Stirile din ziua: 16 martie 2014

Poli Timisoara, un nou inceput

Așadar, începând de marți, Poli Timișoara va avea o nouă conducere. E deja o certitudine. La fel și faptul că întreaga responsabilitate va cădea de acum înainte pe umerii tandemului Ioan Timofte – Dan Alexa. În al 12-lea ceas, cei care răspund de destinele clubului au realizat, în fine, că nu se mai poate continua în debandada în care a ajuns echipa. Mai bine mai târziu decât niciodată, dar să sperăm să nu fie totuși prea tardiv.

Inca un cod galben de vant in Timis

Județele Arad și Timiș sunt, din nou, sub o avertizare meteorologică emisă duminică. Aceasta este valabilă până la ora 16,15 și vizează, la fel ca și sâmbătă, intensificări ale vântului. UPDATE: Codul galben a fost prelungit până la ora 19,30.

Nevoia de „Chirurg”

Dacă primarul Robu, „nea” Titu, conducerea de partid și de stat, șefimea de la ACS Poli ar fi avut urechi să ne-audă și pe noi ăștia, amatorii ce ne dăm cu părerea prin ziare ori consilii consultative, cu siguranță că ar fi luat din iarnă decizia de a schimba conducerea tehnică la echipă înainte de a începe pregătirea de iarnă. Cu o totală lipsă de viziune, ștabimea alb-negru-violetă a crezut că Aurel Șunda poate fi luat de nou-nouț dacă Boldea a nimerit poarta în finalul meciului cu CFR Cluj.

Se depun cereri pentru garsonierele primariei de pe strada Polona

Blocul de pe strada Polonă nr. 19, cumpărat în iarnă de Primăria Timișoara, urmează să fie dat în folosință. Până la finele lunii martie, pot fi depuse cererile pentru obținerea unei locuințe. Repartizarea va fi făcută în ordinea de prioritate nou stabilită la plenul din februarie al CL, iar zece locuinte vor fi destinate angajaților instituțiilor bugetare.

corina crețu

Cum sa-i faci pe timiseni s-o voteze pe Corina Cretu, „sora” lu’ Gigi Becali?

Zău că n-aș vrea să fiu în pielea celor din PSD Timiș în perspectiva alegerilor europarlamentare! Nu de alta, dar în Timiș e altfel decât prin alte locuri, unde cu un mic, o bere și un kil de făină ai asigurate trei-patru voturi. Plus că oamenii mai beneficiază și de o excursie gratuită cu autobuzul prin tot felul de secții de votare, că e și păcat să dai cu ștampila o singură dată cât e ziulica de lungă.

Timofte, Alexa & Codrea sau cum ar putea arata noua Poli

La câteva zeci de minute după încheierea meciului cu FC Brașov, pierdut în superioritate numerică, în ultimele două minute, primarul Nicolae Robu a anunțat schimbări radicale la club, atât pe banca tehnică, cât şi la nivelul conducerii. Prima mutare este renunțarea la Aurel Șunda, iar surprizele par să nu se oprească la înlocuitorul acestuia.

Robu garanteaza ca sefii de deconcentrate nu tradeaza partidul

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, nu se teme de potențialii trădători din partid. După ce deputatul PDL Alin Popoviciu l-a sfătuit să ceară demisia șefilor de deconcentrate, pentru a afla cine nu joacă corect, Robu spune că n-are emoții, pentru că liberalii adevărați sunt de partea lui. În plus, șefii de deconcentrate nu sunt „politruci”.

Top