Stirile din ziua: 25 martie 2014

Simonis: Rog timisorenii sa cheme Politia de fiecare data cand «ingerii» mai ridica masini”

Simonis: Rog timisorenii sa cheme Politia de fiecare data cand «ingerii» mai ridica masini”

Firmele de tractări și ridicări auto nu vor mai putea încheia contracte pentru a acționa în parcările private, până nu obțin autorizație de la primărie. „Îngerii galbeni” trebuie să ia o pauză, fiindcă dacă vor continua să ridice mașini pot fi amendați. Consilierul local Alfred Simonis, inițiatorul proiectului, e mulțumit de primul pas făcut pentru stoparea abuzurilor.

garaje

Solutie extrema pentru garajele din Parcul Bratianu si de pe strada Orion

Garajele din Parcul Brătianu vor putea fi demolate mult mai ușor. Primăria Timisoara a declarat, marți, terenul de interes public local, la fel ca și pe strada Orion. Aceasta este soluția găsită de municipalitate, pentru a pune capăt războaielor cu proprietarii de garaje.

Chiar asa rau sa fi fost debutul lui Dan Alexa?

Poli Timișoara a pierdut primul meci cu noua echipă tehnică. Vorbind acum la rece, eșecul nu poate fi numit o mare surpriză, Vasluiul fiind considerată favorită, inclusiv la casele de pariuri. Să recunoaștem, Poli a avut în față o echipă mai valoroasă ca lot, mai experimentată, mai puternică. Așadar, realist vorbind, nu e o mare tragedie că am pierdut cu Vasluiul.

Masinile parcate aiurea vor fi ridicate si noaptea, si in weekend!

Șoferii nesimțiți care-și lasă mașinile și blochează căile de acces vor rămâne fără ele, chiar dacă e noaptea sau e weekend. Consilierii locali au votat în favoarea ridicărilor non-stop de autovehicule, în situaţii de urgenţă. În plus, orarul de ridicare a mașinilor de luni până vineri a fost prelungit până la ora 20.

Gheorghe David, principalul favorit al PDL pentru Colegiul III

Fostul senator Gheorghe David (PDL) revine în prim-plan. David pare principalul favorit pentru a candida sub sigla democrat-liberalilor la alegerile care se vor organiza pe Colegiul III Deputaţi Timişoara. Alegerile vor avea loc pe 25 mai, în acelaşi timp cu alegerile europarlamentare, după demisia Mariei Grapini din funcţia de deputat.

„Ingerii galbeni”, pusi in sfarsit cu botul pe labe!

Nimeni în afară de Primăria Timișoara nu va mai avea voie să ridice mașini din parcările din oraș, chiar dacă aceastea aparțin unor centre comerciale. Șoferii vor fi avertizați asupra sancțiunilor pe care le riscă, dar autovehiculele nu vor mai putea fi luate pe sus de firme precum „Îngerii galbeni”.

„Coafam” un pom, blocam strada cu un tomberon / FOTO

Primăria anunță timișorenii că le blochează strada prin… coli A4 lipite pe copaci. De blocat, o blochează cu tomberoane angajații firmei care toaletează copacii. Cel puțin așa s-a întâmplat pe strada Mureș, unde șoferii au avut parte de o surpriză neplăcută și au fost luați și la rost de muncitori.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Diaconu Coresi, Bucegi, Carpați, Brad, K. Rontgen, Negoi (p), Stejarul, Crângului, Ștefan Stâncă (p), Bd. Liviu Rebreanu (p), orele 9 – 14, Calea Șagului nr. 20, sc. B, orele 9 – 16; Vucova (p), Giroc (platforma Incontro), Jimbolia (zona Rapova, Spre Est, Spre

Programul curateniei de primavara

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 24 martie – 8 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. Marți, echipele RETIM vor acționa în perimetrul Calea Bogdăneștilor (între Bd. Cetății și str. Livezilor) – str. Livezilor – str. M. cel Bătrân (între str. Livezilor și str. Tazlău) – str. Lt. Ov. Balea

Top