Stirile din ziua: 21 martie 2014

Sondaj pentru candidatul PNL pe Colegiul III, Coifan spera sa nu mai fie „suntat”

Liberalii fac, săptămâna viitoare, sondajul anunțat pe Colegiul III Timișoara. După ce Maria Grapini (PC) își va da demisia, aici vor fi organizate alegeri pentru postul de deputat. Sondajul va conta acum în cea mai mare proporţie în ceea ce privește desemnarea candidatului liberal. În 2012, după un asemenea sondaj, a ieşit scandal, câştigătorii lui, Ovidiu Drăgănescu şi Viorel Coifan, fiind scoşi de pe lista pentru parlamentare.

Parcare gratis pentru riverani in zona Cetate, restul lumii plateste TimPark

Șoferii care au treabă în zona Cetate trebuie să aibă mare grijă unde își lasă mașinile. De luni, pe șapte străzi, va funcționa un sistem care le permite riveranilor să parcheze gratuit pe partea dreaptă. Partea stângă e rezervată plătitorilor de TimPark. Polițiștii locali vor distribui taloanele de parcare către riverani și vor avea grijă ca șoferii să-și respecte partea de stradă!

Cum isi bat joc politrucii din Invatamant de elevii inzestrati

Un copil de 14 ani a câștigat Olimpiada de matematică, faza pe județ. Ca atare, Liza Szabo era îndrituită să participe la faza națională. Dar nu s-a întâmplat așa ceva, și nu din cauza copilului, ci din cauza bulibășelii din interiorul Inpectoratului Școlar Timiș. Iar principalul vinovat este inspectorul de matematică Zeno Blajovan, ca să fiu mai exact.

CONVOCATOR SC AGROMEC GRUNI SA

S.C. AGROMEC GRUNI S.A. Sediul : loc. Gruni, jud. Timis Capital social : 104.595 lei RON ORC J35/1351/1996 C.U.I. R8181387 CONVOCATOR Consiliul de Administratie al SC AGROMEC GRUNI SA cu sediul in  loc. Gruni, jud. Timis,  inmatriculata in Registrul Comertului sub nr.J35/1351/1996, avand Cod Unic de Inregistrare RO8181387, in conformitate cu prevederile Legii 31/1990 republicata

Trei zile in care sa va gasiti vacanta mult visata, la CRAFT

Weekend-urile în România și picnicurile culturale – pe acestea mizează, în primăvara lui 2014, agenţia de turism Ultramarin. Aceasta participă, de vineri până duminică, la Târgul de Turism Vacanţa, care se va desfăşura la Centrul Regional de Afaceri. Târgul este ocazia perfectă pentru a căuta vacanța la care visați, în țară sau în străinătate.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea executării unor lucrări de întreținere și modernizare, va întrerupe vineri, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 63 și 98. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc în zonele Odobescu și Steaua.

Top