Stirile din ziua: 9 martie 2014

Arbitrii de la Botosani l-au enervat pe Robu, dar l-au salvat pe Sunda

Arbitrii de la Botosani l-au enervat pe Robu, dar l-au salvat pe Sunda

Primarul Nicolae Robu s-a făcut foc și pară pe contul său de Facebook, ținta fiind de această dată arbitrii meciului pierdut de ACS Poli la Botoșani cu 0-1. Cu toate că ACS Poli a jucat ceva fotbal abia în ultimele minute, în postare, Robu are cuvinte de laudă pentru jucătorii și antrenorii, pe care-i criticase dur după meciul cu Săgeata Năvodari.

ISU: Ambulanta chemata in cazul Bertea a ajuns in opt minute

Moartea consilierului județean PP-DD Ilie Bertea a născut controverse în ceea ce privește lipsa de promptitudine a Serviciului de Ambulanță Timiș. Colegii de partid ai fostului polițist, martori la tragicul incident, acuză intervenția tardivă a medicilor și lipsa de promptitudine a celor de la 112. ISU „Banat” susține însă că salvarea a ajuns foarte repede.

Ce va face primarul Robu cand se va enerva tare de tot?

Legat la mâini precum diplomația europeană în fața mojicilor de la Moscova, primarul Nicolae Robu și-a reafirmat disponibilitatea pentru un dialog pacifist, cu efecte într-un concubinaj administrativ cu PSD în Timișoara și în Timiș, dar i-a avertizat pe social-democrați că orice gest neprietenos din partea foștilor colegi de alianță va fi aspru pedepsit. Cât de rău le va părea agresorilor nu prea a reieșit din mesajul edilului liberal.

Top