Tristul amurg al „zeilor” Ciuhandu si Ostaficiuc

Au condus Timișul și Timișoara în ultimii ani. Așa cum au știut ei: discreționar, cu aroganță și trufie, fără să dea explicații nimănui. Cei din jurul lor le-au picurat la ureche zi de zi că sunt nemuritori. Iar ei au crezut. Li s-a spus că sunt un fel de semizei sau chiar zei ai politicii și administrației. Unul din ei chiar s-a autointitulat „brand politic”.

Li s-a spus – și ei au crezut – că sunt frumoși, deștepți, de neatins. Amândurora le-au plăcut yes-manii din jur, lingăii plini de incompetențe în alte domenii decât într-ale gâdilatului. Când Zeus vrea să piardă pe cineva, mai întâi îi ia mințile, spuneau vechii greci. Într-un fel, așa s-a întâmplat cu cei doi.

În duminica alegerilor, votul celor mici și mărunți i-a năucit, i-a spulberat pur și simplu. Din înaltul cerului unde au fost înălțați de slugile de serviciu au căzut jos de tot. Atât de jos, încât au arătat nu numai că nu sunt zei sau branduri. Au demonstrat că nu sunt nici măcar bărbați. Fiindcă un bărbat știe să și piardă. Să piardă stând în picioare. Când faci contestații peste contestații, blocând procesul electoral în întreaga țară după ce ai pierdut la o diferență de 60.000 de voturi, ajungi în zona ridicolului. Arăți că, în realitate, ești gol și ești slab. Demonstrezi că „brandul” Constantin Ostaficiuc a fost doar o spoială nereușită.

După 20 de ani în politică, dl. Ciuhandu părăsește această „cloacă” după cum s-a exprimat. Chiar așa, numai acum a început să-i pută, când a pierdut alegerile? Când a „reușit” marea performanță de a scoate PNȚCD din consiliul județean? Acum pute totul în jur. Nu i-au puțit sub nicio formă incompetența, nepotismul, corupția pe care le-a cultivat în primărie. Nu i-a puțit când făcea tot felul de alianțe cu fel de fel de personaje discutabile. Nu i-a puțit nici când a bătut palma cu aventurierul politic Aurelian Pavelescu, mare președinte al PNȚCD.

Acum, când „ingrații” de timișoreni l-au trimis la plimbare, cu Orza cu tot, deja totul are o miasmă în jur. Cu trei zile înainte de alegeri spunea, făcând trimitere la Nicolae Robu, că numai handicapații așteaptă sprijin de la București. După 12 ani în care principala scuză pentru dezastrul pe care l-a lăsat în Timișoara a fost faptul că nu primește sprijin de la București. A plecat din politică și a plecat urât. Lăsând în urmă un mare nimic. Trist final de carieră!

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

ana a spus: (iunie 14th, 2012 at 13:15 )

PERFECT ADEVARAT!

bogdan a spus: (iunie 14th, 2012 at 13:17 )

Dar acum ca nu mai au spatele asigurat, de ce nu se scot la lumina toate magariile pe care le-au facut?

tm a spus: (iunie 14th, 2012 at 13:21 )

Cum are tupeul Ciuhandu junior sa posteze link-ul ziarului sau „Vestul” pe sit-ul primariei?
Oare o platit spatiu puplicitar???

cosma a spus: (iunie 14th, 2012 at 13:27 )

discutabil in ceea ce-l priveste pe ciuhandu. dar sa zicem ca e asa. ce vor face ceilalti? ma intreb daca nu primeste nici robu bani de la bucuresti? ce facem? ii dam dreptate lui ciuhandu? daca robu inlocuieste incompetentii din administratie cu alti incompeten’i? sau chiar cu unii mai mari. ce mai spunem atunci? cred ca suntem cam rai cu orasul asta si cu oamenii ce-l alcatuiesc. asta e marea drama. timisoara, cu sau fara ciuhandu, ostaficiuc, robu sau bojin, e un oras frumos. nu pot sa am incredere nici in bojin, un incult, nici in robu, un prefacut. sper sa ma insel, iar peste 4 ani sa rectific ce spun aici.

@tm a spus: (iunie 14th, 2012 at 13:30 )

price ziar isi poate posta link-ul pe site-ul primariei. informeaza-te si vei afla, nu trebuie sa musti de cur in halul asta daca nu e cazul.

Ulita a spus: (iunie 14th, 2012 at 13:51 )

Foarte corect scris.

@ana a spus: (iunie 14th, 2012 at 14:12 )

Perfectul simplu

Cetateanul Derutat a spus: (iunie 14th, 2012 at 14:22 )

As dori sa transmit celor care de 4 zile umbla imbatati de euforia castigului:

Pana si voi ve-ti regreta schimbarea asta.
Copii vostri va vor condamna pentru greseala asta si tot copii vostri vor fi cei care vor emigra…catre Europa.
Vom ajunge asa:
– La 14 ani iti iei buletunul si la 16 poti sa ceri SOMAJ. (te ajuta statul)
– Miercuri si duminica, apa calda; (te ajuta statul)
– Televiziunea publica si care va avea drept de emisie doar REALITATEA si ANTENELE; (te ajuta statul)
……intrebati-va parintii si bunicii de ce va mai urma.

PDSR! PSDR! Si va doresc ca la al 15-lea congres Nastase re-ales.

P O L I TIMISOARA a spus: (iunie 14th, 2012 at 16:15 )

Ciuhhy S-A PRABUSIT dupa ce a blamat pe POLI,fiind baiat dastept, a sesizat GAFA si s-a retras, impingandu-l in fata pe OrZZY, dar si asta ca sa nu-si contrazica seful, a boicotat pe POLI si A ZBURAT….cu satelitul! Cat despre Ostty, el „traia” politic caci era perceput ca un mare polist ! Cand „si-a dat arama pe fata”, vorba olteanului:”fuse si se duse!” Oricum lada de gunoi a istoriei politice e incapatoare! Pacat de noi timisorenii, ca am ramas cu DEZASTRUL LASAT DE EI !!!

@cetateanul derutat si turmentat(se pare....) a spus: (iunie 14th, 2012 at 16:22 )

nene , ai un fix cu psd-ul, sau psdr-ul, sau cu ceva din astea trei sau patru litere, probabil ca din cauza „derutei” ! Am prins ideea cum ca vrei sa sugerezi ca usl-ul de fapt, va fi un dezastru si mai mare! Greu de crezut ca poate exista un dezastru mai mare decat taranistii astia(care pe ce tarani sustin si pe ce tarani SE SUSTIN…) si portocalii, care sunt de fapt tot un psd, sau psdr. Cat despre copii si nepoti, daca erai un pic mai putin „derutat”(macar dimineata…) observai ca deja pleaca MASIV, de cativa ani………asa ca intai DE”DERUTEAZATE” baiete cu multa apa rece si mai vedem noi……………………….

mihaicemare a spus: (iunie 14th, 2012 at 19:06 )

mai ino de ce esti virulent cind tu ca om esti un nimeni,nu ai fost in stare de nimic in viata ta.te-ai complacut a insirui vorbe pline de ura si venin impotriva celor care au facut ceva pentru timisoara in aceasta viata.tu un ratat care inafara sa fii servitorul umil si sanatajist al unor corifeii ai zilei in principal al oamenilor politici dar si ai celor cu multi bani facuti in tranzitia nenorocita dupa 89 te-ai complacut in a improsca cu laturi din pix.ai luat si bataie dar ai acceptat beneficii grase.esti un rebut al familiei tale.pacat ai fi putut fi om dar esti o nevertebrata.asa o sa ramiii

boliboli a spus: (iunie 14th, 2012 at 20:09 )

mmmmmmmm

mihai max a spus: (iunie 14th, 2012 at 23:57 )

De acor cu mihaicelmare!!!! Inoo, ai scris la comanda lui Ostaficiuk ce a vrut muschii lui , esti un derbedeu fara coloana vertebrala , nu vrei sa te duci si tu un pic???? sa ne lasi???? ce faci nu nu e jurnalism . Satmarenii tai se rusineaza cu tine. Articolul l-as fi apreciat daca nu as sti ce cameleon esti! si aproposs , pacat de nevasta ta care e o doamna.

meah a spus: (iunie 15th, 2012 at 16:48 )

Un articol care hraneste lumea cu ce vrea ea sa inghita, adica jigniri. Daca se vrea sa se spuna adevarul acesta e altul, mult mai profund si mult mai periculos. Caracatita de la Timisoara inca este si continua sa fie cu sau fara Ciuhandu .

a a spus: (iunie 16th, 2012 at 10:01 )

biroul lui costi e golllllllllllllll goluttttttttttttttt :))

cetateanul 'io a spus: (iunie 17th, 2012 at 15:32 )

costy ca costy dar ce va face amanta lui adeline fara propta lui costy????

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO

Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, cu susținerea Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, a participat la Milano Design Week, în perioada 15-21 aprilie 2024, cu proiectul „SIT WITH ME”, prezentat la BASE Milano. Într-o lume acaparată de tehnologie, expoziția prezintă mici obiecte de stat, originale, realizate de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Studenţii de la Arhitectură s-au remarcat la Milano Design Week 2024
Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis îl acuză pe Alin Nica, preşedintele CJ Timiş, că încearcă să saboteze orice proiect major al Timişoarei care nu-i aparţine. El a făcut referire la faptul că Nica  pus cu greu la dispoziţia Guvernului Sala Multifuncțională a CJ Timiş pentru desfăşuraea şedinţei Executivului care va avea loc joi. Joi, săptămânala...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis, atac la Alin Nica: “Încearcă să-și mascheze incompetența blocând și sabotând orice proiect susținut de oricine altcineva în afară de el”
Actualul președinte al CJ Timiș, Alin Nica, consideră că organizarea ședinței de guvern, joi, la Timișoara, este o întâlnire în scop electoral, deci ar fi trebuit să aibă loc la sediul PSD. Chiar și așa, spune că CJT va pune la dispoziția celor din guvern Sala Multifuncțională. Nica nu crede că modul în care întâlnirea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deși supărat pentru modul de anunțare, Alin Nica dă Sala Multifuncțională pentru ședința de guvern
Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Într-o acțiune a polițiștilor locali privind depistarea cerșetorilor și oamenilor străzii au fost identificate 16 persoane, din care două dormeau într-o fostă casierie a Retim. De la începutul anului, în baza de date a Poliției Locale au fost înregistrați un număr de 228 cerșetori și oameni ai străzii. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii locali au depistat 16 cerşetori şi oameni ai străzii, în ultimele zile. Au fost predaţi unui centru social
Primarul Dominic Fritz s-a prezentat, luni dimineața, la fața locului, pentru a pune în aplicare dispoziția de demolare a construcțiilor pe care le consideră ilegale de pe strada Cezar, care leagă Parcul Copiilor de bulevardul C.D. Loga. La fața locului a fost întâmpinat de un cetăţean furios, membru al unui clan de romi din oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria a demolat gardul şi alte construcţii care blocau o stradă ocupată ilegal de clanuri de romi/Video
Potrivit Politico, citat de G4Media, Claudiu Manda (PSD) a lipsit de la 43% din voturile din Parlamentul European. El este depășit doar de un eurodeputat grec aflat în închisoare. Rareș Bogdan (PNL) se situează pe locul 5 la absențele de la vot. Ce doi se află în partea superioară a listei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Claudiu Manta şi Rareş Bogdan, în Top 5 absenteism în Parlamentul European. Cei doi sunt din nou pe lista PSD-PNL la europarlamentare
Top