Stirile din ziua: 23 martie 2014

maria grapini

Grapini in copac

Grapini in copac

De ceva timp, liderii politici din Timișoara au intrat într-o anumită stare de fibrilație, dată de vacantarea Colegiului III deputați și, pe cale de consecință, organizarea unor alegeri acolo. Titulară pe acest colegiu este acum Maria Grapini, care a primit însă un loc mega-eligibil pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

Grapini promite ca demisioneaza pe ultima suta de metri

Iniţial foarte supărată că PC a trebuit să cedeze PSD Colegiul III Deputaţi, fostul ministru Maria Grapini le-a transmis partenerilor de alianţă că-şi va da demisia şi va permite organizarea alegerilor parțiale simultan cu scrutinul europarlamentar. Liderul PC Timiş a câştigat alegerile din 2012 şi considera că acest colegiu aparţine de drept conservatorilor.

Sexy-arbitrul Patricia Samsudean va debuta in Liga a II-a / FOTO

Fotbaliştii din eşalonul secund vor avea parte, cât de curând, de o mare surpriză. Patricia Samsudean, cel mai sexy arbitru asistent din Banat, face parte din lotul Ligii a II-a a arbitrilor. Cerută în căsătorie pe teren de mai mulţi jucători, antrenori sau chiar conducători din fotbalul mic, frumoasa blondă va împărţi dreptatea în eşalonul vecin cu marea performanţă în arbitraj.

Culegere de onanisme

Ca iubitor de Poli și de fotbal jucat pe stadionul „Dan Păltinișanu”, înțeleg, cum să nu?, tot marketingul ăsta al primarului Robu, de împrospătare a poftei timișoreanului pentru echipa de primă ligă a orașului. În interesul clubului și al reclamei pentru acest brand, pot savura și „ciorba” reîncălzită a primarului liberal cu aducerea unui palmares după care plânge toată lumea, dar care nu se știe încă 100% sigur în mâinile cui este, juridic vorbind.

Fashion-boutique, in loc de cafenea, la „Schimb de haine” / FOTO

Fiindcă a venit primăvara, iar o transformare prinde bine și în cazul garderobei personale, „Schimbul de haine” de sâmbătă seara a fost ocazia perfectă pentru a face asta, și încă pe gratis. Singura condiție: să oferi și tu ceva. A fost a treia ediție a evenimentului organizat de Sfera Timișoarei, care promite că-l va repeta cât de repede.

Top