Stirile din ziua: 14 martie 2014

Jale pe „Dan Paltinisanu”: ACS Poli, batuta si cu un om in plus

Jale pe „Dan Paltinisanu”: ACS Poli, batuta si cu un om in plus

În superioritate numerică, ACS Poli a luat bătaie acasă de la FC Brașov! Golul a fost marcat de același Andrei Cristea, care semnase victoria ardelenilor și în meciul tur. Meciul a avut două goluri anulate, unul de fiecare parte, și a consemnat revenirea la Timișoara a senegalezului Mansour. ACS Poli a ajuns doar la trei puncte de zona retrogradabilă.

Pe motiv de pod, Mihok ii doreste lui Robu mai multa sanatate mentala!

Primarul Nicolae Robu a refuzat să comenteze acuzele venite din partea PNȚCD, al cărui președinte interimar susține că Podul Michelangelo este în pericol să se prăbușească. Edilul spune că, din principiu, nu discută despre „idioți”. Țărănistul Ciprian Mihok îi face urări de… sănătate mentală!

Angajatori de Top ofera peste 1.300 de locuri de munca la CRAFT

A patra ediţie a târgului de joburi Angajatori de Top a început vineri, la CRAFT. Timp de două zile, peste 5.000 de timișoreni aflați în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați să consulte ofertele celor peste 40 de companii, care au nu mai puțin de 1.300 de poziţii deschise într-o varietate de industrii.

Samartinean a depus „Cartea minciunilor USL” la Prefectura Timis

O delegația democrat-liberală, condusă de preşedintele PDL Timişoara, deputatul Cornel Sămărtinean, a depus vineri la registratura Prefecturii Timiş un document de aproape 50 de pagini. Este vorba despre „Cartea Minciunilor USL – 22 luni de guvernare USL, 22 luni de jaf, incompetență și imunitate”.

Simularea examenului de Bacalaureat in Timis a fost un dezastru

Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat datele privind rezultatele probelor susţinute la simularea pentru examenul de Bacalaureat. În Timiş, cele mai slabe rezultate la simulare s-au obţinut la matematică şi istorie, atât pentru elevii de clasa a XI-a, cât şi pentru cei de clasa a XII-a. Inspectorul şcolar general adjunct, Aurelian Sima, este de părere că notele obţinute la simularea Bacalaureaului nu sunt relevante.

Parcare in stil nou pe sapte strazi din zona Pietei Unirii

Pe străzile din zona istorică a Timișoarei, închise pentru reabilitare, va fi introdus un sistem… inovator de parcare. Noile reguli care alocă o parte a străzii pentru riverani și cealaltă parte pentru restul lumii vor intra în vigoare după închiderea parcării din Piața Unirii, care se poate întâmpla de pe o zi pe alta.

Liliana Onet

Obligata sa plece din prefectura, Liliana Onet se vrea deputat

Viorel Coifan și Liliana Oneț își dispută într-o competiție internă în PNL Timiș candidatura pentru alegerile care vor avea loc pe Colegiul III Deputați Timișoara. Oneț mai are câteva zile de stat în funcția de subprefect, având o mare problemă cu statutul partidului, respectiv… nu este membră PNL.

Daciana Sarbu acuza Primaria Timisoara ca nu stie sa cheltuiasca banii

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a criticat modul în care Primăria Timișoara a pierdut, anul trecut, finanţarea guveramentală pentru noua clădire a spitalului de copii. Soţia premierului Victor Ponta cere acum municipalității să-şi facă treaba şi să nu mai comită greşeli.UPDATE: Nicolae Robu susține că proiectul merge înainte și așteaptă ca guvernul să-și respecte promisiunea, fără să mai facă lucruri în „spirit politicianist”.

De luni, buldozerele intra pe Podeanu la demolat garaje / FOTO

Garajele ridicate ilegal sunt pe ultima sută de metri. Proprietarii de pe strada Podeanu au termen până luni să-și demoleze singuri construcțiile ridicate fără autorizație, iar cei de pe strada Orion primesc, în aceste zile, notificări pentru a face același lucru. Apoi, totul revine în sarcina buldozerelor.

Cu promisiune de la Bruxelles, „Bany” vor disparea de pe casa de pe Moise Nicoara! / FOTO

Rudele au vrut să-i facă o surpriză unui rom cu dare de mână, dar l-au „cadorisit” doar cu un dosar penal pentru lucrări efectuate fără autorizație. Viceprimarul Traian Stoia a lămurit, vineri, povestea inscripției „Bany”, apărute pe un imobil de pe strada Moise Nicoară.

Vacanta de Paste sau de 1 mai la Rosia Montana

Roșia Montană vă așteaptă s-o descoperiți așa cum este și să vedeți cu ochii voștri cine sunt și cum trăiesc oamenii locului. Alburnus Maior și Asociația București au lansat programul „Vizitați Roșia Montană!”, sesiunea de primăvară, în cadrul căreia oricine poate petrecere sărbătorile pascale (18 – 21 aprilie) și pe cele de 1 Mai (1 – 4 mai) într-un loc care a născut atâtea controverse.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ: Giroc – str. Muncitorilor, Trandafirilor, Times, orele 9 – 18; Ianova, orele 9 – 18; Ghiroda – SC Confort, Invest4SEE, orele 9 – 18; Darova (p), orele 9 – 18; Lugoj – str. I. Vidu (p), Morilor (p), Ştefan cel

Întreruperi de curent

Fara apa calda

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări executate de S.C. Aquatim S.A. pe rețeaua de alimentare cu apă rece, va întrerupe vineri, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde la PT 10A. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe strada Andrei Șaguna. Tot vineri, dar între orele 13 și 17, pentru

Top