Demisie la CJ Timiș. Direcția Tehnică nu mai are director

Direcția Generală Tehnică a CJ Timiș a rămas fără director. Marius Onețiu și-a dat demisia, dar va rămâne în instituție. El a venit la CJ acum un an și jumătate, pe vremea lui Sorin Grindeanu.
marius onețiu
În urmă cu aproape doi ani, CJ Timiș anunța că are o nouă organigramă, care includea, pentru prima dată, și o direcție tehnică. Dispăreau Direcţia pentru Administrarea Drumurilor şi Podurilor Judeţene Timiş şi Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială Timiş (ADETIM), care au fost integrate în noile structuri create la vremea respectivă. CJ urma să funcționeze cu Direcția Organizare și Control, Direcția Generală de Dezvoltare, Direcția Generală Tehnică și Arhitectul Șef, Direcția Generală Economic, Direcția Generală de Patrimoniu și Direcția Administrație Publică Locală. Au plecat atunci la CJ-ul condus, la acea vreme de Sorin Grindeanu, de la Primăria Timișoara, Laura Koszegi, directorul Direcției Patrimoniu, Marius Onețiu, șeful Biroului Utilități Hidrotehnice de la Direcția Tehnică, și Adriana Deaconu, de la Serviciul Proiecte cu Finanţare Internaţională. Toți cei trei au devenit directori de direcție la Județ. Acum, Marius Onețiu, care conducea Direcția Generală Tehnică, a decis să renunțe la această funcție. Există, de altfel, zvonuri că ar urma o nouă reorganizare, care să ducă la reînființarea vechii direcții de drumuri. „Marius Onețiu și-a dat într-adevăr demisia din funcția de director, dar va rămâne în CJ. Nu pleacă, va fi în continuare șef de birou. Nu se pune problema reînființării direcției de drumuri”, a declarat, pentru deBanat.ro, președintele CJ, Călin Dobra.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

2 comentarii pentru acest articol

COSMOTE a spus: (iulie 17th, 2018 at 17:17 )

Interesantă zi! Onetiu, omul nr 1 al lui Grindeanu a demisionat, iar Oprea, tovarășul de-o viața a lui Bojin, a ajuns vicepreședinte la CJT. Alianta dintre Dobra și Bojin se vede cu ochiul liber. Concluzia: Dobra s-a saturat sa tot fie înjurat de Grindeanu pe la mese și amenințat ca își va relua catedra de sport de la Lugoj, după expirarea mandatului de președinte al CJT. De urmărit…

 
anteconbega a spus: (iulie 18th, 2018 at 06:40 )

„Cum de nu-ți dai seama de etenitatea poporului roman? Toate popoarele se schimbă, numai noi suntem proști ca piatra. Pământul se dezintegrează, de piatră nu se prinde nimic, pot să vină puhoaiele, apare Soarele și piatra e uscată, rămâne tot cum a fost!” (Petre Ţuţea)

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top