Primăvara vine la Restaurantul Belvedere colorată și sănătoasă, atentă la siluetă și cu arome sofisticate. Ruccola stă lângă roșiile cherry, fructele de mare se scaldă în terină, foietajul cu spanac completează un piept de curcan, pe lângă sosul hollandaise cu sparanghel. Deliciile nu se termină aici, orezul basmati e aromat cu șofran galben, iar la desert, maestrul Asen Asenov propune Aleasca. Sau profiterol. Oricare merge de minune cu un pahar de spumant alb sau roșu.
Dacă deja papilele gustative plescăie de placere, înseamnă că nu puteți rata oferta specială din prima săptămână din martie a restaurantului recent inaugurat la mezaninul Hotelului Timişoara. Între 1 și 8 martie, maestrul bucătar Asen reinventează primăvara și o așază direct în farfuriile celor care vor trece pragul celui mai nou și elegant restaurant din Timișoara, Belvedere. Meniul de Primăvară costă 50 de lei și promite un adevărat răsfăț. Se începe cu terină de fructe de mare sau salată de ruccola cu roșii cherry și parmesan, se continua cu piept de curcan în foietaj cu spanac servit cu sos hollandaise și sparangel sau, pentru cei care prefer peștele, un deliciu cu somon în sos bernez și orez basmati aromat cu șofran. La desert, profiterol sau Aleasca, iar în pahare, Prosseco sau Lambrusco. Rezervările se fac la numerele de telefon 0256 300 231 sau 0730 016840.
Şi pentru că, la început de primăvară, Restaurantul Belvedere e pregătit să răspundă celui mai vechi mister, cuprins în interogaţia eternă „Ce vor femeile?”, în 8 martie, de la ora 20, lor le este dedicat concertul jazz live susţinut de Mario&The Teachers.
Comentarii prin facebook