Stirile din ziua: 2 martie 2014

PP-DD vrea bani pentru primariile sale, ca sa incline balanta in Timis

PP-DD vrea bani pentru primariile sale, ca sa incline balanta in Timis

Șeful PP-DD Timiş, deputatul Adrian Diaconu, bate palma cu oricine garantează bani pentru primăriile unde există primari sau viceprimari PP-DD. El nu vrea nici funcţia de viceprimar al Timişoarei şi, cu atât mai puţin, pe cea de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Timiş. Conform calculelor hârtiei, PP-DD ar avea mari şanse să prindă postul de vicepreşedinte al CJ.

Monumentul Rezistentei Anticomuniste are gard invizibil de 200.000 de lei

Primăria Timișoara a plătit deja aproximativ 200.000 de lei pentru un gard pe care nu l-a văzut nimeni! Acesta ar trebui să se afle la deja celebrul Monument al Rezistenţei Anticomuniste de la Pădurea Verde, în realitate doar un morman de pământ înconjurat de noroi și iarbă. Culmea e că firma care realizează lucrarea, Saif Tim SA, mai are încasat încă vreo 60.000 de lei pentru același gard.

Oare cine-l retine pe Sunda, cand el are treaba in alta parte?

Așadar, ACS Poli a bifat un egal acasă în compania unei formații desculțe, care foarte probabil va retrograda la finalul sezonului. Și asta în condițiile în care am jucat 60 de minute cu un om în plus. Lucru care nu s-a văzut pe teren, cu excepția finalului de meci, cei de pe Litoral fiind mult mai prezenți în joc.

sport

Robu, despre ACS Poli – Sageata: „Jalnic joc si astazi!”

Primarul Nicolae Robu, cel mai înfocat suporter al echipei care evoluează acum pe arena „Dan Păltinişanu”, pare să se fi trezit din exageratul extaz manifestat după victoria mincinoasă obţinută la Mediaș. Liberalul a constatat, în sfârșit, ceea ce toată lumea a văzut demult: că jocul lui ACS Poli scârțâie la toate capitolele.

Top