retele

Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei a decis să amendeze companiile Enel şi Electrica, care administrează reţelele din zonele afectate de furtună. Sancțiunile, de până la 200.000 de lei pentru fiecare zonă nealimentară, vin din cauza întârzierilor cu care au fost remediate defecţiunile.

Prefectul si presedintele CJ Timis: Enel e pe cale sa scoata oamenii in strada

121 de localități din Timiș încă nu au curent electric, la trei zile după furtuna devastatoare de duminică, 17 septembrie. Într-o declarație comună, prima de acest gen, prefectul Eva Andreaș și președintele CJ Timiș, Călin Dobra, acuză incompetența companiei de electricitate.

Robu roaga timisorenii sa evite plimbarile prin parcuri si sa-l anunte daca inca nu au curent sau apa

Primarul Nicolae Robu face un apel la timișoreni, pe care îi roagă să-l anunțe direct dacă au încă probleme cu utilitățile. Edilul spune că lucrurile încep să revină la normal în Timișoara, dar îi roagă pe oameni să evite, în continuare, plimbările prin parcuri, unde încă nu s-a terminat degajarea crengilor și a arborilor căzuți.

Incepe LitVest. Hai sa citesti, la Timisoara vin scriitori din toata Europa / PROGRAM

O nouă ediție a LitVest 2017. festivalul care transformă Timișoara în capitala internațională a lecturilor publice, începe miercuri. Urmările puternicei furtuni de duminică și prognoza meteo au dat puțin peste cap programul. La LiTerrarium se va citi însă în continuare de pe terenurile de sport și / sau de pe motociclete.

Doze de suc sau de bere? Nu le aruncati, o sa fie bune la… Craciun!

EcoStuff România se pregătește de iarnă: possibiliTREE este o instalație de artă urbană care va fi realizată din doze de aluminiu recuperate de la timișoreni. „Bradul” de Crăciun eco va fi înalt de peste 15 metri şi ar urma să lumineze Piața Libertății, în timpul sărbătorilor de iarnă.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 20 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Crizantemelor, J. Preyer (p), Vasile Lupu, Budai Deleanu (p), orele 9 – 17; Fibiș (p), Utvin (p), orele 9 – 17; înlocuiri contoare Smart Meter: Fârdea (p), Barna (p), Botinești (p), Hăuzești (p), Surducu (p), Drăgșinești (p), Jurești (p), Sarazani (p),

Top