Stirile din ziua: 13 martie 2014

Inca un nume cu greutate la Garana: „Vrajitorul” Ulf Wakenius / VIDEO

Inca un nume cu greutate la Garana: „Vrajitorul” Ulf Wakenius / VIDEO

Când John McLaughlin spune despre tine că parcă te-ai fi născut cu chitara în mână, înseamnă că lucrurile sunt cât se poate de serioase. Suedezul Ulf Wakenius vine la vară în Poiana Lupului, pentru un concert care are toate șansele să devină unul memorabil. Până la urmă, e mare lucru să asculți, într-un sat pierdut în Munții Banatului, unul dintre cei mai buni chitariști din lume.

Mircovici se razboieste cu ANI: „Din punct de vedere al constiintei sunt foarte acoperit”

Deputatul Uniunii Bulgarilor din România, Niculae Mircovici, a atacat în instanţă decizia ANI care l-a găsit în conflict de interese. ANI îi reproşează deputatului bulgarilor că și-a angajat soția la cabinetul său parlamentar. Primul termen la procesului va fi pe 26 martie, la Curtea de Apel Bucureşti.

Coloana Fidelitatii sau de ce Robu ar trebui sa reziste in fata santajului UDMR

Din capul locului, nu cred că a zgândări cu orice ocazie orgoliul (destul de mare de altfel, infinit mai mare decât al românilor) al etnicilor maghiari cu tot felul de ofense mai mult sau mai puțin minore ar avea darul de-a aduce o mai mare concordie între etnicii români și cei unguri. De exemplu, strigăturile de pe stadioane gen „Afară cu ungurii din țară!” sunt de un prost gust desăvârșit.

Poli Timisoara vrea un arbitraj corect la jocul cu FC Brasov

Oficialii lui Poli Timişoara ies timid în faţă, după ce au fost dezavantajaţi în mai multe rânduri de arbitrii întâlnirilor cu FC Botoşani şi Săgeata Năvodari. În lipsa unui conducător cu personalitate şi cu priză la mass media naţionale, Poli Timişoara trage un semnal de alarmă înaintea jocului cu FC Braşov, care ar putea fi chiar decisiv în lupta pentru supravieţuirea în Liga I.

Orza si Dugulescu nu mai vor la alegeri pe colegiul pe care l-au pierdut in 2012

După ce fostul ministrul Maria Grapini (PC) a anunţat că va demisiona din funcţia de deputat, liderii politici din Timiş încep să îşi facă socoteli. Grapini a candidat în 2012 pe Colegiul III Timişoara şi a câştigat lupta cu Adrian Orza (ARD) şi Marius Dugulescu (PP-DD). Scrutinul poate avea loc chiar pe 25 mai, cu prilejul alegerilor europarlamentare.

Inca un santier si restrictii de circulatie pe drumul spre aeroport

Se anunță vremuri grele pentru șoferii care au drum spre aeroport. De luni, 24 martie, încep lucrări de modernizare a rețelelor de apă și canalizare pe Calea Dorobanților, care se vor termina abia în luna noiembrie. Vor exista și restricții de circulație, dar și modificări de trasee pe anumite linii ale RATT.

Popoviciu vrea presedintia CJ Timis, cu sprijin PNL

Alin Popoviciu se visează candidat la președinția Consiliului Județean Timiș în 2016. Și nu doar din partea PDL, ci reprezentând o alianță dintre democrat-liberali și PNL. Actualul deputat știe și cine i-ar putea fi șef de campanie: un liberal cu experiență, care s-a achitat cu brio de această sarcină în trecut.

Pentru 900.000 de euro, puteti cumpara in Timisoara un conac vechi/ FOTO

Portalul imobiliare.ro a realizat o analiză privind prețurile la care se tranzacționează vilele vechi, în raport cu cele noi. Rezultatul a fost că imobilele vechi sunt mult mai scumpe decât cele ridicate după anul 2000. De exemplu, în București, prețurile din prima categorie urcă până la șapte milioane de euro, în timp ce pentru construcțiile noi ajung la patru milioane de euro.

Poli si politica sau „sa moara si capra vecinului”

Dacă nu ești de fel un om sănătos, politica pentru un fotbal bolnav e un fel de chimioterapie. Nu ești nici mort, nici viu dar dacă alternativa este una sumbră, te agăți de doctrină mai ceva ca înecatul de pai. Cu noroc te mai bucuri de viață și îi mulțumești lui Dumnezeu că te mai lasă să visezi la cum a fost în tinerețe, dar cu mintea limpede îți dai seama că nu mai poți fi ce-ai fost și mai mult decât atât.

apa potabila

Fara apa rece

Aquatim anunță că joi, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci pe Splaiul Morarilor și în Piața Sarmisegetusa, pentru lucrări de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă. Lucrările vor avea loc la intersecția Splaiul Morarilor/Piața Sarmisegetusa. La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonă să

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timişoara – Aleea Studenţilor (p), orele 9 – 15; Bencecu de Sus, Sălciua Nouă, Nadăş, Stanciova, orele 9 – 15; Giroc -str. Trandafirilor, Naturii, orele 9 – 15; Parţa nr. 269, Boldur (p), Darova (p), orele 9 – 17; Opatița (p), orele 8 – 15.

Top