Stirile din ziua: 8 martie 2014

Ilie Bertea, consilier judetean PP-DD, a murit!

Ilie Bertea, consilier judetean PP-DD, a murit!

Cheful de 8 Martie s-a terminat tragic pentru organizaţia PP-DD Timiş. Consilierul judeţean Ilie Bertea s-a prăbuşit brusc în timp ce dansa alături de colegii lui și, din păcate, nu a mai putut fi resuscitat de medicii de pe ambulanță. De la alegerile din 2012, PP-DD Timiș este la a treia pierdere majoră.

Cand se termina norocul, nici Nuno Claro nu mai e de ajuns

Cu antrenorul Aurel Șunda în tribune, suspendat, și cu doi jucători mai puțin pe teren, eliminați, ACS Poli a venit de la Botoșani fără niciun punct. Timișorenii s-au trezit prea târziu, abia după ce gazdele au deschis scorul, au avut un gol anulat și putea primi un penalti pe final de meci. Unii ar putea spune că norocul din ultimele etape se cam termină.

Posta are director nou de la PSD, caruia Stoia ii ofera tot sprijinul / FOTO

Tânăr, deștept și întreprinzător: așa a fost descris de viceprimarul Traian Stoia noul director al Oficiului Județean al Poștei Române, Dacian Crainic. Membru PSD, în vârstă de 30 de ani și numit în funcție pe șest, acum trei săptămâni, acesta spune despre că el că e plin de „elan tineresc”. Cei doi au discutat, teoretic, despre renovarea Palatului Poștelor.

Grindeanu crede ca Tariceanu s-ar descurca cu succes ca presedinte al Senatului

Premierul Victor Ponta continuă să le facă zile fripte liberalilor chiar şi după destrămarea USL. Ponta nu a exclus varianta ca disidentul liberal Călin Popescu Tăriceanu să fie propus pentru funcţia de şef al senatului. O decizie va fi luată cel mai probabil luni. Unul dintre cei mai influenţi social-democraţi din vestul ţării, deputatul Sorin Grindeanu, crede că este o variantă acceptabilă.

Reteta veche din Ardeal: Intinsoare bistriteana / FOTO + VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Rețeta întinsoare bistrițeană a fost primită de la Pensiunea Valea Mariilor, comuna Sant, satul Valea Mare, județul Bistrița Năsăud.

Top