Stirile din ziua: 4 martie 2014

Primaria a facut inventar: doar cateva zeci de gropi pe strazile din Timisoara

Primaria a facut inventar: doar cateva zeci de gropi pe strazile din Timisoara

Ultima iarnă, foarte blândă de altfel, a lăsat pe străzile din Timișoara doar câteva zeci de gropi. Asta susține viceprimarul Dan Diaconu, conform căruia cel mai recent „inventar” datează din luna februarie și nu conține, de exemplu, denivelările din zona liniilor de tramvai.

Singuratatile domnului Robu

Cu toate că în declarații pare extrem de relaxat în noua conjunctură politică dată de destrămarea USL, primarul Nicolae Robu se pregătește pentru vremuri grele. Sau ar cam fi nevoit să se pregătească. Situația în care se află acum nu este nici pe departe într-o zodie fastă. În primul rând, nu mai are în spate un guvern.

Simonis vrea sa interzica „Ingerii Galbeni” in Timisoara

Consilierul local PSD Alfred Simonis a depus, marţi, la Primăria Timişoara un proiect de hotărâre prin care cere interzicerea ridicării maşinilor parcate în oraş de către societăţi private. Dacă proiectul va fi votat, scandalurile şi problemele provocate de firma de tractări auto „Îngerii Galbeni” vor deveni istorie.

Transplant de ligamente in premiera, la Spitalul Militar

Medicii ortopezi de la Spitalul Militar din Timişoara au făcut primul transplant de ligamente prin programul Ministerului Sănătăţii. O astfel de intervenţie a mai fost făcută acum câţiva ani, însă operaţia de marți este prima de când spitalul a primit acreditarea pentru prelevare şi transplant de ţesut osos şi tendinos.

Sentinte soc în „Dosarul transferurilor”: Gica Popescu dupa gratii

Magistrații Curții de Apel București au anunțat condamnări cu executare pentru toți inculpații din așa-numitul dosar al transferurilor. Absolut surprinzător, vor merge după gratii și cei pentru care procurorii au cerut sentințe cu suspendare. Cea mai mare bombă a venit în cazul lui Gică Popescu, condamnat la trei ani și o lună cu executare.

ISJ Timis va face plangere la OPC impotriva gradinitelor private fara autorizatie

Oraşul de pe Bega este plin de grădiniţe particulare, numai că nu înseamnă că şi funcţionează legal. Conform reprezentanţiilor ISJ Timiş, unele dintre acestea funcţionează fără autorizaţie sau acreditare. Drept urmare inspectoratul va face plângere la OPC împotriva grădiniţelor private ilegale.

continental

Continental vrea sa scape de mirosurile pestilentiale de la fabrica din Timisoara

Grupul german Continental recunoaște, cu jumătate de gură, că reclamațiile oamenilor asfixiați de duhorile degajate de la uzina din Timișoara sunt întemeiate. În martie urmează să fie făcute noi reglaje la instalații, astfel încât, susțin șefii companiei, mirosul de cauciuc să nu se mai simtă în tot orașul.

Robu vrea pace, dar e pregatit de razboi: „Nu ma voi lasa calcat in picioare de nimeni”

În Timiș, liberalii vor să colaboreze pe mai departe cu social-democrații. Primarul Nicolae Robu susține că a discutat deja pe această temă cu președintele CJ Timiș, Titu Bojin. Robu spune că nu așteaptă decât ca foștii colegi de USL să fie corecți în continuare. În caz contrar, e gata de luptă.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giroc – str.Carpaţi, Mureş, Muncitorilor, orele 9 – 17; Maşloc nr. 98 şi 139, orele 9 – 14; MHC Surduc, orele 8 – 18.

Top