Stirile din ziua: 19 martie 2014

Meciuri interesante la „Timisoara – Capitala Boxului”, Biea lupta pentru titlul national

Meciuri interesante la „Timisoara – Capitala Boxului”, Biea lupta pentru titlul national

Pregătirile pentru gala „Timişoara – Capitala Boxului” au intrat în linie dreaptă. Organizatorii au stabilit meciurile din cadrul evenimentului, cel mai important dintre ele fiind cel dintre Flavius Biea şi Robert Cristea, în joc fiind pus titlul naţional la box profesionist, categoria semimijlocie.

Florin Teodorescu spera sa nu fie nevoit sa paraseasca sala „Olimpia”

Primăria scoate la licitație, joi, la pachet, cafeneaua și sala de fitness din incinta sălii „Olimpia”. Campionul de culturism Florin Teodorescu, cel care deține sala de fitness, este nemulțumit atât de soluția aleasă de municipalitate, cât și de faptul că nu niciun fel de avantaj față de eventualii contracandidați.

Problema maidanezilor, rezolvata doar dupa ce se opreste „importul” de la sate

ONG-urile reclamă lipsa de implicare a primăriei în problema câinilor fără stăpân și faptul că întreaga responsabilitate va fi pasată, în noul contract, către firma care va câștiga licitația. Aceasta este concluzia dezbaterii publice organizate, miercuri la prânz, la primărie. S-a lăsat cu mulți nervi din partea câtorva iubitori de animale și fără vreo soluție clară.

Alegerile pe Colegiul III, test electoral pentru primarul Robu

La aproape doi ani de mandat, primarul Nicolae Robu are ocazia, chiar șansa, de a-și măsura în mod direct popularitatea pe care o are în rândul timișorenilor. Și nu e vorba de un sondaj prin call center, unde primarul s-a autoabonat la peste 80% din sufragiile de vot, ci de un scrutin direct, cu buletin de vot în urnă.

Din intelepciunea lui Alin Popoviciu

Deputatul PDL Alin Popoviciu și-a găsit noi prieteni. De fapt, nu știu dacă relația e deja sudată, dar omul a identificat în liberalul Nicolae Robu persoana cu care vrea să se joace când va fi mare. Ca el să fie omul care face primul, al doilea și al șapteșpelea pas, Alin Popoviciu a lansat tot felul de propuneri de colaborare pentru așlegerile locale din 2016, ba sfaturi pentru un primar PNL rămas singur în fața haitei de lupi de la PSD.

Salarii taiate pentru toata lumea la ACS Poli, inclusiv pentru Alexa

Schimbările de la ACS Poli au adus nu doar un nou staff tehnic și un nou director al Consiliului Director, ci și reduceri salariale pentru toată lumea. Noul antrenor Dan Alexa nu are licență Pro, dar poate sta pe banca tehnică atât vreme cât are lângă el un deținător al acesteia. În vară ar urma să fie stabilită o structură nouă.

„Ingerii galbeni” incep sa distruga masinile pe care le ridica / VIDEO

În prag de interzicere a activității lor în Timișoara, „Îngerii Galbeni” par să nu se teamă de nimic. La finele săptămânii trecute, ei au distrus o mașină pe care au ridicat-o din parcarea Profi de lângă Casa Tineretului. Incidentul s-a petrecut chiar sub ochii polițiștilor. În viitorul plen al CL ar putea fi votat un proiect care să pună capăt nesimțirii „Îngerilor galbeni”.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Recaș (p), orele 8 – 19; Lugoj – str. Timișorii bl. C1-6, D1-5, orele 8 – 15; Jabăr (p), orele 8 – 15; Balint (p), orele 9 – 16; Albina – SP IV Bazoș, orele 9 –

Top