A tradat si-a castigat: Dorin Cutu, numit sef la ISCTR Timis

Dorin Cutu a avut mult mai mult noroc decât prietenul său Dorin Cândea și a fost numit șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Timiș. Cutu, care este și consilier județean PDL, nu s-a înscris încă în PSD, dar urmează să facă și acest pas.

dorin cutu

Luni, mare chef mare într-un local de lângă Albina. În capul mesei, amfitrion al parangheliei a fost încă PDL-istul Dorin Cutu. El a sărbătorit numirea în funcția de șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Timiș, așa cum DeBanat a anticipat de luni. Printre invitați, șeful regional al instituției, Cătălin Stoian, care l-a și prezentat pe Cutu angajaților. Între cei doi este o mare legătură, culmea, intermediată de liberalul Sorin Frunzăverde. Astfel, Stoian este finul baronului cărășean, iar Cutu, un bun prieten, abonat, prin firma sa de construcții, la bugetul CJ Caraș-Severin. De la chermeză n-a lipsit nici Sorin Cociobea, cel care, tot luni, a trădat PDL, pentru a se înscrie în PSD, pe baza ordonanței traseiștilor.

Cutu a fost vicepreședinte al PDL Timiș, fiind unul din marii profitori ai guvernării portocalii. El a fost șef al ARR Timiș, iar firma sa de construcții a fost abonată la contracte cu statul în acea perioadă. Cutu este mult mai norocos decât prietenul său Dorin Cândea. El nici nu s-a înscris încă în PSD și deja a primit o funcție, în timp ce Cândea așteaptă de doi ani să obțină un „ciolan”, dar fără succes. Mai trebuie spus că instituția lui Cutu, recent înființată, este una de control, adică foarte bănoasă. Și nu e vorba aici de salarii…

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

14 comentarii pentru acest articol

AMINTIRI a spus: (septembrie 23rd, 2014 at 13:18 )

Bravo Dorine. Felicitari, aici este viitorul.Ostaficiuc este istorie.

 
abracadabra a spus: (septembrie 23rd, 2014 at 13:44 )

si uite tradatorii. cam asta e coloana vertebrala a unora, dar de prosti pica aia de la psd ca vin astia ca noi-nouti si le iau alora functiile pe capete!

 
DEMTERTUL a spus: (septembrie 23rd, 2014 at 13:55 )

Dreptate pana la capat Titule,asa-i? 🙂

 
Costi a spus: (septembrie 23rd, 2014 at 17:10 )

Ostaficiuc la înțelegere cu Bojin si plantat oameni in posturi cheie. Oricum nu ii pasa decât de bani si afaceri. Politic a pierdut tot si pana nu parjoleste tot nu se lăsa pe principiu eu te-am făcut eu te omor. Oare cei ce au mai rămas nu vad asta?

 
@costi a spus: (septembrie 23rd, 2014 at 17:36 )

sorine, lasa scrisul ca nu e de tine..

 
Danut a spus: (septembrie 23rd, 2014 at 22:42 )

Costi ce dreacu faci bre, Blaga stie?

 
fostul presedinte a spus: (septembrie 23rd, 2014 at 22:58 )

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a motivat decizia de a
respinge recursul pedelistului Constantin Ostafiuc, fostul
preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, împotriva deciziei
Agenţiei Naţionale de Integritate de a-l găsi în conflict de
interese pe motiv că este nefondat.Vă reamintim că
PRESSALERT.ro a dezvăluit semnarea unui contract de
concesionare pentru parcela A0 din PITT între Ornella
Design SRL, unde acţionari erau soţia, fiica şi ginerele lui
Ostaficiuc, şi pedelistul care atunci conducea CJ Timiş.
Instanţa supremă a fost de acord cu motivarea Curţii de Apel
Timişoara care a susţinut că “reclamantul avea un interes
personal în problema legată de concesionarea către SC Ornella
Design SRL a parcelei din perimetrul Parcului Industrial şi
Tehnologic Timişoara, putându-se deduce în speţă că acest
interes putea să influenţeze îndeplinirea cu obiectivitate a
atribuţiunilor ce revin reclamantului în calitatea sa de
Preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Aceasta deoarece
concesiunea menţionată era de natură să creeze posibilitatea
obţinerii unor venituri suplimentare de către societate, venituri
ce ar fi profitat soţiei reclamantului, implicit patrimoniului
codevălmăşit al acestuia”. De asemenea, lui Ostaficiuc i s-a
imputat faptul că nu a anunţat interesul său personal “în toate
etapele de formare a contractului de concesiune, a actelor de
modificare a acestuia” , el confirmând interesul doar la o
întrebare a unui consilier judeţean în plenul CJ Timiş. De
asemnea, s-a reţinut faptul că pedelistul nu a evitat desemnarea
unui vicepreşedinte pentru semnarea documentelor, fapt care ar
fi dus la evitarea conflictului de interese.
Analizând contractul de concesiune semnat de Constantin
Ostaficiuc, ca şi preşedinte al CJ Timiş, cu ginerele său, ca şi
reprezentant al Ornella Design, Înalta Curte de Casaţie şi
Justiţie a concluzionat că “procedurile legale de atribuire au
fost respectate, aşa cum s-a susţinut în motivele de recurs, dar
aprobarea sau semnarea actelor respective se constiuie în
conflict de interese de natură administrativă, chiar dacă nu s-a
evidenţiat obţinerea unor avantaje suplimentare faţă de alţi
participanţi la procedurile respective. Împrejurarea că
terenurile concesionate sunt proprietate privată a judeţului nu
s epoate constitui într-o cauză de înlăturare a conflictului de
interese, pentru că legiuitorul nu a făcut nici o disticţie în acest
sens. Actele semnate sau aprobate de reclamant fac parte din
categoria interesului personal, astfel cum este definit în
cuprinsul art.75 alin.1 din Legea 393-2004. În cazul interesului
personal de ordin administrativ, nu s epune în discuţie
existenţa unui beneficiu, a unui folos, ci sancţiunea intervine
chiar pentru simplul fapt al posibilităţii anticipării deciziei autoritati”

 
casa a spus: (septembrie 23rd, 2014 at 23:03 )

HALLO DNA!!!
Da’ cum ramane cu casa de pe bv. Eroilor cumparata de la primarie (ciuhandu+cojocari+miut), MOKA ! (pe doua salarii!!!) si revanduta apoi pe 300.000 Euro unor domni TZIGANI! aud??????????????????????????????????????????????????

 
Brend a spus: (septembrie 23rd, 2014 at 23:27 )

Găsit în conflict de interese printr-o sentință a Curții Supreme, fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Constantin Ostaficiuc riscă să își lase fiica fără spațiu pentru afacerea pe care o deține și în care familia sa a investit 400.000 de euro, conform unor informații publicate de redesteptarea.ro. Așa cum a PRESSALERT.ro a dezvăluit în premieră, Ostaficiuc, în calitate de lider al CJ Timiș, a favorizat firma familiei, SC Ornella Design, chiriașă a Consiliului Județean Timiș în Parcul Tehnologic Industrial din Timișoara. Agenția Națională de Integritate a deschis un proces la Tribunalul Timiș și solicită anularea contractului de concesiune încheiat între Ornella Design și Consiliul Județean Timiș, convenția de facilități oferită firmei Ornella Design și două rapoarte semnate de Ostaficiuc. Potrivit ANI, actele semnate de Ostaficiuc prin încălcarea legii privind conflictul de interese sunt lovite de nulitate absolută. În întâmpinarea depusă la dosar, Constantin Ostaficiuc a solicitat respingerea cererii ANI, invocând mai multe excepții procedurale, dar și faptul că „dacă nu au existat consecințe patrimoniale, nici sancțiunea nu trebuie să fie patrimonială, ci doar personală, fără a se răsfrânge asupra altor persoane care sunt părți în actele juridice încheiate cu respectarea procedurilor de atribuire”, informează jurnaliștii de la Redeșteptarea. Ostaficiuc menționează și că firma familiei sale a achitat redevența la zi, precum și toate taxele și impozitele aferente activității sale, neavând nicio restanță la bugetul public.

 
din latrina a spus: (septembrie 24th, 2014 at 07:35 )

e unu pe acilea care nu prea are treaba cu realitatea..scrie despre unu sau altul neavand nici o legaturea cu articolul..cretinei cu frane pe chilotei…

 
cucuveaua de serviciu a spus: (septembrie 24th, 2014 at 07:49 )

u toate că liberalul Cosmin Costa și-a anunțat în mai multe rânduri dispoziția de-a demisiona din funcția de șef al RAR Timiș, cei din PSD nu au reușit însă să-i găsească înlocuitor. Pentru acest post se bat fostul bișnițar Dorin Cândea și consilierul județean Deian Plavoșin. De altfel, a existat un vot al conducerii PSD Timiș în acest sens, Cândea câștigând la mustață, având și sprijinul șefului filialei, Titu Bojin.

În acest moment, Dorin Cândea este angajat al RAR, pe poziția șef regional (patru județe) al Organismului certificare sisteme. El nu este nici șef, dar nici subordonat lui Cosmin Costa. Cândea a mai condus instituția în timpul guvernării PDL, ajungând chiar director adjunct pe țară al RAR. În 2012, cu puține zile înainte de-a părăsi șefia RAR Timiș, el și-a angajat și soția în instituția din care încearcă acum să facă o afacere de familie. Mai exact – susțin surse din sistem – el își dorește funcția lui Costa, urmând să-și aducă nevasta pe actualul său post. Aceleași surse susțin că angajații din RAR Timiș sunt îngroziți de faptul că Dorin Cândea se va întoarce în poziția de șef.

Înainte de-a fi un vajnic PSD-ist, Cândea a fost membru cu funcții importante în PDL. De altfel, el a vrut să candideze pentru PDL la alegerile parlamentare din 2012 pe Colegiul VIII Deputați. N-a trecut însă prin furcile caudine ale Comisiei de integritate conduse de Monica Macovei, pentru probleme pe care o să le amintesc mai jos. Așa că omul s-a reorientat spre PSD, unde a fost primit cu brațele deschise. De fapt, celor care n-au altă treabă mai bună de făcut și îi ascultă balivernele le povestește cum și-a adus aportul decisv în victoria PSD la alegerile din 2012, în special a senatorului Matei Suciu. Printre cei care „pun botul” la aceste aiureli se numără chiar și Bojin, Cândea fiind o prezență constantă în biroul șefului CJ Timiș.

Cel mai interesant este că, în toamna anului 2011, deci exact cu un an înainte de alegerile parlamentare, Cândea era pentru liderii PSD Timiș un „infractor de drept comun”. Era momentul în care a apărut informația că omul avea în spate o condamnare la pușcărie pentru trafic de mașini cu acte false. Pe atunci, Cândea era și consilier județean PDL și șef la RAR Timiș, deci lup pus de pază la stână. Vreo două conferințe de presă extraordinare au susținut atunci liderii PSD Timiș pe subiectul Cândea. Chiar Titu Bojin solicita excluderea sa din Consiliul Județean Timiș, fiind îngrijorat că stă la masă cu un penal. Deputatul PSD Sorin Grindeanu cerea chiar un boicot al consilierilor PSD până zboară Cândea din CJT. Iată însă că, trecând de la PDL la PSD, fostul „infractor” o fi trecut printr-o purificare, devenind persoana potrivită pentru a fi numită tot la RAR. Adică tot în zona traficului de mașini pentru care individul a fost condamnat.

Să mai spunem că acelaşi Cândea apare în dosarul DIICOT privindu-l pe capul mafiot Sergiu Băhăian, condamnat la închisoare pentru că ar fi comandat mai multe crime. Cândea s-ar fi bucurat de o sponsorizare a lui Băhăian în campania electorală din 2008. Și un mic amănunt de culoare. Până nu demult, fotografia de profil de pe pagina de Facebook a lui Cândea îl reprezenta pe… Al Capone.

 
cucuveaua de serviciu a spus: (septembrie 24th, 2014 at 07:54 )

PSD Timiș va fi de acum înainte o organizație de partid împlinită în toate cele. Mai avea niște lipsuri pe ici, pe colo, dar e pe cale să le rezolve. Cum? Al naibii de simplu: primindu-l în partid pe spectaculosul Dorin Cândea, fost șef al RAR Timiș, fost adjunct la nivel național al respectivei instituții. Rămas fără coledzi în PDL, pe motiv de criterii de integritate, omul a venit cu capul sus în PSD. Adus de mânuță chiar de președintele Titu Bojin și prezentat ca un mare trofeu. Aici, Cândea se va reîntâlni cu bunul său prieten Ghiță „Vamă” Ciobanu.

Care a sărit gardul de la PDL la PSD în primăvara acestui an. Probabil ar fi venit și Cândea atunci, dar era la putere, avea funcție, „renumerație mare, după buget”, bașca tot felul de învârteli. Fără doar și poate, cei doi vor reface un tandem de vis în curtea PSD. Deocamdată PSD, că mai sunt și alte partide numai bune de colindat. Că n-or fi ei chiar atât de proști să stea în PSD și când acest partid va ajunge în Opoziție!

O mică problemă ar fi la înscrierea lui Cândea în partid. Exact cu un an în urmă, Cândea era pentru liderii PSD Timiș un „infractor de drept comun”. Era momentul în care a apărut informația că omul avea în spate o condamnare la pușcărie pentru trafic de mașini cu acte false. Vreo două conferințe de presă extraordinare au susținut atunci liderii PSD Timiș pe subiectul Cândea. Chiar Titu Bojin solicita excluderea sa din consiliul județean, iar Sorin Grindeanu cerea un boicot al consilierilor PSD până zboară Cândea din CJT.

Ce-i drept, PSD-iștii au o scuză: pe atunci ipochimenul era membru PDL. Intrat în PSD, fostul „infractor” pare să se fi curățat de toate bubele din trecut. O fi existând o poartă minune la intrarea în sediu și, trecând prin ea, automat ești curățat de toate cele. Sau PSD-iștii procedează acum cum făceau pe vremuri preoții catolici cu indulgențele. Marci banu’ și, din „infractor de drept comun”, te transformi automat în om de bază al partidului. Infractorii noștri sunt mai frumoși și mai deștepți decât infractoriii altora.

Trecând peste acest episod mai puțin plăcut, trebuie să spunem că venirea lui Cândea în PSD va produce multe bucurii pentru multă lume. În primul rând, femeilor social-democrate. Bărbat stilat pân’ la Dumnezeu, omul nici nu iese din casă până nu-și toarnă pe el un litru de parfum, iar în cap, două kile de gel. Apoi, butic ambulant, are tot timpul de vânzare un ciorap, o poșetă, un ceas finuț, truse de machiaj și multe altele. Pentru bărbați are tot timpul la dispoziție o mașină, o geantă, chiar cuțite, bricege, ace, brice și carice. Dacă cineva are probleme cu sănătatea, omul poate furniza inclusiv rinichi artificiali.

Că tot vine campania, poate aproviziona oricând partidul cu stegulețe, baloane, artificii, confetti etc. Nici că mai contează că la preț dublu față de prețul pieței. Ce mai, mare pleașcă pe capul PSD-iștilor. Păcat că s-au închis listele electorale, că un astfel de om chiar merita să reprezinte cu cinste PSD Timiș în parlament. Dar poate nu-i târziu și se dă cineva la o parte să-i facă loc. Și încă un amănunt. Atenție, dle Bojin! Dacă omul are atâtea de oferit, are și el un mic capriciu: își înregistrează șefii cu reportofonul.

 
cucuveaua de serviciu a spus: (septembrie 24th, 2014 at 08:09 )

Declaraţia bombă care-l incriminează pe preşedintele Consiliului Judeţean Timiş în ancheta DNA legată de proiectul de informatizare

Apar tot mai multe informații legate de scandalul declanșat de implementarea proiectului ”Eficientizarea serviciilor publice oferite de către Consiliul Județean Timiș prin implementarea serviciilor de e-Guvernare” de la Consiliul Județean Timiș, finanțat din fonduri europene și anchetat acum de DNA Timișoara. Vă reamintim că procurorii au făcut percheziții la CJ Timiș și au început urmărirea penală împotriva șefului biroului informatică din CJT, Dan Vladu. Acesta în calitate de șef al proiectului împreună cu președintele Consiliului Județean Timiș, pesedistul Titu Bojin, au semnat procesul verbal de recepție finală, care confirma că tot sistemul informatic, care lega consiliul cu primăriile din județ și care trebuia să asigure cetățenilor acces mai facil la serviciile administrației locale, funcționa 100%, așa cum era prevăzut în proiect. În baza acestui document, ulterior, s-au și decontat integral banii către firma Siveco, cea care s-a ocupat de implementarea proiectului, care până anul acesta, în luna mai, a fost reprezentată în Timișoara, de liberalul Viorel Coifan, fost președinte al CJ Timiș și consilier județean în perioada 2008 – 2012, când a și fost demarat proiectul în mandatul pedelistului Constantin Ostaficiuc. Procurorii DNA suspectează faptul că deși s-au plătit toți banii, sistemul nu funcționează la capacitate maximă, cum ar fi normal.

Viorel Coifan a făcut declarații bombă, care confirmă suspiciunile anchetatorilor și care-i acuză pe cei care au semnat procesul verbal de recepție pentru proiectul de 1.473.322,2 lei. “Sunt două aspecte. Iniţial proiectul trebuia în 18 luni să fie implementat. Din diverse motive s-a ajuns ca în patru luni să se implementeze. Nu funcţiona 100%. Poate 80%, părerea mea, pentru că mai sunt lucruri de făcut. Urma să fie un audit de la MCSI (Ministerul Comunicaţiilor, n.a.)ca să se stabilească ce mai este de făcut. În al doilea rând, nu se putea lucra cu un modul pentru că nu angajat nu vroia să lucreze cu el. De exemplu ca să se testeze plata electronică a impozitelor de către contribuabili trebuia să existe un contract între consiliul judeşean şi o bancă pentru ca să fie accept cardul. Asta nu s-a făcut pentru că nu exista acest contract”, a declarat Viorel Coifan. Coifan a vorbit şi de un alt proces verbal în care ar fi consemnate anumite probleme, dar a admis că a fost procesul verbal de recepţie finală şi s-au încasat banii, deşi, în mod normal, acest lucru nu s-ar fi putut întâmpla decât atunci când lucrurile funcţionau în totalitate conform proiectului. Surse din Consiliul Judeţean Timiş au declarat, că vicepreşedintele Marian Vasile s-a opus semnării procesului verbal de recepţie finală pentru că proiectul nu era finalizat aşa cum a fost licitat, dar cu toate acestea s-a întâmplat acest lucru. Preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui material pentru a comenta declaraţiile lui Viorel Coifan

 
TRANSPORTATOR a spus: (octombrie 2nd, 2014 at 21:46 )

CUTU CEL MAI MARE SPAGAR UN SPAGAR NENOROCIT DEJA A INCEPUT SA NE CHEME LA ABONAMENTE UN NESIMTIT IESIT DIN COMUN RUSINE PSD RUSINE PSD OARE LA-TI PUS SA ADUNE BANI

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

Aeroportul International Timisoara - 700px

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, în locul lui Carmen Dan la Interne?

Fostul premier şi preşedinte al PSD Timiş, Sorin Grindeanu, are mari şanse să preia conducerea Ministerului de Interne. O spune ziaristul Ion Cristoiu, un apropiat al cercurilor PSD-iste. Într-un interviu pentru Mediafax, cunsocutul ziarist Ion Cristoiu afirmă că are are informaţii din PSD, potrivit cărora fostul premier Sorin Grindeanu va prelua funcţia de ministru de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sorin Grindeanu, în locul lui Carmen Dan la Interne?
CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

ASU Poli

Amicale cu goluri pentru Ripensia Timișoara și ASU Politehnica

ASU Politehnica a întâlnit Reșița, într-un amical de gală ce poate deveni derby-ul banatului în campionat, în timp ce Ripensia a întâlnit divizionara a treia, ACS Dumbrăvița. Ambele partide au avut goluri, dar și parte de același deznodământ, remiza. În Ciarda Roșie, Ripensia a întâlnit de dimineață Dumbrăvița, echipă ce nu de mult s-a reunit,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Amicale cu goluri pentru Ripensia Timișoara și ASU Politehnica

Social vezi arhiva Social

Incendiu de vegetație în Timiș

Zeci de hectare de vegetație ard în Timiș

Zeci de hectare de vegetație ard la această oră în Timiș. Forțele de intervenție s-au deplasat de urgență în zona localității Săcălaz, pentru a lichida incendiul. O suprafață de aproximativ 40 de hectare este acoperită de flăcări. Arde vegetație uscată și miriște. Nu există pericol de extindere la locuințe, și nici traficul rutier nu este...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Zeci de hectare de vegetație ard în Timiș

Economic vezi arhiva Economic

CCIAT pregătește o vizită la Londra

CCIAT pregăteşte o vizită la Londra

Firmele din Timiş sunt aşteptate să participe la o vizită în Marea Britanie. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește, pentru perioada 18-23 septembrie, o misiune economică la Londra. Va fi organizată o vizită la Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, unde vor avea loc întâlniri cu firme...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIAT pregăteşte o vizită la Londra

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

După ce a recunoscut că ideea construirii unei parcări centrale pe un teren al Universităţii de Vest a căzut, Nicolae Robu lansează o altă idee năstruşnică pentru locaţia unei asemenea investiţii: Piaţa 700. Va dispărea piaţa din… Piaţa 700? E o enigmă pe care o putem avea în vedere în următorii ani, dacă ne luăm...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nu există teren pentru o parcare mare în zona centrală. Ultima soluţie găsită de Nicolae Robu, Piaţa 700
Taxarea parcării de pe străzile din Timişoara cu telefonul mobil este cea mai bună metodă, susţine Nicolae Robu. El reacţionează după ce Primăria Timişoara a fost amendată de Protecţia Consumatorilor pentru faptul că există doar acest mod de plată, iar contestaţia depusă la această amendă a fost respinsă de instanţă. Timişoara e un oraş de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Amenda pentru plata Timpark doar cu telefonul: Suntem pedepsiţi pentru că suntem în avangardă
Indiferent dacă aveți vreo tangență sau nu cu lumea modei, numele GUCCI oricum nu vă este străin.  Ați auzit cel puțin o dată despre faimoasele genți sau accesorii purtate de marile nume din istorie. O casă de modă, un trend setter internațional care a stârnit controverse de-a lungul timpului, într-un singur cuvânt GUCCI!  La aproape un veac de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Eleganţă şi creativitate. Ultima colecţie de ochelari GUCCI se va lansa la Timişoara
Zeci de hectare de vegetație ard la această oră în Timiș. Forțele de intervenție s-au deplasat de urgență în zona localității Săcălaz, pentru a lichida incendiul. O suprafață de aproximativ 40 de hectare este acoperită de flăcări. Arde vegetație uscată și miriște. Nu există pericol de extindere la locuințe, și nici traficul rutier nu este...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Zeci de hectare de vegetație ard în Timiș
Fostul premier şi preşedinte al PSD Timiş, Sorin Grindeanu, are mari şanse să preia conducerea Ministerului de Interne. O spune ziaristul Ion Cristoiu, un apropiat al cercurilor PSD-iste. Într-un interviu pentru Mediafax, cunsocutul ziarist Ion Cristoiu afirmă că are are informaţii din PSD, potrivit cărora fostul premier Sorin Grindeanu va prelua funcţia de ministru de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sorin Grindeanu, în locul lui Carmen Dan la Interne?
Timişoara se face din nou de ruşine. Oraşul trebuia să găzduiască, în zona centrală, o etapă din cadrul Campionatului Naţional Klausenburg Retro Racing, un concurs auto desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, dar din cauza lipsei de reacţie a autorităţilor etapa a fost anulată, mai precis mutată pe circulitul de viteză de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Klausenburger Retro Racing nu a mai fost la Timişoara. Lipsa de colaborare a autorităţilor a mutat concurenţii la Arad
Timişorenii vor avea acces la şi mai multe parcări supraetajate, a spus primarul Nicolae Robu. Bine, deocamdată doar pe hârtie. Edilul-șef a anunţat o nouă astfel de construcţie, pe strada Naturii, unde a descoperit un teren al celor de la SDM de care nu ştia nimeni. Vom avea parcări supraetajate fără număr în Timişoara! Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timişoara sporeşte numărul parcărilor multinivel, pe hârtie. S-a găsit un teren „dosit” de SDM
Infertilitatea este definita ca imposibilitatea de a obtine o sarcina dupa un an de contact sexual neprotejat daca femeia are sub 35 de ani si, timp de 6 luni, daca femeia are peste 35 de ani. In contextul vietii moderne pline de indatoriri, tot mai multe femei amana maternitatea pana peste 35 de ani. Conform...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Infecție egal infertilitate?
Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com