Stirile din ziua: 15 martie 2014

Vagon-cisterna cuprins de flacari, in Gara de Nord

Vagon-cisterna cuprins de flacari, in Gara de Nord

Un vagon dezafectat a luat foc, sâmbătă seară, în Gara de Nord. În apropiere se află o garnitură de cisterne despre care se presupunea că sunt pline de combustibil. Pentru a nu avea surprize neplăcute, pompierii le-au mutat și s-au chinuit câteva zeci de minute să stingă flăcările.

Acoperis luat de vant si prabusit peste o casa

Vântul stârnit sâmbătă seară în Timișoara a provocat mai multe incidente în oraș. Acoperișul unui bloc din zona Vlădeasa a căzut peste o casă și a rănit doi adulți și doi copii, unul dintre ei un bebeluș de patru luni. În alte cartiere, rafalele puternice au rupt crengi din copaci și le-au împrăștiat pe trotuare și pe carosabil.

Cod galben de vant in Timis

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare potrivit căreia în intervalul sâmbătă, ora 13 – luni, ora 13, vântul va avea intensificări în toată ţara. Sâmbătă seară, meteorologii au anunțat cod galben de vânt în mai multe zone din țară.

Tinerii cu experienta putina, preferati la Angajatori de Top

Centrul Regional de Afaceri a fost neîncăpător în a doua zi a târgului de joburi Angajatori de Top. O mulțime de tineri au venit în căutarea unui loc de muncă, fiecare dintre ei „înarmat” cu un CV BarCODE, singurul acceptat de angajatorii care au avut standuri la această ediție. Organizatorii estimau, pentru cele două zile de târg, 5.000 de vizitatori.

Un politist de frontiera a incercat sa fuga de rutieristi si a omorat un om

Accident grav pe Drumul Județean 593, între Peciu Nou și Parța, provocat de un polițist de frontieră care nu a oprit la semnalele rutieriștilor. Bărbatul circula cu viteză foarte mare și, după ce a trecut de polițiști, a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină, care circula regulamentar. Șoferul acesteia a murit în urma impactului.

Dan Alexa, posibil inlocuitor pentru Aurel Sunda la ACS Poli

Rezultatele negative din ultima vreme vor duce, aproape sigur, la înlocuirea de pe banca tehnică a lui Aurel Şunda. Acesta pare să fi pierdut susţinerea lui Nicolae Robu și a preşedintelui CJT, Titu Bojin, dar şi a conducerii clubului, oricum amenințată de primar cu remanierea. Dan Alexa, fotbalist încă în activitate, ar putea fi înlocuitorul lui Şunda.

Cu patru trepte asfaltate, lui Robu i s-a spus ca se lucreaza de zor in Gara de Nord / FOTO

Ceferiștii se fac că lucrează la reabilitarea Gării de Nord din Timișoara. La trei săptămâni de când primăria a cerut Poliției Locale să treacă la amenzi, s-au nivelat vreo patru trepte, s-au spălat niște geamuri și s-a făcut ceva curățenie între linii. Primarul Nicolae Robu n-a mai trecut prin gară, dar i s-a spus că se lucrează, așa că a păsuit CFR de la amenzi până la finele lunii!

Reteta veche din Ardeal: Placinta impaturata / FOTO + VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Rețeta de plăcintă împăturată a fost primită de la Pensiunea Valea Mariilor, comuna Sant, satul Valea Mare, județul Bistrița Năsăud.

curtea de conturi

Sefii de la ACS Poli, schimbati si cu banii luati, dar nu se stie de cand

Săptămâna trecută, ajungea la concluzia că totuși „avem echipă”. Acum, după meciul pierdut în superioritate numerică, acasă, cu FC Brașov, primarul Nicolae Robu constată „dezastrul” și anunță măsuri radicale la ACS Poli: schimbări în conducere și pe banca tehnică, dar și tăieri de bani.

Top