Stirile din ziua: 5 martie 2014

ACS Poli a gasit inlocuitor pentru Aurel Sunda, Jackie Ionescu se opune

ACS Poli a gasit inlocuitor pentru Aurel Sunda, Jackie Ionescu se opune

Situaţia lui Aurel Şunda la ACS Poli Timişoara este departe de a fi rezolvată. Cei mai multi dintre conducătorii formaţei timişorene vor să-l înlocuiască pe tehnician de pe banca tehnică. Acesta beneficiază însă de sprijinul lui Ion V. Ionescu, vicepreşedintele Consiliului Director al clubului.

Un barbat de 300 de kilograme din Pascani va fi operat la Judetean

Urcat într-o ambulanță SMURD cu ajutorul a zece pompieri, un bărbat de 300 de kilograme de la Pașcani urmează să ajungă la Timișoara miercuri seară. Medicii de la Spitalul Județean vor încerca să-l opereze, pentru a-l scăpa de multele kilograme în plus, dar totul depinde de rezultatele analizelor care vor fi făcute pacientului.

Peste o mie de profesori susțin examenul de titularizare la Timișoara

Simularea de la evaluarea nationala: doar o treime din copii ar „trece” la matematica!

Simularea examenului de evaluare națională a avut rezultate catastrofale. Doar 48,8% dintre elevii prezenţi au obţinut medii peste cinci și doar o treime dintre cei care au dat examenul au luat notă de trecere la matematică! În Caraș-Severin, doar 19% dintre copii au luat 5 la această probă. În Timiș, media de potențial promovați este de puțin peste 45%.

Druckeria, Herzogheria, Putineria

În timp ce întreaga lume civilizată de pe cinci continente este oripilată de intervenția militară a „țarului” Putin în Ucraina, un consilier local din Timișoara jubilează și ia apărarea sceleratului lider de la Kremlin, brav descendent al lui Ivan cel Groaznic, Stalin sau Brejnev. Culmea, consilierul cu pricina nu este nici de la PRM, nici de la PP-DD sau vreun alt partid de sorginte comunistoidă, ci de la… PNȚCD.

Martea alba a fotbalului romanesc; si a Justitiei deopotriva

Pentru cei care mai cred că România mai are o mică șansă, sau măcar că mai există Justiție, marți a fost o zi cu adevărat fastă. Justiția din România a demonstrat că e bine și sănătoasă, odată cu aruncarea după gratii a golanilor fotbalului românesc. Ca să nu mai spun că, altădată o știre de breaking-news, arestarea pentru 29 de zile a lui Dan Radu Rușanu a trecut aproape nevăzută.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea executării unor lucrări de modernizare, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 69 și PT 58. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc pe străzile: 16 Decembrie, Calea Șagului, Chiriac, Eneas, Glad, Hebe, L. Rebreanu, R. Șirianu, Ranetti, Snagov, Al. Muzicii, Banatul, Citadelei, Dâmbovița, Dreptatea, Transilvania și Vulturilor.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timişoara – str. Lugojului nr. 6, sc. A, orele 9 – 15; Carani (p), orele 9 – 15; Giroc – str. Trandafirilor, orele 9 – 17; MHC Surduc, orele 8 – 18.

Top