Stirile din ziua: 3 martie 2014

Au inceput inscrierile la concursul ecologic „Scoala Zero Waste”

Au inceput inscrierile la concursul ecologic „Scoala Zero Waste”

Toate școlile din România sunt așteptate să se înscrie în competiția „Școala Zero Waste”. După succesul de anul trecut, când concursul s-a desfășurat doar în județul Timiș, în 2014 el se va extinde la nivel național și va pune la bătaie premii totale de peste 60.000 lei.

Aproape 2.000 de elevi nu s-au prezentat luni la simularea de la romana

Liceenii din clasele a XI-a şi a XII-a au intrat de luni în focul examenelor. Peste 11.000 de elevi din judeţul Timiş au fost înscrişi la simularea de bacalaureat. Cu toate că notele nu se vor trece în catalog, aproape 2.000 de elevi au ales să „chiulească” de la prima probă, cea de limba și literatură română.

Campanie de depistare a hepatitelor cronice, pentru mamici

În luna martie la Timişoara se desfăşoară o campanie de informare a tinerelor mame sau a viitoarelor mame în privinţa depistării infecţiei cu virusurile hepatitice B, C şi D. Campania denumită „Ziua Mamei cu Hepatită” încearcă să le determine pe femei să meargă la medic și să facă analize, pentru a afla dacă poartă un astfel de virus.

Anunt licitatie deschisa cu strigare pentru vanzarea de imobile

S.C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAS S.A., cu sediul in localitatea Buzias, Jud.Timis, str. Florilor nr. 1  tel. 0256/321.060, fax 0256/321.581, e-mail statiune@buzias.ro, organizeaza: Licitatie deschisa cu strigare pentru urmatoarele imobile: Vila nr. 22, situata in Buzias, str. Florilor Vila nr. 9, situata in Buzias, str. Avram Iancu Fizioterapie, situata in Buzias, in Parc Sala CFM, situata

La Timisoara, parintii prefera step by step si freinet pentru clasa pregatitoare

Modulul step by step de la Școala Generală nr. 19 este cel mai căutat de părinții care își înscriu copiii în clasa pregătitoare. Aici este înregistrate deja un număr dublu de cereri, raportat la numărul de locuri. La polul opus se află Școala Generala nr. 1, cu doar trei copii înscriși, pe 50 de locuri.

Marian Iancu hotaraste cu cine va vota ACS Poli la alegerile de la FRF

Reprezentanţii lui ACS Poli Timişoara au fost pe invers la alegerile pentru stabilirea preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Subalternii lui Florenţiu Staicu au votat cu Dumitru Dragomir, personaj de tristă amintire care nu a mai călcat pe arena „Dan Păltinişanu” de frica suporterilor timişoreni, în detrimentul lui Gino Iorgulescu. Timişorenii sunt pe cale să voteze contra curentului și la alegerile de la FRF.

Mariana Nagy in locul lui Ostaficiuc, la europarlamentare!

Colegiul Director al PDL care se întruneşte la această oră la Bucureşti va bate în cuie lista democrat-liberalilor pentru alegerile europarlamentare din mai. După retragerea lui Constantin Ostaficiuc, PDL Timiş a decis să-l sprijine la nivel de regiune pe Sorin Moldovan, liderul tineretului PDL. Probabil acesta îi va lua locul rezervat lui Ostaficiuc, teoretic poziția a cincea.

Cum finanteaza contribuabilul timisean creatiile „balaurilor” PCR

Speriați de bombe, în zilele fierbinți ale revoluției din decembrie 1989 stăteau bine ascunși în gaura curului, de nu li se mai vedeau nici urechile. Apoi, ușor-ușor, odată cu instaurarea regimului penal Ion Iliescu, au ieșit ca limbricii să-și arate tupeul cu care au reușit în viață. Ba chiar au fost oameni de nădejde ai noii societăți postceaușiste pentru care s-au jertfit sute, mii și zeci de mii de militanți anticomuniști, pe baricadele din 1989 ori în pușcăriile de dinainte.

Ultimatum pentru Sunda din partea conducerii lui ACS Poli

ACS Poli Timişoara nu a pierdut niciun joc oficial anul acesta, dar evoluţiile băieţilor pregătiţi de Aurel Şunda au fost, până acum, dezamăgitoare. Conducerea clubului, sătulă să asiste la neputinţa jucătorilor, i-a dat un ultimatum antrenorului, imediat după parodia din ultima partidă de pe teren propriu cu Săgeata Năvodari.

Calatorie in lumea povestilor: castelele din Bavaria / FOTO

Există, undeva la vestul Europei, un ţinut de poveste, cu munţi decupaţi parcă din cărţi ilustrate, cu lacuri cu ape cristaline, cu orăşele medievale şi oameni ospitalieri, cu castele fastuoase şi biserici baroce în care te pierzi în timp. Ţinutul Bavariei este un loc în care poţi trăi bucuria în forma ei cea mai pură.

Top