Stirile din ziua: 24 martie 2014

„Operatie” ratata pentru „Chirurg”: ACS Poli – SC Vaslui 0-2

„Operatie” ratata pentru „Chirurg”: ACS Poli – SC Vaslui 0-2

Schimbarea antrenorului n-a produs șocul mult așteptat la ACS Poli, nici în teren, nici în tribune. „Chirurgul” Dan Alexa a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică a timișorenilor, iar la echipă situația e tot mai albastră. Cu numai 26 de puncte și o repriză secundă foarte proastă, de pe „Dan Păltinișanu” se vede liga a doua.

Pana la sfarsitul saptamanii, Teodorescu afla daca a castigat in fata „baietilor destepti”

Florin Teodorescu află, în această săptămână, dacă trebuie să părăsească sala „Olimpia”. Rezultatele licitației organizate de Primăria Timișoara pentru sala de fitness și cafenea vor fi anunțate, cel puțin teoretic, până vineri. Teodorescu are un singur contracandidat, în persoana „cumnatului” consilierei personale a primarului Nicolae Robu.

Pirtea a negociat direct cu Ponta o candidatura pe Colegiul III Deputati!

Rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, Marilen Pirtea, admite că a negociat cu liderii PSD o eventuală candidatură pe Colegiul III Deputaţi Timişoara. Pirtea susţine că propunerea a venit direct de la premierul Victor Ponta, dar spune că, totuși, că nu vrea să renunţe la funcţia de rector.

Planul lui Robu pentru garajele din Parcul Bratianu: taxe retroactiv si tarif mai mare de acum incolo

Proprietarii garajelor din Parcul Brătianu ar putea plăti scump încăpățânarea lor. Ei nu vor să renunțe la construcțiile ridicate pe terenul pe care municipalitatea intenționează să facă o parcare supraterană de 500 de locuri. Oamenii și-au pus și barieră, pentru a limita accesul nepoftiților.

Marilen Pirtea rector UVT

A incercat Grindeanu sa-l „racoleze” pe Pirtea?!

În plină fierbere legată de candidatul cu care ar putea „ataca” Colegiul III Deputați, surse din PSD Timiş susţin o ipoteză interesantă. Rectorul Universităţii de Vest, Marilen Pirtea, ar putea fi candidatul USD la acestea alegeri care vor fi organizate după ce Maria Grapini va demisiona din funcţie, ea fiind pe lista USD la europarlamentare.

Thassos – Insula de smarald a Greciei / FOTO

Insula de smarald a Greciei, cum mai este numită Thassos, este în această vară una dintre destinaţiile de vis pentru concediu. Aceasta pentru că e un loc unde se găseşte câte ceva pentru toate gusturile: mare şi munte în acelaşi peisaj, păduri de un verde viu ce coboară prin nisipul strălucitor până în apele albastre, plaje liniştite şi curate, înconjurate doar de taverne tradiţionale, dar şi locuri unde distracţia ţine până în zori.

Programul curateniei de primavara

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 24 martie – 8 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. Luni, 24 aprilie, echipele RETIM vor acționa în perimetrul str. Cloșca – Bd. Cetății (din str. Cloșca în Calea Torontalului) – Calea Torontalului (până în str. Gr. Alexandrescu) – str. Gr. Alexandrescu (din Calea

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea executării unor lucrări de modernizare, luni va întrerupe apa caldă și încălzirea, între orele 8 și 15, la PT 94. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe Aleea Cristalului, Intrarea Vega, str. Lidia, Oglinzilor, Sudului și Uranus.

Top