Stirile din ziua: 22 martie 2014

Trei tineri din PSD Timis, pe lista USD la europarlamentare

Trei tineri din PSD Timis, pe lista USD la europarlamentare

Toate cele trei propuneri ale PSD Timiş au fost acceptate pe lista oficială de candidaţi a USD depusă sâmbătă la Biroul Electoral Central. Toate propunerile au fost făcute în Timiş de organizaţia de tineret.

alegeri Moldova

Alegerile pentru inlocuitorul Mariei Grapini pe Colegiul III n-au fost anuntate oficial

Guvernul a publicat în Monitorul Oficial actul normativ prin care sunt convocate alegeri parţiale în şase colegii uninominale, pentru o parte din mandatele vacante. Printre acestea nu se numără și Colegiul III Timișoara, unde Maria Grapini (PC) nu și-a dat încă demisia, deși a anunțat că va face acest lucru.

Firmele nu mai primesc prin posta toate deciziile de la Directia Fiscala a PMT

Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara nu mai trimite prin poștă deciziile pentru stabilirea impozitului pe mijloacele de transport și pe cele pentru stabilirea taxei de afișaj în scop de reclamă și publicitate, destinate persoanelor juridice. Reprezentanții acestora trebuie să se intereseze singuri despre datoriile pe care le au către bugetul local.

Reteta veche din Ardeal: Zama de paparada / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Rețeta de zamă de papăradă (ciorbă de omletă) a fost primită din satul Ighișu Vechi, județul Sibiu.

Top