Stirile din ziua: 4 decembrie 2016

Inca un rezultat de exceptie pentru Collins Filimon

Inca un rezultat de exceptie pentru Collins Filimon

Rezultate excelente pe bandă rulantă pentru marea speranţă a badmintonului românesc. Collins Filimon (CSU Universitatea de Vest Timișoara) a obținut medalia de argint la Internaționalele de Juniori ale Portugaliei, turneu din cadrul Circuitului European de Juniori, la care s-au aliniat la start 197 de sportivi.

Mizeria de pe santierul din Calea Martirilor ar trebui sa dispara pana la Craciun / FOTO

Se lucrează mizerabil pe Calea Martirilor, iar primăria ar putea amenda firmele, dacă nu închid cum trebuie șantierul pe durata iernii. Nicolae Robu admite însă că există o indulgență față de nesimțirea cu care mulți constructori tratează timișorenii și explică de ce s-a ales o astfel de abordare: „Noi ne concentrăm pe mizele mari, ca să avanseze lucrarea”!

Ce voteaza romanii pe 11 decembrie: ingineri, economisti, dar si un balerin si un astrolog!

Foarte probabil, România va avea, după 11 decembrie, un parlament foarte colorat. Raportat la profesiile celor care candidează, cei mai mulți aspiranți la un fotoliu de deputat sau senator sunt ingineri. Sunt însă și meserii mai puțin obișnuite, cum ar fi bijutier, balerin sau astrolog, dar există și casnici, și președinți.

Bataia e rupta din Rai si nu numai

La final de vară, un grup de tineri de la o multinațională cu punct de lucru la Timișoara a ieșit la strâns de gunoaie din zona Pădurea Verde. În fruntea unor astfel de voluntari ecologiști s-a suit, nu cu multă vreme în urmă, și consilierul local Adrian Orza, iar mai ieri candidații PMP s-au dus în Timișul montan să salubrizeze albia unui frumos pârâiaș.

Top