Stirile din ziua: 7 martie 2014

Stoia zice: abatorul, distrus in 20 de ani, reparat in cateva luni / FOTO

Stoia zice: abatorul, distrus in 20 de ani, reparat in cateva luni / FOTO

În câteva luni, proprietarii abatorului de pe Bd. Eroilor de la Tisa vor repara ce s-a stricat în ultimii 20 de ani. Asta susține viceprimarul Traian Stoia, care a primit asigurări că acest lucru se va întâmpla până la vară.

Fara hingheri de o saptamana, Robu a constatat ca sunt mai multi caini pe strada

La o săptămână de când a expirat contractul cu Danyflor, primarul Nicolae Robu a constatat că pe străzile Timișoarei a crescut numărul câinilor fără stăpân. Edilul crede, nici mai mult, nici mai puțin, că una dintre cauze este aceea că apărătorii drepturilor animalelor au adoptat câini cărora le-au dat apoi drumul pe stradă!

„Bodega” de langa Generala 30, piedica in calea amenajarilor promise de Robu

O „bodegă” stă în calea terminării lucrărilor la piețeta din fața Școlii Generale nr. 30. Primăria a pierdut în primă instanță procesul cu proprietarul acesteia, lucru care l-a enervat pe Nicolae Robu. Edilul susține că acolo se vând alcool și țigări fără restricții. În realitate, tutun nu se mai găsește de peste o lună.

Cand Crin, Victor si Vali canta in cor „Free Gica” sau despre un santaj cu un hotel in Poiana

Aș fi un mare ipocrit dacă aș spune că nu m-am bucurat enorm în momentul în care am auzit că frații Becali, Cristi Borcea, Meme Stoica sau Gigi Nețoiu au ajuns la pușcărie. M-am și grăbit să scriu despre „marțea albă” a Justiției române, splendidă replică la „marțea neagră” a politicienilor care și-au acordat megaimunitate în fața legii.

Cu Bogdan Herzog, despre Putin, Vocea Rusiei si „putredul Occident”

Miercuri, în deBanat.ro a apărut un articol la rubrica „pe surse” (o rubrică mai veche cu valențe de pamflet la care colaborează toți redactorii și, ca atare, nesemnată), un articol cu titlul „Druckeria, Herzogheria, Putineria”. Fiindcă în multe comentarii, am fost acuzați că nu avem curajul răspunderii, nesemnând acest articol, revenim cu un articol semnat și, prin urmare, asumat.

Cu 220.000 de euro, Clinica de Oftalmologie, renovata pana la sfarsitul lui august

Cel mai vechi spital din România a intrat în reparații capitale. Clinica de Oftalmologie de la Municipal funcționează într-un imobil din secolul al XVIII-lea aflat într-o stare deloc potrivită pentru această activitate. La finele lunii august, acesta va fi renovat în totalitate, iar primăria va plăti aproape 220.000 de euro.

Marea asfaltare din Ciarda Rosie n-a inceput decat pe hartie / FOTO

Pe hârtie, ar trebui să fie forfotă, ca-n prag de deschidere de șantier. În realitate, locuitorii din Ciarda Roșie n-au văzut încă picior de muncitor pe străzile unde municipalitatea a anunțat că ar trebui să aibă loc marea asfaltare. Firma care va executa lucrarea de peste 950.000 de euro n-a început nici măcar organizarea de șantier.

In Poiana Lupului vin rusii si ucrainenii: Moscow Art Trio / VIDEO

La Gărâna Jazz Festival vine, în acest an, una dintre cele mai inedite trupe din lume. Moscow Art Trio traversează cu grație granițele dintre jazz, folk și muzică clasică, între muzica din est și muzica din est și, până la urmă, între diversele epoci. Ca dovadă, foarte probabil, liderul trupei, Misha Alperin, are să vă dea binețe în limba română!

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție secundară, va întrerupe vineri, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 23. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc în imobilele situate pe străzile V. Lucaci (parțial), A. Popovici (parțial), P. Șapcă (parțial).

Top