Stirile din ziua: 30 martie 2014

Un tanar ghinionist, ranit de doua ori, in doua zile, in accidente de circulatie

Un tanar ghinionist, ranit de doua ori, in doua zile, in accidente de circulatie

A ajuns pentru a doua oară la spital, în două zile, după ce a suferit… două accidente de circulație! Un tânăr din Peciu Nou, proaspăt externat, s-a întors duminică seară de unde tocmai plecase.

Revansa lui „Tim” in fata lui Hagi

Prima victorie a lui Ioan Timofte în calitate de președinte de club a avut loc chiar în fața echipei patronate de Gheorghe Hagi. Trei puncte de aur pentru Timișoara, dar și o condamnare pentru Viitorul, echipă tot mai apropiată de Liga a II-a. Nu intru în amănuntele acestei partide, în care trebuie spus că Poli a fost ajutată cumva și de noroc, și de arbitru.

Domnul Pirtea. Marilen Pirtea

Marilen Pirtea este rectorul Universității de Vest Timișoara. De fapt, este cel mai tânăr rector al unei universități de stat din România. E drept, aici trebuie privit cu circumspecție, fiindcă nu se știe câte merite a avut el la alegeri și câte fostul rector, Ioan Talpoș, care i-a lăsat moștenire funcția. Încă de la preluarea mandatului, dl Pirtea a lucrat foarte mult la propria imagine.

Spalatoria de Covoare, unica in Timisoara, va ajuta la curatenia de primavara!

E vremea curățeniei de primăvară și, pentru multă lume, una dintre cele mai grele sarcini este spălarea covoarelor. Pline de praful adunat peste iarnă, mochetele sunt greu de manevrat și greu de curățat așa cum trebuie. Acum există o soluție: Spălătoria de Covoare, singura care vă spală și vă usucă covorul și, în plus, vi-l aduce acasă în cel mult 24 de ore.

CIS-ul, piedica din calea promovarii Politehnicii Timisoara in Liga III-a

Ecuaţia câştigării seriei Ligii a IV-a din judeţul Timiş este ca şi rezolvată de Politehnica Timişoara, după remiza cu FC Ghiroda. Șansele de promovare ale formaţiei încurajate de majoritatea suporterilor crescuţi pe arena „Dan Păltinişanu” sunt însă destul de mici. Echipa nu are Certificat de Identitate Sportivă (CIS) și nu are nici șanse să-l obțină prea curând.

Programul curateniei de primavara

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 24 martie – 8 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. Duminică, echipele RETIM vor acționa în perimetrul Calea Aradului (din girație Selgros până în Calea Lipovei) – Calea Lipovei (între Calea Aradului și Bd. Antenei) – Bd. Antenei – str. Popa Șapcă – Bd.

De Ora Pamantului, Timisoara a stins putin lumina si a lansat spontan lampioane / FOTO

Un magazin din centrul Timișoarei a dat lovitura de Ora Pământului. Zeci de oameni au cumpărat lampioane colorate, pe care le-au lansat spre cer în cele 60 de minute în care Piața Victoriei a fost cufundată în beznă. Printre ei, tineri marocani, tunisieni și greci, studenți în orașul de pe Bega.

Top