Stirile din ziua: 21 iulie 2017

Multe sperante, putine realizari. FCSB s-a impus la limita pe Dan Paltinisanu / FOTO

Multe sperante, putine realizari. FCSB s-a impus la limita pe Dan Paltinisanu / FOTO

Așteptat cu multe emoții, dar și cu încredere, Poli – FCSB a fost un meci al nervilor și al faulturilor inutile, însă ca întotdeauna scopul scuză mijloacele în dragoste, război și fotbal. Peste 20.000 de oameni au venit pe „Dan Păltinișanu” și și-au încurajat echipa favorită.

Contestatii la titularizare: cei mai nemultumiti au fost profesorii de sport!

Exact 130 de profesori care au susţinut examenul pentru titularizare în Timiş au fost nemulţumiţi de notele obţinute, ei depunând contestaţii la comisiile de specialitate. Situaţia în urma concursului este departe de a fi ideală, mai mult de jumătate din participanţi luând mai puțin de 7, minimul pentru a obţine promovarea.

Robu nu intelege de ce firmele din Timis nu dau bani la Poli

Economia merge ceas în Timiș, dar firmele nu vor cu niciun chip să dea bani la echipa Poli Timișoara. Primarul Nicolae Robu nu înțelege de unde atâta reticență, mai ales că la club totul este foarte transparent. Edilul crede că „noi, ca ființe umane, nu avem voie să ne simplificăm” și trebuie să punem suflet în ce facem.

fotbal ligi mici

Mare meci mare si o provocare: Cine-s mai buni, sotii sau burlacii?

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din Fabric este meciul anual dintre fotbaliștii căsătoriți și necăsătoriți. Din 1936, cei născuți și crescuți în aceast legendar cartier al Timișoarei încearcă să descopere cine sunt mai buni. Răspunsul pentru anul de grație 2017 îl vom afla sâmbătă, începând cu ora 18, pe gazonul bazei Electrica.

Un tanar nevazator din Galati isi implineste visul la Timisoara: va fi student la Universitatea de Vest

A luat o notă mare la bacalaureat, dar, în 2016, universitatea din orașul natal i-a respins dosarul de admitere. Un an mai târziu, Vlad Ion încearcă să devină student la celălalt capăt al țării, la Universitatea de Vest, unde problemele sale de vedere nu constituie un impediment.

Robu nu poate verifica de unde a avut Rodica Aurelian bani de Tenerife: Nu pot sa-i cer explicatii

Oricine crede că declarația de avere a Rodicăi Aurelian are „bube” poate sesiza instituțiile de control ale statului. Primarul Nicolae Robu spune că nu-și poate verifica subordonații. Aurelian și-a cumpărat în 2017 un apartament în Tenerife, din bani care nu se regăsesc în documentul publicat pe site-ul PMT.

pnl

Parlamentarii PNL de Timis: intre ambrozie, Ziua Ardelenilor, canepa si… educatia din Taiwan

PNL Timiș are, după alegerile din decembrie 2016, patru parlamentari: un senator și trei deputați. Sunt doi „boboci” și doi cu experiență. Pe unii i-a interesat combaterea ambroziei și soarta cânepei, pe alții, echivalarea diplomelor de studii obținute în Asia, iar alții au fost ignorați, cu mare artă, de instituții ale statului către care au făcut interpelări.

Castelul Huniade

Nimeni nu vrea sa faca expertiza la Castelul Huniade! Cladirea de 700 de ani se distruge pe zi ce trece

Castelul Huniade rămâne, nu se știe până când, o imagine terifiantă pentru centrul Capitalei Culturale Europene. Șantierul a început acum 11 ani, nu e gata și nimeni nu poate spune când va fi. Expertiza anunțată în luna aprilie nici măcar n-a început, pentru că nu vrea nimeni s-o facă, susțin cei de la CJ.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 21 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. G. Muzicescu(p), Calea Urseni (p), J. Strauss (p), Legumiculturii (p), Jupiter (p), E. Racoviță (p), Bujorilor (p), Nicorești (p), orele 9 – 17; Giarmata Vii – Aeroport, Grădiniță, Remetea Mare nr. 262B, Izvin nr. 53, Biled (p), Folia (p), orele

Top