Stirile din ziua: 28 martie 2014

24 de ore de teatru, de vineri pana sambata, la Timisoara

Teatrul Studenţesc Thespis dă startul celei de-a a XII-a ediţii a Festivalului Naţional de teatru „24 de ore de teatru” la Timişoara. Reprezentația începe vineri noaptea și se va ține la Casa de Cultură a Studenţilor, pe strada pietonală Mărăşeşti, în Cuib D’Arte, Rost, curtea clubului Aethernativ şi barja de pe Bega a clubului D’arc.

Marilen Pirtea rector UVT

Lui Pirtea i se pregateste o ordonanta de urgenta, ca sa candideze pe Colegiul III

Rectorul UVT Marilen Pirtea este tot mai aproape de a fi desemnat candidatul USD la alegerile de pe Colegiul III Timişoara. Social-democraţii întruniți în Biroul Permanent Judeţean susţin că va fi dată o ordonanţă de urgenţă care i-ar permite lui Pirtea să se autosuspende din funcţia academică pe durata unui eventual mandat de deputat.

Ca-n filme: trei romi din clanul Carpaci bagati pe sest intr-o capela din 1850! / FOTO

Cum poți să fii înhumat în 2005 într-o capelă în care ultima înhumare oficială a avut loc în 1974? Primăria Timișoara caută răspunsul la această întrebare, după ce a constatat că la intrarea în capela Kimmel, unul dintre cele mai frumoase monumente funerare din oraș, tronează niște plăci de marmură cu numele și pozele unor cetățeni de etnie romă.

Cornu afla daca va sta de Paste dupa gratii / UPDATE: Va fi cercetat sub control judiciar

Georgică Cornu află, în următoarele ore, dacă își va petrece următoarele 30 de zile după gratii. El a fost dus la tribunal, împreună cu Mihai Zaharia, celălalt reținut în dosarul evaziunii fiscale de peste 61 milioane de lei. Magistrații urmează să decidă soarta celor doi. UPDATE: Cornu și partnerul său de afaceri vor fi cercetați sub control judiciar, dar procurorii au anunțat că vor face recurs la această decizie a judecătorilor.

Zboara omul lui Stoia de la Cadastru?

Timișoreanul Marius Arthur Ursu a demisionat din funcția de director general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), după ce instituția a trecut din subordinea Secretariatului General al Guvernului în cea a Ministerului Dezvoltării condus de Liviu Dragnea. La mijloc e o afacere de 300 de milioane de euro, bani europeni, de care se va ocupa în mod nemijlocit vicepremierul PSD-ist.

Inca un pas spre normalitate la Poli: Levente Balint face deplasarile cu echipa

Poli Timişoara s-a remarcat, timp de aproape doi ani, prin delegaţiile formate din conducători, şefi şi şefuleţi din cadrul clubului care se lipeau la deplasările formaţiei din Liga I. Culmea, Levente Balint, ofiţerul de presă al clubului, a fost lăsat de fiecare dată acasă, fosta conducere dând dovadă încă o dată de o crasă lipsă de profesionalism.

Programul curateniei de primavara

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 24 martie – 8 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. Vineri, echipele RETIM vor acționa în perimetrul str. Bârzava – Calea Bogdăneștilor (din str. Bârzava în str. B.P. Hasdeu) – str. B.P. Hasdeu (din Calea Bogdăneștilor în str. Dunărea) – str. Dunărea (din str.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar la Lugoj, pe străzile Bujorilor, Albăstrelelor, Macilor, colonia ITL Bl.6, 7, 9, 10, 11 T1, T2, A. D. Xenopol (p), P. Maior, Titulescu (p), Iorga, A. Ipătescu, Ceferiștilor, orele 9 – 19.

apa potabila

Fara apa rece

Aquatim anunță că vineri, între orele 10 și 14, va fi întreruptă furnizarea apei reci în zona Muzicescu-Miloia, pe străzile Gavril Muzicescu (între străzile Hebe și Ioachim Miloia), Emile Zola (între străzile Victor Hugo și G. Muzicescu), Constantin Brâncoveanu (între str. G. Muzicescu și Bd. Liviu Rebreanu), Mureș (între străzile Letea și Victor Vâlcovici), Ioachim

Tupeu tiganesc: Clanul Carpaci a făcut plangere penala impotriva lui Robu

Ţiganii din clanurile care au pus mâna pe clădirile din centrul Timișoarei pun tunurile pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu, după ce au realizat că nu se pot înţelege pe cale paşnică cu acesta. Așa-numiții romi de mătase au decis să-l ameninţe pe edil cu justiţia. Robu ar putea ajunge la parchet cu mandat de aducere! Momentan, primarul e plecat din țară și se va întoarce abia peste câteva zile.

Top