Se cauta membri in consiliile de administratie de la SDM si Colterm. Trebuie plan de administrare si recomandari

Vreți să fiți membru în consiliul de administrație al unei societăți aflate în subordinea primăriei? Teoretic, oricine poate depune în această perioadă dosarele de candidatură pentru Colterm și Drumuri Municipale. Vă atât trebuie un plan de administrare, cât și o scrisoare de recomandare și două persoane care să spună lucruri bune despre dumneavoastră.

Consiliul Local al Timişoara organizează, prin intermediul unui expert independent, selecţia prealabilă în vederea desemnării membrilor Consiliului de Administraţie la Compania Locală de Termoficare Colterm SA, respectiv SC Drumuri Municipale SA. Vor fi două etape: prima se referă la selecția dosarelor, iar cea de-a doua, la interviul la care vor ajunge candidații declarați admiși după prima etapă. Cei interesați trebuie să știe limba română, să aibă experienţă în administrarea/managementului unor întreprinderi publice sau societăți comerciale profitabile și studii superioare tehnice, economice, juridice sau de administraţie, de lungă durată absolvite cu diplomă. Dosarul de participare trebuie să conţină un CV, cazier judiciar şi fiscal, copii legalizate după actele de studii, copii după actul de identitate și carnetul de muncă, dovada numirii în calitate de administrator/manager (unde este cazul), copie a bilanţului „referitor la exerciţiile financiare cu profit în care agentul a fost administrat/ manageriat de către candidat (unde este cazul)”. De asemenea, trebuie să depuneți un plan de administrare care să conţină o propunere de strategie de administrare a societăţii, dar și o scrisoare de recomandare. În plus, trebuie să nominalizați două persoane pentru referinţe suplimentare.

Candidaturile şi documentele solicitate vor fi depuse până pe 18 octombrie la sediul Primăriei Timişoara, în plic închis şi sigilat. Candidaţii vor primi număr de înregistrare şi data depunerii candidaturii. Plicul va avea menţionat „Candidatura pentru funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Colterm / Drumuri Municipale”, precum şi numele, prenumele şi domiciliul candidatului. Rezultatul selecţiei iniţiale a dosarelor va fi publica în termen de 5 zile lucrătoare de la data limită de depunere a acestora pe site-ul PMT. Mai multe detalii găsiți aici și aici. În general, posturile din CA-urile societăților aflate în subordinea primăriei sunt ocupate mai puțin pe criterii de profesionalism și au fost atribuite, de cele mai multe ori, pe criterii politice.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

Secureanu a spus: (September 24th, 2017 at 16:43 )

Copie dupa carnetul de munca :))))) Hai ca sunt amuzanti.
Sa ne uitam putin la actualii membrii ai CA Colterm si sa vedem daca ai indeplinesc cerintele mentionate mai sus.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Fresh Kebab

Administratie vezi arhiva Administratie

Centrul de legume-fructe al CJ Timis, motiv de scandal. Primarul PNL din Lovrin: Tomnaticul a fost ales politic

Liberalii acuză interese politice care au stat la baza deciziei de a face la Tomnatic primul centru de legume-fructe al CJ Timiș. Primarul din Lovrin e convins că, dacă ar fi trecut la PSD cu „ordonanța traseiștilor”, centrul ar fi fost construit în comuna lui. Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, spune că liberalii se vor opune acestei „aberații”.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Centrul de legume-fructe al CJ Timis, motiv de scandal. Primarul PNL din Lovrin: Tomnaticul a fost ales politic
CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

Sport vezi arhiva Sport

Play-off? In niciun caz! Poli pierde la scor de neprezentare impotriva Chiajnei

Dacă oaspeţii aveau victorii la rând după numirea lui Ion Moldovan pe banca tehnică, echipa lui Ionuţ Popa obţinea doar două puncte în ultimele patru etape. În plus, timişorenii nu se puteau baza pe cinci jucători, dar o victorie îi putea duce pe loc de play-off, peste Viitorul.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Play-off? In niciun caz! Poli pierde la scor de neprezentare impotriva Chiajnei
MNB – Muzeul Național al Banatului
Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Avarie majora. „Dorel” a lasat fara apa rece mii de oameni in Timisoara, Giroc si Chisoda

Mii de timișoreni care locuiesc în zona de sud a orașului, dar și cei din Giroc și Chișoda s-au trezit luni seară fără apă rece. A fost avariată o conductă din Calea Martirilor, zonă în care este în derulare, de mai multe luni, un șantier finanțat de la bugetul local. Remedierea durează între 2 și 5 ore.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Avarie majora. „Dorel” a lasat fara apa rece mii de oameni in Timisoara, Giroc si Chisoda

Economic vezi arhiva Economic

Suzuki Romania, veste pentru pagubitii de la Timisoara: Vom livra toate autoturismele contractate

Cei câteva zeci de timișoreni care au plătit avansuri pentru mașini noi la RS Sara Motors, fost dealer autorizat Suzuki, și-ar putea primi totuși autoturismele. Reprezentanța pe România a companiei japoneze a anunțat că va livra comenzile, deși nu a primit niciun ban.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Suzuki Romania, veste pentru pagubitii de la Timisoara: Vom livra toate autoturismele contractate

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top