Stirile din ziua: 12 martie 2014

S-a schimbat schimbarea: Adrian Negoita, subprefect de Timis

S-a schimbat schimbarea: Adrian Negoita, subprefect de Timis

Dacă dimineață, numele viitorului subprefect de Timiș era ca și bătut în cuie, respectiv cel al consilierului județean Mihai Ritivoiu, lucrurile au luat o nouă turnură miercuri seara. PSD-iștii au aflat că Ritivoiu nu poate fi instalat în funcție, fiindcă nu a absolvit cursurile Institutului Național de Administrație, obligatorii pentru acest post.

„Ingerii galbeni” chiar au zilele numarate in Timisoara

Social-democrații s-au mișcat repede și au găsit deja formula legală pentru a le face viața grea firmelor care ridică mașini în Timișoara. Foarte probabil, la viitorul plen, pe ordinea de zi va figura un nou proiect. Dacă propunerea va fi adoptată, societăților de acest gen le va fi practic imposibil să mai ia autovehiculele fără acordul proprietarilor.

Nu e trucaj! La Timisoara, „cineva” pune indicatoare pe copaci / FOTO

În Timișoara, cineva montează indicatoare rutiere pe trunchiurile de copaci! Fenomenul a fost semnalat de consilierul PDL Simion Moșiu, care a prezentat câteva fotografii demonstrative. Deși primarul Nicolae Robu a rămas cu impresia că imaginile sunt trucate, un indicator similar există și în partea opusă a orașului. Municipalitatea a făcut plângere penală.

PNTCD sustine ca podul de la Michelangelo se poate prabusi oricand / FOTO

Reabilitarea podului de la Michelangelo s-a făcut de mântuială, iar o catastrofă este oricând posibilă. Aceasta este concluzia ţărăniştilor, după ce s-au consultat cu specialistul care a expertizat podul acum patru ani. Preşedintele interimar al PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, cere demisia directorului Direcţiei Tehnice din PMT, Culiţă Chiş.

Aura Danielescu se pregateste sa-i ia locul lui Cornel Petroman

Mandatul liberalului Cornel Petroman la conducerea Inspectoratului Şcolar Timiş a ajuns pe ultima sută de metri. Cel mai probabil, locul lui va fi luat de actualul inspector şcolar general adjunct Aura Danielescu, susținută de PSD și care nu este dispusă să accepte un post de secretar de stat în Ministerul Educației.

Consultatii gratuite, cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului

Hyperclinica MedLife, cea mai mare clinică privată din Timişoara, se alătură acţiunilor derulate cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului. În parteneriat cu Clinica de Nefrologie „Constantin Zosin” de la Spitalul Județean, timișorenii vor putea beneficia de consultații gratuite în ceea ce privește potențialele afecțiuni ale rinichiului.

Bogdan Herzog, omul lui Traian Stoia si al fratilor Cristescu din CLT

Cu toate că aparent este în opoziție, consilierul local PNȚCD Bogdan Herzog votează la greu așa cum i-o cere viceprimarul PSD Traian Stoia, dovadă elocventă fiind proiectul de vânzare a sediului PSD. Explicația pentru acest lucru este numărul mare de contracte pe care firma lui Herzog le are cu societățile lui Stoia și ale stăpânilor acestuia, Emil și Marius Cristescu. Firma lui Herzog a furnizat servicii de consultanță și Primăriei Timișoara.

Cu munti de balast la gard, unui timisorean i s-a spus ca are ghinion ca locuieste acolo! / FOTO

Stă de zece ani la aceeași adresă, pe strada Mircea cel Bătrân, iar acum i s-a spus cu tupeu că are ghinion pentru că și-a făcut casa acolo! E povestea unui timișorean care trăiește un adevărat coșmar, de când lângă gardul lui a răsărit un depozit de materiale de construcție care funcționează non-stop. În disperare de cauză, omul a apelat acum la primărie.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea realizării unor lucrări de modernizare, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 4A și V. Lupu. Vor fi afectaţi consumatorii care domiciliază în imobilele situate pe străzile Asănești, Bd. M. Eminescu, Robespierre, Dâmbovița, I. Barac, V. Lupu și Vulturilor. Tot miercuri,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, vineri, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Dumbrăviţa – str. Ghioceilor, Szentes, Wagner, Piersicului, S. Falva,  P. Şandor (p), orele 9 – 16; Giroc (SP III, Rudicica, Urseni, CAP, PC 22245 Bersim, str. Rodnei), orele 9 – 16; Giarmata – str. Izvor nr. 332,

Top