Stirile din ziua: 29 martie 2014

Resuscitarea de la Chiajna: Poli lui Alexa a trecut de Viitorul lui Hagi

Resuscitarea de la Chiajna: Poli lui Alexa a trecut de Viitorul lui Hagi

Antrenorul Dan Alexa a bifat prima victorie în Liga I în jocul susţinut de Poli Timişoara la Chiajna în faţa Viitorului patronat de Gheorghe Hagi. Cu o centrare care a dus la primul gol şi un gol, Nanu, mijlocaşul care acoperă flancul stâng al terenului la Poli, a făcut un joc excelent, contribuind decisiv pentru victoria în faţa Viitorului. Chiar dacă a primit gol, Nuno Claro, ca mai de fiecare dată, a avut câteva intervenţii excelente.

Am scapat de „ingeri”, de cocalari cine ne salveaza?

Am aflat cu satisfacție că „Îngerii Galbeni” au fost puși cu botul pe labe de o hotărâre a Consiliului Local Timișoara, că mai mulți politicieni responsabili au luat „Calu”* de coarne și au interzis ridicarea de autoturisme din parcările supermarketurilor. Retailerii nu mai pot angaja firme de ridicare și tractare pentru a-și face ordine în propriile parcări, pentru aceasta trebuind să-și monteze bariere și să-i taxeze pe șmecherii care își lasă mașinile peste noapte sau gratis cât au treabă prin oraș.

Stoia a pus gand rau „garajelor Xerox” din Complexul Studentesc

Aveți nevoie de un „xerox” ieftin? Pentru asta există „garajele” din Complexul Studențesc. Există încă, pentru că micile afaceri desfășurate în garaje au intrat acum în atenția primăriei, care susține că proprietarii acestora încasează bani frumoși și plătesc foarte puțin către bugetul local.

Programul curateniei de primavara

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 24 martie – 8 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. Sâmbătă, echipele RETIM vor acționa în perimetrul Calea Aradului (din girație Selgros până în Calea Lipovei) – Calea Lipovei (între Calea Aradului și Bd. Antenei) – Bd. Antenei – str. Popa Șapcă – Bd.

Top