Se cauta membri in consiliile de administratie de la SDM si Colterm. Trebuie plan de administrare si recomandari

Vreți să fiți membru în consiliul de administrație al unei societăți aflate în subordinea primăriei? Teoretic, oricine poate depune în această perioadă dosarele de candidatură pentru Colterm și Drumuri Municipale. Vă atât trebuie un plan de administrare, cât și o scrisoare de recomandare și două persoane care să spună lucruri bune despre dumneavoastră.

Consiliul Local al Timişoara organizează, prin intermediul unui expert independent, selecţia prealabilă în vederea desemnării membrilor Consiliului de Administraţie la Compania Locală de Termoficare Colterm SA, respectiv SC Drumuri Municipale SA. Vor fi două etape: prima se referă la selecția dosarelor, iar cea de-a doua, la interviul la care vor ajunge candidații declarați admiși după prima etapă. Cei interesați trebuie să știe limba română, să aibă experienţă în administrarea/managementului unor întreprinderi publice sau societăți comerciale profitabile și studii superioare tehnice, economice, juridice sau de administraţie, de lungă durată absolvite cu diplomă. Dosarul de participare trebuie să conţină un CV, cazier judiciar şi fiscal, copii legalizate după actele de studii, copii după actul de identitate și carnetul de muncă, dovada numirii în calitate de administrator/manager (unde este cazul), copie a bilanţului „referitor la exerciţiile financiare cu profit în care agentul a fost administrat/ manageriat de către candidat (unde este cazul)”. De asemenea, trebuie să depuneți un plan de administrare care să conţină o propunere de strategie de administrare a societăţii, dar și o scrisoare de recomandare. În plus, trebuie să nominalizați două persoane pentru referinţe suplimentare.

Candidaturile şi documentele solicitate vor fi depuse până pe 18 octombrie la sediul Primăriei Timişoara, în plic închis şi sigilat. Candidaţii vor primi număr de înregistrare şi data depunerii candidaturii. Plicul va avea menţionat „Candidatura pentru funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Colterm / Drumuri Municipale”, precum şi numele, prenumele şi domiciliul candidatului. Rezultatul selecţiei iniţiale a dosarelor va fi publica în termen de 5 zile lucrătoare de la data limită de depunere a acestora pe site-ul PMT. Mai multe detalii găsiți aici și aici. În general, posturile din CA-urile societăților aflate în subordinea primăriei sunt ocupate mai puțin pe criterii de profesionalism și au fost atribuite, de cele mai multe ori, pe criterii politice.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

Secureanu a spus: (September 24th, 2017 at 16:43 )

Copie dupa carnetul de munca :))))) Hai ca sunt amuzanti.
Sa ne uitam putin la actualii membrii ai CA Colterm si sa vedem daca ai indeplinesc cerintele mentionate mai sus.

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com