Stirile din ziua: 27 martie 2014

Primaria Cenad trebuie sa explice unde au disparut 70 de hectare de padure

Primaria Cenad trebuie sa explice unde au disparut 70 de hectare de padure

Autoritățile locale din Cenad trebuie să dea cu subsemnatul și să explice unde au dispărut copacii plantați acum trei ani pe o suprafață de peste 73 de hectare. Polițiștii de la Investigarea Fraudelor au percheziționat joi sediul primăriei, căutând documente care să explice felul în care s-a cheltuit peste un milion de lei.

Georgica Cornu, „regele” insolventelor si contractelor cu statul

Unul dintre cei mai bogați oameni din Banat, Georgică Cornu, a căzut, la fel ca alți mulți afaceriști din Timișoara, în plasa procurorilor, pe motiv de bișniță cu țiganii de Strehaia. Rețeta e deja clasică și a fost experimentată de mulți. Un exemplu la întâmplare, cunoscuta farmacistă Rodica Vlad. Așadar, se facturează materiale de construcții, care cică ar fi achiziționate de la țigani. Se fac chiar și foi de transport pentru aceste materiale.

Georgica Cornu, „calcat” de DIICOT, pentru evaziune fiscala

Vila omului de afaceri Georgică Cornu și sediul grupului său de firme au fost percheziționate, joi dimineață, de procurporii DIICOT. Din primele informații, „Regele asfaltului din Banat” ar fi cercetat pentru o evaziune fiscală de peste 60 de milioane de lei, după ce ar fi făcut afaceri, pe schema deja binecunoscută, cu romii din Strehaia. UPDATE: Cornu se afla la București și va „escortat” la Timișoara, pentru a fi dus la audieri.

Programul curateniei de primavara

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 24 martie – 8 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. Joi, echipele RETIM vor acționa în perimetrul str. Bârzava – str. Casian Munteanu – rambleu CFR – str. Tazlău – str. M. cel Bătrân (din str. Tazlău în str. Livezilor) – str. Livezilor (din

Top