Stirile din ziua: 6 martie 2014

O soferita turmentata s-a dat in spectacol pe Bd. Dragalina

O soferita turmentata s-a dat in spectacol pe Bd. Dragalina

O șoferiță de 41 de ani a sărbătorit un pic cam mult, s-a suit la volan și a făcut praf două mașini parcate pe marginea drumului. Femeia avea o alcoolemie considerabilă și a ajuns la spital, după ce a fost lovită în față de airbagul mașinii pe care o conducea.

Cu toata simpatia lui Bojin, Liliana Onet e foarte aproape de a-si pierde functia

O simpatizează pe subprefectul Liliana Oneţ, propusă de PNL, dar zilele ei par numărate în biroul pe care îl ocupă în prezent. Președintele CJ Timiș, Titu Bojin, îl susţine pe Zoltan Marossy pentru această funcţie. În prezent, fostul subprefect UDMR este şeful Biroului Achiziţii de la CJ Timiş.

Bojin vrea rabdare in problema schimbarii sefilor de deconcentrate PNL

Preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, îi dă într-un fel dreptate deputatului Sorin Grindeanu, care declara că şefii de deconcentrate PNL ar trebui să ia modelul lui Crin Antonescu şi să părăsească funcţiile. Bojin cere totuşi răbdare şi susţine că nu pot fi schimbaţi toţi şefii de deconcentrate care nu sunt social-democraţi.

Lelescu, pe faras după ce i-a facut de mirul lumii pe consilierii judeteni PDL

Tiberiu Lelescu are zilele numărate în funcția de lider de grup al consilierilor judeţeni democrat-liberali. În Biroul Permanent Judeţean al PDL Timiş de joi s-a propus schimbarea lui. Sursele noastre susţin că s-a invocat situaţia penibilă în care fostul director al Direcţiei Agricole Timiş și-a pus colegii la plenul CJT.

Din cauza problemelor de respiratie, nu se stie cand va fi operat barbatul de 300 de kilograme

Bărbatul de 300 de kilograme din Pașcani a ajuns cu bine la Timișoara, dar medicii încă nu știu când va putea ajunge efectiv pe masa de operație. Robert Cogeanu are numai 40 de ani, dar starea lui de sănătate a fost grav afectată de greutatea sa uriașă. Cele mai serioase sunt acum problemele de respirație.

„Ingerii galbeni” percep taxe de depozitare mai mari decat valoarea masinilor ridicate!

Scandalurile provocate de firma de tractări auto „Îngerii galbeni” par fără sfârşit. Acuzaţi de mai multe ori de sechestrare de maşini şi chiar de persoane, „Îngerii galbeni” revin în prim-plan cu un caz incredibil. Ei au ajuns să perceapă taxe de depozitare mai mari decât valoarea mașinilor pe care le-au ridicat de pe străzile Timișoarei.

Oda lui Traian

Nu-i frumos să te bucuri de necazul altuia, spune înțeleptul din popor. Dar cum nici ipocrit nu-i frumos să fii, hai să considerăm condamnările din „Dosarul Transferurilor” un act de dreptate care pică la fel de bine ca o bere rece vara, după o partidă de fotbal cu prietenii. Și ca să nu mă fac groggy vreun jurist, pe lege, nici nu văd neapărat condamnarea fraților Becali, a lui Cristian Borcea, a lui MM Stoica un act de dreptate în plan juridic.

Ca la „Nufarul”: Brigitte Nastase si-a curatat cazierul din a treia incercare

Brigitte Năstase, fostă Sfăt, va avea un cazier curat ca lacrima, după ce a stat la închisoare doi ani, pentru instigare la tâlhărie și lipsire de libertate. Magistrații de la Judecătoria Timișoara au aprobat, joi, cea de-a treia cerere de reabilitare înaintată de actuala nevastă a lui Ilie Năstase.

Teo Milea, in concertul cu „cei mai multi prieteni pe scaun patrat”

Doi ani. Atât a durat drumul de la tânărul care, cu un creion și trei radiere, scria primul său cântec, spre muzicianul care a umplut până la refuz „cea mai mare sufragerie cu pian din Timișoara”. Cu tenacitate și umor, Teo Milea a făcut această călătorie senin, crezând pur și simplu în talentul lui. Miercuri seară, a debutat en-fanfare pe scena Filarmonicii „Banatul”.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ: Bethausen – moară, SMA, orele 8 – 18; Cliciova CFR, orele 8 – 18; Cutina, orele 8 – 18; Săcălaz – Areo CO, zona vile, Eurostone, Adcons, Super Construct, Egeria, IAS, SMA, Fireshow, Bioveti, Motul, Radiocomunicații, Hidro Bucova, zona UM

Fara caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție secundară, întrerupe joi, între orele 8 și 16, furnizarea încălzirii la PT 23. Vor fi afectaţi consumatorii care domiciliază în imobilele situate pe străzile V. Lucaci (parțial), A. Popovici (parțial), P. Șapcă (parțial).

Top