Jucatorii nu l-au putut contrazice pe Alexa: Poli nu a fost favorita la Slatina

Poli a încheiat returul cu o remiză, 2-2, pe terenul lui FC Olt Slatina. În mod stupefiant, ţinând cont că Poli se doreşte o echipă cu pretenţii, tehnicianul Dan Alexa avertiza înaintea jocului de la Slatina că FC Olt este echipa favorită, în ciuda diferenţei de valoare între jucătorii ce alcătuiesc loturile celor două formaţii.

acs poli pancota

Dan Alexa şi jucătorii săi s-au ţinut de cuvânt, Poli nereuşind să câştige nici de această dată în deplasare. Returul aproape dezastruos, dacă ţinem cont de evoluţiile penibile din jocurile din deplasare, a fost salvat de neputinţa adversarelor lui Poli. La Slatina, gazdele au început excelent jocul, iar în minutul 6 era deja 1-0 pentru FC Olt, care a deschis scorul prin experimentatul Verdeş. Poli nu şi-a revenit după primirea golului şi a evoluat şters pe toată durata primei reprize. În ultimale zece minute ale reprizei, FC Olt a fost aproape să mai înscrie de două ori prin Verdeş şi Rogoveanu, un jucător de 20 de ani care aparţine de Poli Timişoara. Pe finalul reprizei, în chiar ultimul minut, norocul le-a surâs timişorenilor, care au înscris prin Elek, după ce Nuno Claro, fostul portar de la Poli, a respins greşit în faţă.

A doua repriză a fost ceva mai bună pentru jucătorii lui Alexa. După ce la începutul reprizei s-a iscat un scandal între jucătorii celor două echipe generat de un fault la Elek, Poli a mai înscris o dată prin acelaşi Elek, în minutul 60. Poli a fost egalată pe final de joc printr-un gol înscris de Curtuiuş, care a primit o pasă ideeală de la Blănaru, un alt jucător care a evoluat pentru echipe din judeţul Timiş. Cu doar un minut înainte de finalul jocului, gazdele ar mai fi putut înscrie prin Verdeş, dar portarul Pap a respins lovitura de cap a acestuia în corner. Poli încheie astfel returul cu un avans de 6 puncte faţă de Metalul Reşiţa, principala sa contracandidată la câştigarea seriei. Cu aceeaşi diferenţă de puncte se va intra şi în play-off, Poli fiind favorită certă la promovare
Dan Alexa a trimis pe teren următaoarea echipă: Pap – Belu, Cânu, Scutaru, Bălace – Melinte, Poparadu, Keita (60’ O. Petre) – Boldea (87’ Doman)- Bărbuţ, Elek (80’ Rody)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

27 comentarii pentru acest articol

Chiriac a spus: (March 28th, 2015 at 13:43 )

Păcat ca sa luat gol in min 88!! Se vede promovarea

 
@Chiriac a spus: (March 28th, 2015 at 13:48 )

Ar fi chiar culmea sa nu promoveze daca tinem cont ca ACS are bugetul cam cat toate echipe din serie la un loc.

 
INO a spus: (March 28th, 2015 at 15:12 )

HAI POLI PROMOVAREA! LIGA 1 ESTE PENTRU UN ORAȘ CA ȘI TIMIȘOARA!ALEXA TREBUIE SCHIMBAT CU UN ANTRENOR A LA M. LUCESCU!ALTFEL LA ANUL ÎNAPOI ÎN LIGA 2 A CU ACEST GUGULAN ALEXA! ROBU VEZI CĂ AI MAI SUFLAT O DATĂ ÎN IAURD ȘI TE -AI ARS! –…..

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!!!

 
Frantz a spus: (March 28th, 2015 at 16:00 )

“Into the perfect …. N-ai mai apărut cam de mult! Trebuie sa fi ori rau intenționat ori foarte limitat sa fii nemulțumit …6 puncte la sfârșitul sezonului regulat de fapt 9 pe teren ca sa retras Campina…Alexa va fi unul din marii antrenori romani! In afara de Canu,Melinte si Pedro cu echipa asta sa retrogadat cu cel mai slab joc anul trecut..Bafta Poli!

 
mihai constantin a spus: (March 28th, 2015 at 16:00 )

Daca o tzinem tot asa,in nuluri,nu e bine deloc.E clar ca Alexa nu se poate impune,nu mai stie ce sa faca,se tot plinge in stinga si in dreapta,el scapind echipa de sub control.E nevoie de un antrenor cu experienta,ca sa nu mai amintesc de necesitatea intaririi considerabile a lotului,cu cel putin 5-6 jucatori buni de prima liga.De fapt am mai amintit acest aspect,rezultatele imi dau dreptate,nu se pot intimpla atitea accidente,unul dupa altul,si e f.nasoala naveta continua intre A si B!

 
Micico a spus: (March 28th, 2015 at 16:03 )

Adevarat Frantz!! Au apărut postaci de interes…9 puncte diferența,lumea e Nemulțumită !! Treziți-va,echipa ca si lot trebuie întărită este adevarat…14 meciuri fără înfrângere,cel mai bun atac ceea mai buna apărare!! Curios,n-ati prea fost pe aici in ultimele 4-5 luni!!

 
Micico a spus: (March 28th, 2015 at 16:09 )

@mihai Constantin …..rezultatele iti dau dreptate?? Esti penibil….9 puncte avans,atacul si apărarea cea mai buna!! 14 sau 13 meciuri fără înfrângere ….. Mai lipsea sa spui “sa vina Velcea” si era tacamul complet!!

 
mihai constantin a spus: (March 28th, 2015 at 16:19 )

Un antrenor serios si care vrea sa mai invetze cite ceva,e bine s-o porneasca mai de jos,ca principal,ori sa fie o perioada secund,la o divizie superioara.Sigur,sunt si citeva exceptii,cu experiente reusite in acest sens,cum e cazul Contra,dar problema la Alexa este ca a preluat pe Poli,cind inca nu era retrogradata!!!!!! E clar ca a inceput cu stingul,ca si Hagi cu nationala,iar rezultatele au fost si sunt,pe masura.Un fost jucator bun,nu tebuie neaparat sa fie si un antrenor o.k,iar exemplul lui Zidane la Real,caruia nu i-a fost rushine sa fie secund,este unul edificator:a ajuns la echipa a 2-a ,pt.a invatza cit mai mult,chiar daca are peste 40 de ani!Chiar daca prima liga de la noi e slabutza,totusi fatza de liga secunda,e o diferenta considerabila!

 
Frantz a spus: (March 28th, 2015 at 16:30 )

Hahaha…..@Mihai Constantin ..deci….sa vina Velcea!! Alexa e foarte bun si asa cum spui,rezultatele vorbesc pentru el….Papp,Belu,Scutaru,Keita,Poparadu,Boldea,Barbut,Trandu etc sunt aceeiasi jucatori care pe timpul asta acum 2 ani aveau cu 6 puncte mai putin decat acum… Plus …. Cu ei sa retrogadat fără nici un dubiu,dupa Corona am fost cei mai slabi…Plus…sa promovat de pe locul 2 adica daca promova doar una proiectul Acs era delete din fașa….Alexa e foarte bun,rezultatele o spun…in proporție de 80 % lotul e ca acum 2 ani doar ca acum conduce detașat si un joc mult dar mult superior!!

 
Ștefan a spus: (March 28th, 2015 at 16:37 )

Mâncători de rahat…5 titulari lipsa,gol primit in 88 si voi makaniti pe aici…. Sa-l critici pe Alexa trebuie într-adevăr sa vrei ceva,sa ai un interes!! Ma uitam pe statistica…14 jocuri fără înfrângere,30 goluri date 8 primite….cel mai bun atac cea mai buna apărare!! Voi chiar sfidați ridicolul….nu se poate sa vezi asemenea imbecilitati!!

 
Druckerul din Mehala a spus: (March 28th, 2015 at 16:49 )

Mai terminati cu schimbarea lui Alexa , suntem pe primul loc si voi vreti schimbarea antrenorului . Or sa mai vina 2-3 jucatori si o sa fim intre primii 5 in liga …o sa vedeti . O conditie ii sa vina galeria inapoi .

 
Ștefan a spus: (March 28th, 2015 at 16:53 )

@drukerul din Mehala…..vrea doar unu sau doi care sigur au interese…5 luni nu scria nimeni la victorii ,dintr-o data apar 1-2 sa makane ….hai Alexa!Hai Poli

 
Sorin din Mehala a spus: (March 28th, 2015 at 17:47 )

Nu-i poate lua nimeni din merite lui Alexa. Trebuie sa fii ipocrit sa ajungi sa faci asa ceva. Dar cum tot timpul exista si un dar, daca stam si ne gandim in perspectiva, credeti ca aceasta ACS Poli va putea sa faca fata in Divizia A. Am vazut ca cineva spunea aici ceva de locul 5 daca vor mai veni cativa jucatori. Ce inseamna cativa? 3? 4? 5? 10? un lot intreg? E clar ca dupa promovare nu ar mai trebui permise greselile din trecut, dar imi este teama sa nu se repete. Om trai si om vedea.

 
Alt Sorin :p a spus: (March 28th, 2015 at 19:13 )

Relaxati-va copilasi, militienii au luat 6 de la unguri azi 🙂 )))
Promovam, se unesc proiectele, primaria continua sa bage leul, mai vin cativa sponsori si nu mai pica m curand din L1. Apoi urmeaza stadionul nou, investitori de alt calibru si in final Cupe Europene !
Planul este simplu, nu va mai stresati…

 
INO THE PERFECT SPIRIT a spus: (March 28th, 2015 at 20:06 )

Stie cineva o farmacie deschisa la ora asta?Am ramas fara pastile

 
INO a spus: (March 28th, 2015 at 21:06 )

POSTACI DE ZERO BARAT! POLI ESTE VRÂJEALÂ! ALEXA A RETROGRADAT ECHIPA ȘI ORICUM VA FI SCHIMBAT!DACĂ VA ANTRENA LA GUGULANY O SĂ FIE WOW!ALEXA A FOST UN JUCĂTOR DE ECHIPĂ ATÎT!EL A RETROGRADAT ECHIPA EL O ADUCE ÎNAPOI ÎN LIGA1 ÎNSĂ PIERDERILE CINE LE SUPORTĂ ROBU ESTE DOAR O PARTE A DEZAMĂGIRI TOTALE!ÎN LIGA1 CU ECHIPA ASTA AJUNGE IAR TIMIȘOARA DE RUȘINEA ROMÂNIEI!ALEXA NU ARE NIMIC DE A FACE CU FOTBALUL DE VALOARE ȘI ORICUM POLI VA AVEA UN NOU ANTRENOR ȘI FĂRĂ UN INVESTITOR POLI TIMIȘOARA NU ARE NIMIC DE A FACE CU FOTBALUL DE VALOARE ȘI IAR O SĂ VEDEȚI 10 SUPORTERI PE DP! POLI TIMIȘOARA VA PROMOVA DAR SÎNT MULTE DE SCHIMBAT LA CLUB PENTRU UN FOTBAL DE CLASĂ!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!!

 
un oltean resemnat a spus: (March 28th, 2015 at 21:08 )

Daca astazi se facea schinb de portari ,,, Pap la Slatina si Nuno Claro la Timisoara ,,, Slatina batea cu cel putin 4-5 la zero pe Timisoara asta in contextul ca Nuno al nostru a gafat la ambele goluri iar acest Fenomen Eduard Pap a scos cel putin 4–5 goluri ca si facute , ,,, intradevar Timisoara are tineri de valoare si un MARE Portar de viitor ,,,

 
suporterii Timisoarei a spus: (March 28th, 2015 at 21:16 )

Acest ziarist de 2 lei na observat ca Poli a jucat astazi fara 5 titulari . Alexa abia a reusit sa faca un prim unsprazece —-si Slatina cea mai in forma echipa din retur 6 victori si 2 egaluri .. bine ca nam pierdut

 
Ștefan a spus: (March 28th, 2015 at 21:40 )

Ino….sa nu-ti uiti Pastilele!)) Esti penibil!

 
Ștefan a spus: (March 28th, 2015 at 21:43 )

Faptele vorbesc!! Locul 1…. 9 puncte avans obținut-te pe teren!! De fapt Ino the perfect….. sigur nu te-ai rătăcit pe-aici?

 
Carin a spus: (March 28th, 2015 at 21:48 )

Rad singur…..mare ti-e grădina!! Câta frustrare sa ai asemenea nemulțumiri cand echipa termina sezonul regulat la 6 puncte(de fapt 9)si e neînvinsă de 14 meciuri?

 
Ma mir,adica nu ma mai mir a spus: (March 28th, 2015 at 23:04 )

se pare ca un anumit partid politic a sarit din nou cu banul la pRostaci,pt. ca altfel nu-mi explic asemenea imbecilitati ! Auzi Poli un buget cat toate celelaltela un loc, cand de fapt e 80% din cel al Resitei.Bai,baiete mare bou a fost ala care te-a pus sa postezi asa ceva! Nu vad sa zica cineva ceva de acel fault intentionat asupra lui Duarte cand a scapat singur spre poarta si care nici nu a fost sanctionat…………..dar cat de penibil poate fi partidul politic care regizeaza aceste idiotenii si imbecilitati si oare ce spera ei?

 
INO a spus: (March 29th, 2015 at 02:02 )

RUȘINE LA TOȚI TIMIȘORENII CARE SE VOR LĂUDA CU POLI TIMIȘOARA O ECHIPĂ A RUȘINI NAȚIONALE ȘI BANATULUI CARE NU MAI ARE VALOARE DATORITĂ GUNOAIELOR CARE AU INVADAT ORAȘUL ȘI JUDEȚUL CU OAMENI FĂRĂ VALOARE!UITAȚIVĂ LA ORICE SPORT DIN BANAT ESTE VARZĂ ȘI SABOTAȚI DE TOȚI DIN ȚARĂ!!!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!-

 
Rocco din Ronatz a spus: (March 29th, 2015 at 07:55 )

Nu trebuie sa te pricepi deloc la fotbal si poti sa-ti dai seama ca e bun antrenor numai dupa furia si isteria cu care au sarit pe tastaturi postacii de serviciu,care in prostia lor universala se asteptau la o infrangere la olt….Ha-ha-ha v-a tras-o Alexa disperatilor !

 
suporter a spus: (March 29th, 2015 at 10:47 )

Ino ….. eu cred ca ai fost Clonat de Herzog /// parca nu mai esti cel de anul trecut.. esti un Fraier care nu sti ce spui….Boule … Alexa este un antrenor bun… care lea dat sansa si celor tineri .. ex . PAP care daca nul aveam ieri an poarta veneam cu o anfrangere usturatoare .. Barbut … Vlad Dragomir…Bocsan ,,Motreanu…Fridrich.. si suntem pe primul loc cun avans destul de bun .. Avem echipa mai buna ca anul trecut .. ieri am jucat fara 4_5 titulari si contra jegosilor de arbitri care neau fript din ori ce pozitie>>> mai ales la Duarte cand a fost faultat scapand singur cu Nuno >>>Avem echipa . sa ne vedem cu bine Sambata la 11 cu OLIMPIA … ACS POLI este adevarata POLI Timisoara…..

 
+++ a spus: (March 29th, 2015 at 11:40 )

mai multi comentatori ca si spectstori in tribune.

 
Rocco din Ronatz a spus: (March 29th, 2015 at 15:11 )

bey, a spus decate ori ai fost tu la meci sa numeri spectatorii? Si nu te mai lauda ca sti sa numeri ca nu pacalesti pe nimeni

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

ovidiu sîrbu

Alt „competent” în Guvernul Dăncilă: timișoreanul Ovidiu Sîrbu (ALDE), secretar de stat la Transporturi

Numit joi secretar de stat în Ministerul Tranporturilor, timișoreanul Ovidiu Sîrbu (ALDE) încurcă borcanele, atacând Primăria Timișoara fiindcă... n-are șosea de centură, iar infrastructura rutieră este la pământ. Acum câteva luni, același Sîrbu afirma că a demisionat dintr-o funcție avută în primărie, fiindcă municipalitatea punea prea mare accent pe... infrastructura rutieră.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alt „competent” în Guvernul Dăncilă: timișoreanul Ovidiu Sîrbu (ALDE), secretar de stat la Transporturi
MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

poli

Politehnica va juca la rand cu Ripensia, ACS Poli si UTA / PROGRAM LIGA a II-a

La sediul Federatiei Romane de Fotbal a avut loc, joi dimineata, tragerea la sorti pentru viitorul sezon competitional al Ligii a II-a Dupa decenii, Timisoara va avea trei echipe in acest esalon, iar suporterii sunt impartiti. Cel mai greu program il va avea Politehnica, echipa suporterilor.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Politehnica va juca la rand cu Ripensia, ACS Poli si UTA / PROGRAM LIGA a II-a
Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Numit joi secretar de stat în Ministerul Tranporturilor, timișoreanul Ovidiu Sîrbu (ALDE) încurcă borcanele, atacând Primăria Timișoara fiindcă... n-are șosea de centură, iar infrastructura rutieră este la pământ. Acum câteva luni, același Sîrbu afirma că a demisionat dintr-o funcție avută în primărie, fiindcă municipalitatea punea prea mare accent pe... infrastructura rutieră.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alt „competent” în Guvernul Dăncilă: timișoreanul Ovidiu Sîrbu (ALDE), secretar de stat la Transporturi
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com