Stirile din ziua: 1 martie 2014

Cu un om in plus, ACS Poli „reuseste” un egal cu Sageata

Cu un om in plus, ACS Poli „reuseste” un egal cu Sageata

Cu un om în plus mai mult de o repriză, ACS Poli n-a reușit decât un egal pe teren propriu cu Săgeata Năvodari. Mai mult decât atât, golul de un punct a fost marcat de un fundaș, semn că atacul este încă un subiect dureros pentru echipa lui Aurel Șunda.

Taranistul Mihok crede ca primaria liberalului Robu face afaceri cu firmele de partid

Preşedintele interimar al PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, se războiește cu liberalii. El susține că primăria condusă de Nicolae Robu e pe cale să îmbogățească un anonim care a realizat proiectele pentru reabilitarea a 60 de blocuri. în ultimul an, în Timișoara nu s-a reabilitat niciun bloc cu bani de la PMT, care a depus însă dosarele pentru finanțarea europeană și așteaptă acum banii.

O casa a lui Busoi, ingrijita din bani publici de finul sau

Au făcut curat în curtea vilei de protocol a lui Cristian Bușoi din Timișoara și îi cer acum fostului europarlamentar să le plătească munca. Muncitorii firmei Wegabau au primit această însărcinare chiar de la administratorul Tradecomia, care le-a subcontractat serviciile și i-a lăsat să muncească patru luni fără le dea vreun ban.

Primaria va incasa o chirie de 12.000 de euro/luna, pentru un spatiu de pe Revolutiei

O firmă va plăti primăriei 131 euro pentru fiecare metru pătrat al spațiului comercial pe care l-a câștigat la o licitație. Prețul a crescut de peste șase ori față de cel inițial, astfel că s-a ajuns o chirie impresionanta: ceva mai mult de 12.000 de euro! Paradoxal, pentru un spațiu mai mare, pe strada Alba Iulia, chiria e de șapte ori mai mică.

Reteta traditionala din Ardeal: Coaca / FOTO + VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Rețeta de coacă provine din satul Lăzești, comuna Vadul Moților, județul Alba.

Top