Stirile din ziua: 18 martie 2014

„Despre sufletul romanesc”, cu Puric si Kappl, pentru Clinica Nera

„Despre sufletul romanesc”, cu Puric si Kappl, pentru Clinica Nera

Timişorenii sunt aşteptaţi miercuri seară, la Filarmonica „Banatul”, la o întâlnire „Despre sufletul românesc”. Dincolo de o întâlnire emoționantă cu Dan Puric, orchestra simfonică şi corul „Ion Românu” ale filarmonicii și Ioji Kappl, ei vor putea face și un gest din suflet: o donație pentru prima clinică de recuperare oncologică din România.

Copacii stau in calea reabilitarii malurilor Begai

Proiectul de reabilitare a malurilor Begăi nu a arătat bine nici măcar pe planșetele arhitecților. Cu toate acestea, a început să fie pus în practică și, după câteva zile, a văzut toată lumea că aleile sunt greșit dimensionate. Primarul Nicolae Robu a ajuns la concluzia că trebuie să ia măsuri, pentru că nu vrea să fie „paratrăsnet”.

Noroc cu Cristea! Andrei Cristea

Golul marcat de fostul polist Andrei Cristea în ultimele minute ale meciului ACS Poli – FC Brașov a declanșat „jihadul” la Timișoara. Se știe, rând pe rând, foștii șefi ai clubului și-au dat demisiile, destinele echipei ajungând pe mâinile tandemului Ioan Timofte – Dan Alexa. Probabil, dacă nu venea acel gol, ne mulțumeam din nou cu un egal, se mai văicăreau unii pe motiv de arbitraj, dar totul continua în mocirla în care echipa s-a adâncit tot mai mult, de la o etapă la alta.

lenau

Castigatoare de olimpiada judeteana, impiedicata de ISJ sa ajunga la faza nationala!

Inspectoratul Școlar Timiș își bate joc de copiii cu rezultate bune la învățătură. După ce le-a permis elevilor de la Liceul „Bartok Bela” să participe la olimpiada județeană de matematică, iar una dintre fete a luat locul întâi, ea a fost declarată în afara concursului! Totul, pentru că inspectorul de matematică ia decizii după bunul plac și le schimbă după cum are chef.

ACS Poli aspira la ramanerea in Liga I, dar garantia „nu ne-o poate da nimeni”

Aurel Șunda și-a dat demisia în alb încă din momentul în care a fost instalat, Călin Rosenblum a „înțeles” să se retragă, iar Sorin Vlaicu este una dintre soluțiile pentru postul de antrenor secund. Așa explică primarul Nicolae Robu ultimele schimbări de la ACS Poli. El susține că toate detaliile legate de situația de la club vor fi clarificate marți seară.

Petroman atrage atentia primarilor sa nu mai foloseasca in alte interese microbuzele scolare

Cele 25 de microbuze şcolare vor începe să ajungă în judeţul Timiş din luna iunie. Acestea vor fi înmatriculate pe consiliile locale, iar reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş spun că unii primari folosesc microbuzele şcolare, care sunt destinate transportului elevilor, în cu totul alte interese.

Pacientul de 300 de kilograme, adus la Timisoara pentru operatie, a murit!

Bărbatul de 300 de kilograme, adus acum două săptămâni de la Pașcani, a murit marți dimineață. Robert Cogeanu a făcut stop cardiac și nu a mai putut fi resuscitat. El venise la Timișoara în ideea că va putea fi operat de medicii de aici. Într-o săptămână, slăbise șapte kilograme și veștile păreau bune.

Bojin si Robu se intalnesc cu Alexa

Primarul Nicolae Robu şi preşedintele CJ Timiş,Titu Bojin, se întâlnesc marţi seara cu probabil viitorul tehnician a echipei ACS Poli Timişoara, Dan Alexa. Dacă se va bate palma, imediat vor începe discuţiile pentru mai multe modificări în conducerea administrativă. „Vom avea o întâlnire cu Alexa şi, dacă ne înţelegem, imediat vom începe discuţia pentru tot

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Recaș (p), orele 8 – 18; Balint (p), orele 9 – 16; Moșnița Nouă (p), orele 9 – 16; Lugoj – blocuri str.Timișorii bl.C1÷6, D1÷5, orele 8 – 15; Berini (p), orele 8 – 15.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea executării unor lucrări de modernizare, marți, între orele 8 și 15, va întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii PT 10B. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc pe străzile Ștefan cel Mare (parțial) și St.O. Iosif.

Top