Stirile din ziua: 20 martie 2014

Birsasteanu, cele mai mari sanse să fie candidatul USD pe Colegiul III Deputati

Birsasteanu, cele mai mari sanse să fie candidatul USD pe Colegiul III Deputati

Directorul medical al Spitalului Judeţean, Florin Bîrsăşteanu, va fi, cel mai probabil, candidatul USD la alegerile care urmează să aibă loc pe Colegiul III Deputaţi. Sursele noastre susţin că după demisia Mariei Grapini, USD nu va desemna un alt candidat al PC să participe la alegeri.

Sala Polivalenta va fi sigur functionala la toamna

Cu o altă firmă care se ocupă de ele de la începutul anului, lucrările la Sala Polivalentă a Politehnicii merg șnur. Așa susține primarul Nicolae Robu, care nu garantează însă că sala va fi gata până la finele lui iunie. Edilul e convins totuși că în toamnă vor putea fi organizate acolo deja primele evenimente.

S.N. AEROPORTUL INTERNAŢIONAL TIMIŞOARA “TRAIAN VUIA” S.A.

Cu sediul în comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, anunţă organizarea procedurii Cerere de Oferte, pentru atribuirea contractului: “Servicii de examinare medicala  – medicina de urgenta a pasagerilor si personalului SN AIT TV SA”. Perioada de derulare a contractului: 12 de luni de la emiterea ordinului de incepere Sursa de finantare: surse proprii Valoarea achizitiei:

S-au trezit PDL-istii: Robu e un „manager dezastruos” pentru…. PNL-Poli!

Un consilier județean al PDL îl acuză pe primarul Nicolae Robu că și-a „tras” echipă de fotbal din bani publici. Sorin Cociobea spune că liberalul conduce echipa după bunul său plac și a relatat un episod tragic-comic, cu ACS Poli coborâtă în gară la 40 de kilometri de Botoșani și… uitată acolo. UPDATE: Robu consideră declarațiile lui Cociobea sunt niște „aberații”, dar admite că a fost greșeală să trimiți echipa cu trenul 700 de kilometri.

alegeri

Cursa in 5 la PNL Timis, pentru Colegiul III Deputati

Cinci liberali şi-au manifestat intenţia de a candida pentru un fotoliu de deputat în Parlamentul României, pe Colegiul III Timişoara. Funcţia rămâne vacantă după demisia Mariei Grapini, liderul PC Timiş. Aceştia sunt Viorel Coifan, Liliana Oneţ, Cosmin Costa, Liviu Cocean şi Sorin Predescu. Decizia va fi luată în maximum o săptămână, liberalii dorind să facă un sondaj în privinţa şanselor celor cinci candidaţi printre timişorenii de pe Colegiul III.

Acuze taraniste: Robu schimba Carta Universitara, pentru a dirija linistit Senatul UPT

Primarul Nicolae Robu îşi doreşte și mai multă putere, de această dată pe plan academic. El a propus Senatului Politehnicii schimbarea Cartei UPT. Propunerea nu pare lipsită de interese personale, în condițiile în care Robu este autosuspendat din funcția de președinte al senatului, dar tot el este cel care conduce acest for.

alegeri

Se cauta presedinti de sectii de votare la europarlamentare

Dacă vreți să fiți președinte de secție de votare la alegerile europarlamentare din 25 mai, acum e momentul să vă înscrieți la primărie pentru acest lucru. Nu trebuie decât să completați o cerere-tip, al cărei model îl găsiți la finalul articolului, și să depuneți copii ale actelor de identitate și de studii.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Buziașului nr. 28-30, orele 9 – 16; Albina – SP IV Bazoș, orele 9 – 16; Lugoj – str. Timișorii bl. C1-6, D1-5, Cerna, orele 8 – 15.

Top