Stirile din ziua: 26 martie 2014

Aleșii județeni s-au pus bine cu Cel de Sus

Aleșii județeni s-au pus bine cu Cel de Sus

Consilierii județeni au votat un proiect prin care se alocă aproape un milion de lei cultelor religioase. Din acești bani, 100.000 de lei sunt îndreptați spre Catedrala Neamului din București. În ședința de plen a CJ Timiș de miercuri s-a hotârât alocarea a 960.000 de lei în acest an pentru finanțarea unor culte religioase. Din

Scandal sexual intr-o institutie deconcentrata din Timisoara / STENOGRAMA+AUDIO

O femeie de 30 de ani, angajată în cadrul Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială Timiş, îl acuză pe fostul director executiv, Gheorghe Manolache, că timp de peste şase luni a încercat să profite de statutul său, ameninţând-o că o va da afară dacă nu va întreţine relaţii sexuale cu el. Fostul director respinge acuzațiile, plângându-se că a fost manipulat.

Extinderea bulevardului Sudului e la mana UE

Prelungirea bulevardului Sudului înspre strada Muzicescu depinde de finanțarea europeană. E nevoie de o expropriere pe circa două hectare, iar municipalitatea nu-și poate asuma, pe fonduri proprii, și această operațiune, și prelungirea propriu-zisă. Primarul Nicolae Robu spune însă că nu știe, în acest moment, ce șanse ar avea la finanțare un astfel de proiect.

Marcel Mihoc vrea ajutor de inmormantare pentru familiile consilierilor judeteni decedati!

Unul dintre cei mai bogaţi consilieri judeţeni din Timiş, Marcel Mihoc (PSD). vrea ajutor de înmormântare pentru familiile consilierilor judeţeni în cazul în care aceştia mor în timpul mandatului. Mihoc a cerut în plenul CJT ca. la fel ca în cazul angajaţilor instituţiei, şi familiile consilierilor judeţeni să beneficieze de un sprijin.

Robu: Hai sa fim rationali, la licitatia de la „Olimpia” se putea inscrie oricine!

Primarul Nicolae Robu spune că habar n-are cine este contracandidatul lui Florin Teodorescu la licitația pentru spațiile de la sala „Olimpia” și nu înțelege de ce nu s-au arătat și alți doritori. Fostul sportiv se luptă cu „cumnatul” Sandei Greblă, consilierul personal al edilului.

Anunt licitatie deschisa cu strigare pentru vanzarea de imobile

S.C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAS S.A., cu sediul in localitatea Buzias, Jud.Timis, str. Florilor nr. 1  tel. 0256/321.060, fax 0256/321.581, e-mail statiune@buzias.ro, organizeaza: Licitatie deschisa cu strigare pentru urmatorul imobil: Vila nr. 9, situata in Buzias, str. Avram Iancu Caietul de sarcini al licitatiei poate fi procurat, contra cost, de la sediul S.C.  TRATAMENT BALNEAR BUZIAS

Senatorul Ben-Oni explica de ce nu trebuie votat PNL pentru Colegiul III

Gata, senatorul PNL Ben-Oni Ardelean a abandonat lupta cu sistemul. Cât a făcut și dumnealui parte din putere, alegătorul timișorean a fost amenințat în dese rânduri că va primi un muzeu al revoluției nou-nouț, să nu creadă generația de mâine că evenimentele din decembrie 1989 sunt un nou joc pe calculator. Apoi PNL a ajuns în opoziție și, pe bună dreptate, dl Ben-Oni Ardelean a spus presei locale că nu mai bagă mâna în foc pentru proiectele la care spune că a pus umărul.

Deci se poate! „Ingerii galbeni” au ramas fara „aripi”

„Vă sugerez să luați legătura cu Coppola sau alți regizori. Dacă vreți, vă pot face legătura la Hollywood! Dacă cineva vă spunea că am o legătură nepotrivită cu Papa, m-ați fi sunat? E parcare privată. Dacă proprietarul vrea să facă un grătar și să o cheme pe Lepa Brena o poate face!” Așa a răspuns patronul „Îngerilor galbeni” la întrebarea unui coleg de la deBanat referitor la sechestrarea unei persoane în parcarea magazinului Profi de către angajații săi.

Mai putina bere in paharele romanilor in 2013

În 2013, consumul de bere în România a scăzut cu 10% comparativ cu anul precedent. Cu toate acestea, berea rămâne băutura preferată a românilor, consumul fiind de 81 de litri pe cap de locuitor. Producătorii de bere consideră că motivele scăderii consumului sunt nivelul de trai scăzut al românilor și neîncrederea lor în starea economiei.

Balaci si Belodedici, alaturi de Juventus Timisoara la turneul „Vest Liga”

Ilie Balaci şi Miodrag Belodedici, legende vii ale fotbalului românesc, susţin proiectul unic în fotbalul bănăţean şi chiar românesc iniţiat de nou înfiinţatul club Juventus Timişoara. Aşa cum a anunţat Antonio Bădescu, preşedintele clubului, la finele lunii va avea loc ineditul turneu dedicat micuţilor fotbalişti intitulat U8-U9 „Vest Liga”.

Programul curateniei de primavara

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 24 martie – 8 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. Miercuri, echipele RETIM vor acționa în perimetrul Calea Bogdăneștilor (între Bd. Cetății și str. Circumvalațiunii) – str. Circumvalațiunii (până în str. Nera) – str. Nera – str. B.P. Hasdeu. Se interzice scoaterea şi depozitarea

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea executării unor lucrări de întreținere, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 13, furnizarea apei calde și a încălzirii la CT Dragalina. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile: General Dragalina, Bd. Republicii și N. Titulescu. Tot miercuri, din cauza unor lucrări efectuate de ENEL S.A.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de curent astfel: Timișoara -str. Surorile Martir Căceu (p), Arieș (p), Calea Martirilor (p), Bd. Liviu Rebreanu (p), orele 9 – 14; Izvin (SC Lactitalia), orele 9 – 16; Jimbolia – str. V. Babeș, Bartzer, Lorena, Spre Sud, Eminescu, orele 9 – 16; Gătaia – str. Republicii, Carpați, orele 8

Top