Petitie on-line contra „Ingerilor galbeni”!

Timișorenii sunt chemați să semneze o petiţie împotriva firmei de tractări auto „Îngerii galbeni”. Acesta a fost inițiată de consilierul local Alfred Simonis, al cărui proiect legat de limitarea atribuțiunilor firmelor de acest gen ar trebui să fie supus la vot în viitorul plen.

ingeri pe lat

„Scăpăm Timişoara de abuzurile «Îngerilor galbeni»” se intitulează petiţia pe care sunt invitați s-o semneze toţi cei care s-au săturat de metodele neortodoxe de ridicare a maşinilor practicate de „Îngerii galbeni”. Alfred Simonis a propus deja un un proiect de hotărâre prin care cerea interzicerea ridicării maşinilor de către firmele private, dar acesta n-a ajuns pe masa consilierilor, fiind respins de primarul Nicolae Robu. Consilierii PSD au iniţiat un nou proiect, care va interzice tranzitul pe raza municipiului Timşoara al autospecialelor care transportă maşini fără acordul proprietarilor. Noul proiect a fost depus la comun de social-democrații Alfred Simonis, Radu Ţoancă şi Andrei Petrişor. „Nu am o problemă personală cu «Îngerii Galbeni», însă situaţia pare scăpată de sub control. Sub apanajul unor legi cel puţin ciudate, această societate îşi permite să comită abuzuri de nedescris. Sute de timişoreni au de suferit pe seama a ceea ce eu consider ca fiind, de multe ori, abuzuri ale celor ce se autointitulează «Îngeri». Tocmai de acea am propus în plenul CL să luăm măsuri. Vom găsi o variantă pentru ca acest scandal să înceteze. Vă invit să semnaţi această petiţie, scopul ei fiind unul singur: să scăpăm Timişoara de abuzurile «Îngerilor Galbeni»”, precizează inițiatorul petiției.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

12 comentarii pentru acest articol

Sniper a spus: (martie 18th, 2014 at 15:53 )

ngerii Galbeni, firma remorcari si tractari Timisoara

Inainte de toate indicat a se intelege un lucru: serviciul de remorcari auto (nu tractari – vezi DEX) este o activitate comerciala 100%, fara nici un fel de subventie sau sprijin de la autoritati. Doar intamplator prin natura ei, aceasta activitate capata, pe alocuri, un iz “umanitar”, caci se ajuta oameni aflati cu adevarat la necaz. Se numesc clienti, si ce sa vezi, ei platesc pentru asta, deci cam cade treaba cu ajutorul…umanitatea…caritatea…

Jude Sica a spus: (martie 18th, 2014 at 16:05 )

„Eliberare parcări private:”

Art. 220 C.P. :
Tulburarea de posesie
Ocuparea, în întregime sau în parte, fără drept, a unui imobil aflat în posesia altuia, fără consimţământul acestuia sau fără aprobare prealabilă primită în condiţiile legii, ori refuzul de a elibera imobilul astfel ocupat se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani.
Dacă fapta prevăzută în alin. 1 se săvârşeşte prin violenţă sau ameninţare ori prin desfiinţarea semnelor de hotar, a reperelor de marcare, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.
Dacă fapta prevăzută în alin. 2 se săvârşeşte de două sau mai multe persoane împreună, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 15 ani.
Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.
Cod penal actualizat prin:
Lege nr. 247/2005 – privind reforma în domeniile proprietăţii şi justiţiei, precum şi unele măsuri adiacente din 19 iulie 2005, Monitorul Oficial 653/2005;

Brena a spus: (martie 18th, 2014 at 16:06 )

In spatele acestor smecheri, cu un patron sageata care se lauda ca a terminat liceul sanitar, sectia farmacie, (deci are mare legatura cu tractarile auto!), se afla un individ uns cu toate alifiile politice si administrative. Este vorba despre Ionut Nasleu, fostul patron al sagetii de la ingerii galbeni. Verificati cu atentie!!!

Carmina a spus: (martie 18th, 2014 at 16:19 )

Abia scăpați de coșmarul hingherelii de autoturisme practicat în cadrul vechiului sistem Telpark, timișorenii au parte de noi necazuri, pe aceeași temă. Un SRL oarecare, sub pretextul că se îngrijește ca proprietarii de terenuri să nu fie „tulburați în posesie”, s-a apucat să ridice și să depoziteze mașinile timișorenilor, eliberându-le contra unor sume exorbitante.

Ady a spus: (martie 18th, 2014 at 16:22 )

Posesorii de parcari ar fi trebuit sa-si ingradeasca proprietatile,sa le pazeasca prin implantarea unui paznic la intrare sau sa-si puna bariera .nu au facut-o tocmai pentru a permite unor asemenea societati sa ridice masinile parcate si implicit prin santaj ,aceasta sa obtina venituri colosale.interesant este ca tulburarea de posesie a proprietarilor de autoturisme nu este valabila.nu poate o firma privata sa te deposedeze de un bun decat in baza unui titlu executoriu .din punctul meu de vedere societatea trebuia cecetata pentru :tulburare de posesie ,abuz,santaj,furt,samd.din cate stiu au existat si plangeri la Parchet ,dar procurorii au dat NUP.

De ce oare? a spus: (martie 18th, 2014 at 16:32 )

Pe aceasta pagina vei gasi parerile clientilor despre Sectia 3 Politie. Momentan insa, niciun client nu a scris nimic. Nu-i nimic, poti fi chiar tu primul, iar noi o sa te tinem minte. Asadar, daca ai fost vreodata la Sectia 3 Politie, acum e momentul sa povesti tuturor despre experienta ta de acolo. Spune-ne care a fost atmosfera, cum ti s-au parut oamenii, ce ti-a placut si ce nu ti-a placut la Sectia 3 Politie. Asteptam parerea ta!
PS: primesti 8 puncte / parere adaugata

Dorel a spus: (martie 18th, 2014 at 16:36 )

Patronul firmei, Răzvan Nedelcu, este atât de sigur pe intangibilitatea lui, încât adoptă tot timpul un ton bășcălios și arogant. Iar „îngerii” cu aptitudini de zmardoi continuă să facă legea, cel puțin în parcarea de la Profi – Calea Șagului. De unde și speculațiile că ar avea în spate oameni destui de puternici.
Mai multe surse susțin că aroganța și nesimțirea „îngerilor” vin de la legăturile pe care le au cu polițiștii de la Secția 3, care închid ochii la toate sesizările care privesc firma de tractări. Și această legătură între polițiști și „îngeri” nici măcar nu este ferită de ochii lumii. Astfel, mașinile polițiștilor de la secția respectivă pot fi văzute tot timpul în parcarea de la Profi. Fără ca niciun „înger” să le ridice sau să pună sechestru pe ele. Cu atât mai puțin pe polițiști.

Copola a spus: (martie 18th, 2014 at 16:40 )

Tânăra s-a prezentat, luni, la Secţia 3 Poliţie, unde după mai multe negocieri cu poliţiştii ce voiau să scape de lucru, a depus o plângere penală. „Am mers la Secţia 3 şi poliţiştii de acolo au insistat să-i dăm în judecată pe cale civilă, că nu rezolvăm nimic dacă facem plângere penală împotriva lor. Am făcut până la urmă plângerea. Consider că am fost sechestrată, atât eu cât şi maşina. Efectiv nu ne-au lăsat să plecăm din parcare. Le-am arătat celelalte maşini din parcare. Erau multe, dar niciuna blocată. Un domn care susţinea că este şef ne-a spus că el decide ce maşină să blocheze. Ori plătim 481 de lei pe loc, ori ne ridică maşina, o duc în parcul lor auto şi vom plăti 1.000 lei. Am plătit pentru că voiau să ridice maşina cu noi înăuntru”, mai spune femeia. Aceasta a făcut o plângere şi la Protecţia Consumatorului.

Nepiperat a spus: (martie 18th, 2014 at 16:43 )

Ingeri pentru Ingeri
Razvan Nedelcu ii scoate pe soferii ghinionisti din situatii complicate

De mai bine de 12 ani, timisoreanul este un inger pazitor pentru soferii ale caror masini au fost implicate in diverse evenimente rutiere.
PROFIL
Nascut. 19.08.1969, Timisoara
Studii. Liceul Sanitar, sectia farmacie
Experienta. Director al firmei de remorcari auto de 12 ani
Familie. Casatorit, doi copii
Idea de afaceri a lui Razvan Nedelcu a pornit de la o experienta traita de salvator pe propria piele. La un moment dat, masina timisoreanului nu a mai vrut sa porneasca, astfel ca a fost nevoie de interventia unei firme de remorcari auto.
„Am fost dezgustat de neprofesionalismul celor care mi-au sarit in ajutor si de pretul piperat pe care mi l-au cerut. Stiam cum stau lucrurile in Europa si am decis ca pot moderniza piata regionala a tractarilor”, a spus Razvan Nedelcu.

Copola a spus: (martie 18th, 2014 at 16:45 )

„Cu afacerea asta nu se moare de foame, dar e nevoie permanent de investitii. Trist este ca primim si multe apeluri false, in special de la concurenta. Acum, lucrurile s-au mai potolit, pentru ca mi-am pus la punct un sistem de inregistrare a comenzilor. Am in telefon mai bine de 7.000 de inregistrari audio cu soferii care ne solicita ajutor”, mai spune timisoreanul. Ca urmare a faptului ca firma are in dotare doar autospeciale de ultima ora, fiecare in valoare de zeci de mii de euro, tractarea unei masini nu este o problema.
Pe de alta parte, au existat glumeti care au dat comenzi false, iar angajatii lui Razvan Nedelcu, fara sa stie, au furat masinile. Ce nu stiau glumetii era ca apelul fusese inregistrat, iar ulterior, apelul era ascultat si de politisti. Cat despre viitor, afacerea va fi preluata peste alti 12 ani de fiul lui Razvan Nedelcu.

Tanti Delia a spus: (martie 18th, 2014 at 16:47 )

„Cel mai placut lucru este ca am ocazia sa lucrez 24 de ore din 24 cu nevasta mea, Delia. Daca eu sunt cel care se ocupa cu partea tehnica a afacerii si coordonarea interventiilor, iubita mea sotie este sefa pe latura financiar-contabila”.

Ion a spus: (martie 19th, 2014 at 10:19 )

Domnilor , intrebarea este urmatoarea : cine tine in palma acesti indivizi cu ceafa lata ptr ca politia nu intervine chiar daca sunt la fata locului .

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Top