Protestul continua: jurnalistii l-au lasat pe primarul Timisoarei sa vorbeasca singur / VIDEO

Primarul Timișoarei a vorbit marți singur, timp de câteva zeci de minute. De fapt, a ținut un monolog în fața propriului telefon, în timpul obișnuitei conferințe de presă a PMT. Jurnaliștii au părăsit sala de consiliu, continuând astfel protestul început luni.

Protestul jurnaliștilor din Timișoara față de jignirile pe care le aduce acestei bresle primarul orașului continuă. Dacă inițial a fost vorba despre o scrisoare deschisă adresată autorităților, organizațiilor media din țară și din străinătate sau ONG-urilor care susțin libertatea de exprimare, marți, jurnaliștii au făcut pasul următor. Veniți la conferința de presă săptămânală a edilului, ziariștii au așteptat ca acesta să-și pornească „live”-ul, după care s-au ridicat și au părăsit in corpore sala de consiliu a PMT. Primarul a rămas impasibil să vorbească singur în fața telefonului. „Este un gest fără precedent , dar am decis că este momentul să nu mai acceptăm jignirile pe care ni le aduce primarul. Așteptăm să aducă, de exemplu, dovezi că suntem în slujba vreunui partid, așa cum tot spune de multă vreme. Această bătaie de joc trebuie să înceteze odată și odată”, spune Bogdan Marta, redactor-șef tion.ro. „Nu putem accepta , ca breaslă, să fim jigniți la nesfârșit de primarul orașului, care face paradă de toate titlurile academice pe care le are. Nu pare să aibă însă o minimă decență, cea de 7 de ani de acasă. Nu vrem decât să ne facem meseria, dar asta nu înseamnă că trebuie să acceptăm în continuare să fim tratați astfel”, explică, la rândul lui, Dragoș Boța, redactor-șef pressalert.ro. Reamintim, primarul Timișoarei i-a „gratulat” în ultima săptămână pe jurnaliști cu apelative precum „paraziți” sau „idioți și idioate”, explicându-le, de asemenea, că „prostituția este de mai multe feluri”.

Posted by Otilia Ghitescu on Tuesday, March 6, 2018

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

18 comentarii pentru acest articol

Liberalul a spus: (martie 6th, 2018 at 13:35 )

Iapa du-te si listeaza tabelul ala care nu e Culita in stare sa-l faca

blue a spus: (martie 6th, 2018 at 14:02 )

PNL, PSD / Aceiasi mizerie …

Doar Cetatean a spus: (martie 6th, 2018 at 14:04 )

Am asistat la un puci grotesc al condeiasilor…:)))))

Alex Boruga a spus: (martie 6th, 2018 at 14:25 )

Felicitari jurnalistiilor !

Laurentiu Laiu a spus: (martie 6th, 2018 at 14:34 )

Cristi Gabor e cel mai tare. Merge Alfa?

Adi Varlan a spus: (martie 6th, 2018 at 14:34 )

Adi Martin nu stie nimic . E cel mai praf la intel

Floppy din IID a spus: (martie 6th, 2018 at 14:35 )

Ce as da o buca.. auuu auuu

Toni care a fugit din S3 cu toata echipa a spus: (martie 6th, 2018 at 14:40 )

Asa este.

Ovidiu Carpes a spus: (martie 6th, 2018 at 15:25 )

Foarte bine . Asa am protestat si eu cand mi-a adus Raj un deodorant din India

Nelu Moldovan a spus: (martie 6th, 2018 at 15:29 )

Bah ce diaree am avut. Si am dat-o in treningul ala bun, cu care tineam discursurile de all hands. Of of, mai bine o dadeam la Ucu in pantofi. Macar asa mirosea frumos adibasii.

anteconbega a spus: (martie 6th, 2018 at 16:39 )

Păi, asta şi doreşte ALDERobu: să vorbească doar el. I s-a făcut pohta ce-a pohtit, la urma urmei. Intenţiile sunt generoase, eficienţa e problema…

?? a spus: (martie 6th, 2018 at 16:47 )

nebunie cu jurnalistii astia. poate le raspunde dobra si le explica cum demoleaza stadionul si totul e OK, fara proteste.

Poli 21 a spus: (martie 6th, 2018 at 17:24 )

In raport cu orbu jurnalistii sunt indreptatiti sa protesteze , dar ce ne facem cu noi, cititorii, care nu putem protesta( decit eventual necitind cele scrise ) fata de multitudinea de „scrisuri” nedigerabile, ca sa nu folosesc cuvinte mai grele.

Ron a spus: (martie 6th, 2018 at 17:39 )

@Poli 21 – Noi, ceilalți locuitori ai urbei, putem protesta foarte bine la urne. Vă asigur că individul din fruntea Primăriei (nici eu nu-i mai scriu numele în comentarii) va simți asta din plin. În 2020 Timișoara trebuie să se debaraseze de acest gunoi votat ultima dată de mai puțin de 15% dintre alegători, restul rămând acasă scârbiți de prestația magalomanului. Părerea mea este că trebuie lăsat să monologheze singur, în fața telefonului, cât are el chef, dar pe banii lui, eventual într-un salon de pe Văcărescu, unde ar trebui depus. Această „iepocă” sinistră prin care trece Timișoara trebuie să înceteze. Nu-i mai servițu ipochimenului încă un mandat la Primărie pentru că nu merită în niciun caz așa ceva. Și-n al doilea rând, ar duce Timișoara de râpă, aruncând banii pe te miri ce ciurucuri sclipicioase, tot felul de microbuze inutile și vapoare din termopane, ancorate prin depoul RATT.

anteconbega a spus: (martie 6th, 2018 at 20:06 )

Domule Ron, asta nu rezolvă problema. Cine ar putea fi contracandidatul Robului? O să apară, ca iepurele din joben, în ultimul moment? Aici e buba, înţelegerea dintre PNL şi PSD merge şi după dizolvarea USL-ului, creaţia domnilor Ponta şi Antonescu.

Ron a spus: (martie 7th, 2018 at 11:37 )

@antecombega – Da, este o problemă destul de spinoasă, găsirea unui contracandidat, însă prefer un om fără experiență la Primărie (aceasta se învață/câștigă) în locul actualului primar de pe Loga, primar nu al Timișoarei, ci al propriei sale imagini publice. Care este un dezastru absolut. Individul nu știe și nici nu-l interesează să comunice. El vrea ca toată lumea să-i aplaude „realizările”, cam în același registru de megalomanie ca și Ceaușescu. În rest, nu se pricepe la nimic, este total incompetent. A umplut Timișoara de semafoare, a defrișat Piața Libertății (care trebuia doar reabilitată cu vegetația rămasă la locul ei), cheltuie bani cu nemiluita pe tot felul de proiecte inutile și costisitoare, timp în care găsește energie să reverse un puhoi de lături asupra timișorenilor în general și jurnaliștilor în special, oameni care nu fac drepți înaintea lui. Sunt motiv e destul de serioase ca Timișoara să se debaraseze de acest ipochimen și să pună în locul lui pe cineva care va învăța să fie primarul meritat de acest oraș.
O zi bună!

RUBEN a spus: (martie 7th, 2018 at 12:37 )

@ANTECONBEGA @RON /// EU ZIC SA INCERCAM SI CU O FEMEIE. 🙂 DAR INDIFERENT DE NUMELE CONTRACANDIDATULUI LUI ROABA, DACA EL/EA VA PURTA STAMPILA „PSD” ATUNCI TOT DEZAXATUL ASTA VA CONDUCE URBEA DUPA 2020. PROBABIL CA O „ALIANTA PENTRU TIMISOARA” CARE SA CUPRINDA ATAT PARTIDE CAT SI ONG-URI AR AVEA MAI MARE SUCCES. DACA PSD SI USR VOR AVEA CANDIDATI PROPRII, CU ALEGERILE DINTR-UN SINGUR TUR, NICI O SANSA.

anteconbega a spus: (martie 8th, 2018 at 07:10 )

Domnule Ruben, domnule Ron, iaca o întâmplare petrecută înaintea alegerilor locale din 2008. Lumea bombănea încetişor cu privire la lentoare administrativă a primarului Ciuhandu, că nu mai e ce a fost, că câr, că mâr. Ciuhi’ tocmai terminase de reabilitat în profunzime bulevardul Liviu Rebreanu, dacă nu greşesc, prin oraş erau asfaltate străzi în cartiere mărginaşe, directorul Ciupa mai plantase câteva parcuri de joacă, fântânile cu apă populară răsăriseră ca şi ciupercile după ploaie. „Ei, alegerile sunt în iunie, oraşul e atunci înflorit, dacă e şi o zi cu soare, dimineţile sunt superbe la Timişoara…” Un săptămânal scris în proporţie de 90 la sută de intelectuali rasaţi, inserează în paginie sale de Ziua Femeii un panegiric la adresa viitoarele binefaceri robuliene. Şi anume: Calea Bogdăneştilor va fi modernizată cu 19 mil. euro, linia lui 5 va fi pe mijlocul unei străzi largi, se va arunca un nou pod peste Bega, se va integra zona Solventul în viaţa rutieră a oraşului, facem depou de tramvaie modern, se va rezolva problema pistelor de biciclete, 75 de blocuri anvelopate etc. Când vor începe aceste minunate obiective? Primăvara aceasta! Când vor fi ele gata? La sfârşitul lui mai, începutul lui iunie 2020! Cine le va inaugura? Robu, viitorul primar al Timişoarei 2020-2024. „Modelul Ciuhu” e verificat de un deceniu…

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Situația in România

Total: 4057 cazuri

3494
active
157
decese
406
vindecate

Situația globală

Total: 1348410 cazuri

987102
active
74795
decese
286513
vindecate

Cele mai citite articole


landscape-aerotim-1

Administratie vezi arhiva Administratie

Un nou robot independent ajută la dezinfecţia şi sterilizarea spitalului Victor Babeş/VIDEO

Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara a primit, donaţie, un nou robot, care să ajute la dezinfecţia spaţiilor medicale din cadrul unităţii medicale, una supusă permanent riscurilor. Noua instalaţie se deplasează singură, realizează activitatea pentru care a fost realizat, iar după ce îşi realizează treaba se duce singur la locul de alimentare. Robotul găseşte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un nou robot independent ajută la dezinfecţia şi sterilizarea spitalului Victor Babeş/VIDEO
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Iulius Town

Sport vezi arhiva Sport

Claudiu Apro Riponsia

Căpitanul Ripensiei, Claudiu Apro, vorbeşte despre viaţa din timpul pandemiei

Din 13 martie, antrenamentele Ripensiei sunt suspendate, dată fiind situația epidemiologică a virusului ce s-a răspândit în întreaga lume. În aceste condiții, fiecare jucător își urmează programul individual primit de la preparatorul fizic, pentru a rămâne în formă. Despre actuala situaţie, nemaiîntâlnită până acum a vorbit şi Claudiu Apro, unul din „veteranii” echipei Ripensia, şi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Căpitanul Ripensiei, Claudiu Apro, vorbeşte despre viaţa din timpul pandemiei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

galaxia-imaginarului-728x90

Economic vezi arhiva Economic

Cererea şi oferta de produse medicale necesare în pandemia de coronavirus, puse faţă în faţă de un grup de voluntari timişoreni

Nevoia acută de materiale medicale, de protecţie a personalului, dar şi de sprijin a bolnavilor de coronavirus, dublată de o lipsă la fel de acută de asemenea materiale, a dus la crearea de către un grup de câteva zeci de voluntari a unei platforme online, , unde să se poată întâlni cererea şi oferta de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cererea şi oferta de produse medicale necesare în pandemia de coronavirus, puse faţă în faţă de un grup de voluntari timişoreni

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara a primit, donaţie, un nou robot, care să ajute la dezinfecţia spaţiilor medicale din cadrul unităţii medicale, una supusă permanent riscurilor. Noua instalaţie se deplasează singură, realizează activitatea pentru care a fost realizat, iar după ce îşi realizează treaba se duce singur la locul de alimentare. Robotul găseşte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un nou robot independent ajută la dezinfecţia şi sterilizarea spitalului Victor Babeş/VIDEO
Nevoia acută de materiale medicale, de protecţie a personalului, dar şi de sprijin a bolnavilor de coronavirus, dublată de o lipsă la fel de acută de asemenea materiale, a dus la crearea de către un grup de câteva zeci de voluntari a unei platforme online, , unde să se poată întâlni cererea şi oferta de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cererea şi oferta de produse medicale necesare în pandemia de coronavirus, puse faţă în faţă de un grup de voluntari timişoreni
Lupta în spitale cu coronavirusul este grea. Dar doctorii de pe frontul de luptă cu coronavirusul primesc, din când în când, ajutor „din spate”, de la cei care sunt alături de ei. Echipa de la CRAFT 3D, partenerii Asociației – Viață din sângele meu, a produs și asamblat peste 200 de viziere. Acestea au ajuns...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sute de medici din linia întâi, din Timișoara, au primit viziere pentru a se proteja în lupta cu coronavirusul/Foto
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru,  a solicitat Direcției de Sănătate Publică Timișoara să demareze de urgență la Maternitatea Odobescu, aflată în subordinea Spitalului Municipal, o verificare cu privire la cazurile de nou născuți depistați pozitiv la COVID 19. De asemenea, ministrul a cerut retestarea tuturor persoanelor implicate. Din primele informații, la Maternitatea Odobescu au fost recoltate...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a cerut o anchetă epidemiologică la Maternitatea Odobescu
Bebeluşi care au fost aduși pe lume la Maternitatea Odobescu din Timișoara au fost depistați pozitiv la coronavirus. Testele vor fi repetate în această noapte. Într-o primă fază este vorba despre zece bebeluși care au fost testați pozitiv la coronavirus, ale căror mame i-au adus pe lume la Maternitatea Odobescu. Spre deosebire de nou-născuţi, mamele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Teste pozitive la coronavirus pentru nou-născuți la Maternitatea Odobescu Timișoara
La Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara se trag ultimele „cartușe” în ceea ce privește testarea. Laboranții de aici rămân fără teste. Mai au aproximativ 25 pentru ziua de mâine. După ce vor consuma și cele 25 de teste pentru COVID-19, atunci vor rămâne fără kiturile cu care testează pacienții suspecți de coronavirus. Aici se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Spitalul “Victor Babeş” din Timișoara rămâne fără teste pentru depistarea COVID-19/Update. Au ajuns 3.000 de teste
Şase noi decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost înregistrate în România, în această după amiază. Unul dintre acestea a avut loc în Timiș: un bărbat de 56 de ani. România ajunge la 168 de decese ale pacienților depistați cu COVID-19, după cum transmite Grupul de Comunicare Strategică. Ultimele decese anunţate de Grupul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un bărbat din Timiș, infectat cu COVID-19, a murit. România ajunge la 168 de decese
Nu se știe până când, dar drumul Timișoara-Moșnița Nouă mai așteaptă constructorul care să-l lărgească la patru benzi. Licitația care este în curs a fost contestată în ultima zi. Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor va hotărâ care va fi soluția în continuare, respectiv se vor reevalua ofertele sau va fi reconfirmat cîștigătorul. „Ne-am bucurat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Drumul Timișoara-Moșnița Nouă mai așteaptă patru benzi. Licitaţia a fost contestată
În ciuda problemelor cauzate de pandemia de coronavirus, antreprenorul care realizează Centura Sud de ocolire a Timişoarei continuă lucrările în mai multe puncte de pe traseu. Sunt deschise operaţiunile în trei puncte. Societatea italiană Tirrena Scavi are deschise acum trei puncte de lucru pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud. Astfel, în apropiere de Ghiroda...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Constructorul lucrează în trei puncte în paralel pe şantierul Centurii Sud de ocolire a Timişoarei/VIDEO
Top