Stirile din ziua: 17 martie 2014

„Chirurgul” Alexa nu-si va ajuta echipa si de pe teren

„Chirurgul” Alexa nu-si va ajuta echipa si de pe teren

Tandemul Ioan Timofte – Dan Alexa, care va prelua managementul echipei ACS Poli, își va începe oficial munca de marți. Marți după amiaza, Alexa se va întâlni cu jucătorii și, foarte probabil, va avea loc și primul antrenament sub comanda sa.

Bojin prefera moderatia in schimbarea sefilor liberali de deconcentrate

Liderul PSD Timiş, Titu Bojin, reacţionează după ce fostul său coleg de alianță, liberalul Nicolae Robu, nu vede niciun motiv pentru care şefii de deconcentrate PNL să fie schimbaţi în urma ruperii USL. Bojin spune că ar prefera o cale de mijloc, mai ales că urmează să fie făcute analize pentru fiecare instituție în parte.

Garajele de pe strada Podeanu au fost demolate / FOTO

Strada Podeanu pare, de luni, mai largă și mai primitoare. Asta, după ce garajele ridicate ilegal, câteva zeci la număr, au fost demolate. Anul trecut, proprietarii acestora ceruseră de la primărie o păsuire până în primăvară. Construcțiile erau folosite mai degrabă ca debarale și loc pentru murături, decât pentru mașini.

Gata cu parcarea din Unirii! In zona se va parca pe sistemul „jumatate riverani, jumatate Timpark”

Șoferii care au ajuns în zona centrului istoric au avut parte de o surpriză neplăcută luni. Parcarea din Piața Unirii s-a închis, la fel ca și accesul prin fața Palatului Baroc. Urmează să fie instituit sistemul de parcare cu jumătate de stradă pentru riverani, jumătate pentru plătitorii de Timpark.

Sistem nesimtit de premiere din bani publici la ACS Poli

În loc să vină cu bani de acasă pentru rezultatele slabe şi jocul execrabil al echipei, oficialii lui ACS Poli Timişoara şi-au tras două prime de toată frumuseţea anul acesta. Chiar dacă obiectivul este salvarea de la retrogradare, formaţia timişoreană se respectă şi nu ratează niciun prilej să-i premieze inclusiv pe unii şefi şi şefuleţi care nu au nicio legătură cu jocul echipei.

Regulamentul pentru hingheri, in dezbatere publica miercuri la pranz

Regulamentul serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân intră în dezbatere publică miercuri la prânz. Primăria nu mai are contract cu hingherii de aproape o lună, iar dezbaterea este obligatorie înainte de anunțarea unei noi licitații. Penalitățile pentru viitorii hingheri pot ajunge la sume importante din valoarea contractului.

S.N. AEROPORTUL INTERNAȚIONAL TIMIȘOARA „TRAIAN VUIA” S.A.

Cu sediul în comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, anunţă Licitaţia Publică Deschisă, pentru închirierea unui spaţiu destinat activităţii de catering. Licitaţia va avea loc în data de 27.03.2014, ora 09:00, la sediul S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia” S.A. Documentaţia privind licitaţia, poate fi procurată la sediul  S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia” S.A.,

Primaria repara trei case, desi ar fi trebuit sa-si dea amenda pentru halul in care arata acestea / FOTO

Primăria nu se amendează singură pentru clădirile în stare jalnică pe care le are în proprietate. Este și cazul a trei imobile din apropierea fabricii de bere, primite donație de municipalitate, cu tot cu chiriaș. Acum, primăria se apucă de dres acoperișurile și burlanele, fiindcă de reparații capitale n-are bani.

Curatenia de primavara: Sunda a fost demis, urmeaza Rosenblum si Velcea

Aurel Şunda a devenit istorie pentru banca tehnică a lui ACS Poli la nicio oră după ce s-a încheiat jocul cu FC Braşov, pierdut de timişoreni cu 0-1. Acesta va reveni pe vechiul post din cadrul clubului la nivelul Centrului de Copii şi Juniori. Se pregătesc să-și strângă „jucăriile” Vali Velcea și Călin Rosenblum.

„Iubeste Romania Ta!”, la cel mai important targ de turism din Timisoara / FOTO

Primăvara aduce cu ea bucuria relaxării în natură, a călătoriilor, a descoperirii. Este perioada cea mai potrivită să-ţi faci planuri de vacanţă, de drumeţii. În weekendul următor, între 21 şi 23 martie, la Timişoara se va desfăşura Târgul de Turism Vacanţa, locul unde puteţi găsi cele mai atractive destinaţii şi preţuri pentru călătoria voastră.

Scurta privire asupra stomatologiei „epocii de piatra”

Este sigur oare să iau în considerare faptul că stomatologia ar fi cea mai veche profesie cunoscută pentru omenire? Poate că nu, deoarece această poziție este deja luată, dacă nu mă înșel. Mă îndoiesc, de asemenea, de faptul că stomatologia va fi ultima profesie inventată vreodată. Încă din timpuri străvechi, oamenii au folosit cele mai bune cunoștințe pe care le aveau pentru a-și trata dinții și vor face același lucru, atâta timp cât va fi necesar.

Schimbari pe linia 11 troleibuz si liniile 28 și 29 autobuz

De luni, 17 martie, RATT anunță modificări ale traseelor troleibuzelor de pe linia 11 și autobuzelor de pe liniile 28 şi 29. Astfel, linia 11 troleibuze va întoarce la Piaţa Virgil Economu, unde va avea şi capătul de linie. Schimbările sunt cauzate de lucrările care se vor desfășura până în noiembrie la rețeaua de apă și canal.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Recaș (p), orele 11 – 18; Lugoj – str. Timișorii bl.C1-6, D1-6, orele 8 – 16; Chevereș (p), orele 8 – 16; Recaș (p), orele 9 – 11; Ghiroda Nouă, orele 9 – 16.

Top