CCIA Timiș pregătește noi serii de cursuri pentru luna septembrie

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională demarează în cursul lunii septembrie 2018 trei noi de cursuri de perfecționare. Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională.

Primul curs se adresează compartimentelor de achiziții publice / utilizatori S.I.C.A.P. (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare a achizițiilor publice) dar și viitorilor utilizatori și are rolul de a facilita modul de înțelegere și de utilizare a sistemului în ceea ce privește procedurile electronice de achiziții publice. Prin participarea la cursul de utilizare S.I.C.A.P., operatorii economici vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe, prin intermediul catalogului electronic. Cursul de utilizare S.I.C.A.P. oferă oportunități de dezvoltare pe piața achizițiilor publice prin participarea la procedurile de achiziție publică și încheierea de noi contracte cu instituțiile publice înregistrate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. La final, cursanții vor primi un certificat de participare eliberat de CCIA Timiș. Taxă de participare: 600 lei + TVA.
Al doilea curs este de instruire în domeniul Protecției Datelor cu Caracter Personal (GDPR): 11 – 13 septembrie 2018. Sesiunea de instruire descrie importanța adoptării Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale și felul în care acesta va revoluționa obligațiile impuse majorității companiilor din România începând cu data de 25 mai 2018 și are ca scop transmiterea de informații practice privind modul de implementare a dispozițiilor legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal este prezentă aproape în orice activitate de afaceri, indiferent de industria în care activează operatorul de date sau împuternicitul acestuia, cu precădere pentru industriile care sunt caracterizate prin operațiuni zilnice de prelucrări ale datelor cu caracter personal: financiar-bancar, asigurări, IT, telecom, media etc. La final, cursanții vor primi o diplomă de participare eliberată de către CCIA Timiș. Taxă de participare: 700 lei + TVA.
Al treilea curs este de expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene (Cod COR 242213): 10 – 19 septembrie 2018. Cursul se adresează instituțiilor publice, companiilor private, ONG-urilor cât și persoanelor care doresc să atragă fonduri europene pentru finanțarea de proiecte. Cursul este util și membrilor echipei de proiect pentru dezvoltarea competențelor și abilităților specifice, necesare derulării cu succes a proiectului. Cursul acoperă întreaga tematică necesară accesării si obţinerii surselor de finanţare, indifferent de tipul de program. Taxă de participare: 1000 lei/pers.

Etichete ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

ait-timisoara-danemarca_700x280

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

Lugojul continuă să impresioneze la fileu, victorie dramatică împotriva Galaţiului

După victoria excepţională cu Dukla Liberec din Challenge Cup (3-0), prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a mai obţinut o victorie importantă. Într-un adevărat derby pentru locul 5, echipa de pe Timiş a trecut de Belor Galaţi, formaţie pregătită de Bogdan Paul, care în urmă cu câteva sezoane a fost antrenorul bănăţencelor. A fost 3-2...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul continuă să impresioneze la fileu, victorie dramatică împotriva Galaţiului
black-sale_728X90

Social vezi arhiva Social