Simonis: Robu, „Agentul 001”, pregateste scumpirea caldurii!

Consilierul local PSD Alfred Simonis se ține de cuvânt și, la două săptămâni, de la primul „apel bilunar” către primarul Nicolae Robu, revine cu o nouă epistolă pe Facebook. De această dată, el lansează două informații foarte serioase: că Timișoara nu va mai organiza Campionatul European de Baschet feminin și că facturile la căldură vor crește.

robu si simonis

Alfred Simonis și-a scris primul „apel” pe 24 septembrie, după modelul lansat de primarul Nicolae Robu, care reclamă periodic felul în care este tratată Timișoara de Guvernul Ponta. Șeful TSD Timiș a revenit luni dimineață, cu o nouă epistolă. „Agentul 001 din Primăria Timişoara a intrat în campanie electorală de mult timp. Şi tot de atunci a uitat că are de administrat un oraş. În 2012, s-a prezentat în faţa Dumnevoastră, a timişorenilor, cu un slogan: «Schimbarea în bine depinde de tine». (…) Prea ocupat cu promovarea lui Klaus Iohannis şi cu «înjurăturile» fără temei la adresa Guvernului (principală temă de campanie electorală), Robu a uitat de schimbarea în bine”, a notat Simonis pe Facebook. El înșiră, de această dată, o parte din promisiunile făcute de Robu în 2012, cu comentariile de rigoare: „Construcţia sălii polivalente (Nerealizată. S-a pierdut organizarea Campionatului European de baschet feminin, termen de finalizare, iunie 2014); construcţia subpasajului Operei (nerealizat, deşi s-au dat la schimb terenuri de milioane de euro); scăderea preţului gigacaloriei (se pregăteşte să mărească preţul); amenajarea portilor de intrare in oraş (nerealizat, arată execrabil); construcţia unui stadion modern de fotbal (nerealizat, nu s-a început nici proiectul)”. Simonis promite să revină, foarte probabil, peste două săptămâni. Până atunci, primăria ar trebui să confirme – sau să infirme, după caz – măcar informația legată de prețul gigacaloriei. De scăderea acestuia e foarte clar că nu poate fi vorba, în condițiile în care funcționează Colterm, dar o eventuală scumpire, în prag de iarnă, ar face să explodeze facturile. Timișorenii oricum plătesc deja una dintre cele mai scumpe gigacalorii din România.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

28 comentarii pentru acest articol

Fredy de la Aeroport a spus: (octombrie 6th, 2014 at 13:21 )

Dar domnul Alfred Simonis nu se afla in campanie electorala? Sa zicem ca Robu e un nesimtit fata de timisoreni si face campanie pentru Iohanis. Dar ce face seful lui Simonis, tovarasul Dottore Victoras Ponta, premierul Romaniei? In loc sa conduca tara, isi face campanie electorala. Poate il urecheaza Simonis si pe Ponta. Domnul Simonis are activitate la Aeroportul Timisoara, acolo unde l-a trimis partidul, in perioada asta electorala? Eu nu prea cred. Amuzant e ca acest Simonis se crede politician, cand, de fapt, el este doar o mamimuta ceva mai evoluata. Tragic e insa ca indivizi ca asta vor conduce Romania de maine. E chiar de plans.

mihai a spus: (octombrie 6th, 2014 at 13:28 )

Ce vrea si papagalul asta? Un hot de cea mai joasa speta!

Noni a spus: (octombrie 6th, 2014 at 13:32 )

Problema lui Simonis asta este ca e un mare mascarici si pe mascarici nimeni nu-i ia in seama

Lili a spus: (octombrie 6th, 2014 at 14:47 )

Acest individ a fost coleg cu mine in generala si locuiam in acelasi cartier. Tot anturajul lui era format din golani de cartier si drogati. Ma bucur ca am plecat din tara si nu am ajuns sa fiu condusa de acest om care se ocupa cu comercializarea de telefoane si haine bineinteles furate de prietenii sai.

Consilier pdl a spus: (octombrie 6th, 2014 at 15:46 )

A dat concurs pentru postul pe care-l ocupa la aeroport ??? Bine ca tinerii de valoare, care castiga concursuri internationale nu sunt recompensati, dar niste terchea-berchea de pe la partide(a se citi clanuri mafiote) primesc functii bine platite, chiar de director administrativ de aerogara !!!

Apolitic a spus: (octombrie 6th, 2014 at 17:01 )

Felul in care oameni nepregatiti, chiar daca tineri, ajung in posturi ca si in cel in care a ajuns acest Simonis, ar trebui sa fie un subiect de discutie. Ce l-a recomandat pe Alfred Simonis sa fie numit director la Aeroportul International Timisoara, punct strategic important pentru Romania? La fel de adevarat e ca in PSD si cei cu facultatio de talie mondiala sunt incompetenti, daca ne uitam la o domnisoara ministru care a intrat in analele polticii romanesti prin incomensurabilele gafe comise. Asadar, poate ca ar fi cazul ca Simonis sa ne explice ce il recomanda pentru functia de director la Aeroport in afara de carnetul de membru de partid.

Marius a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:22 )

Ce e asta? Cum puteti sa vorbiti atat de mizerabil la adresa domnului consilier local Simonis? Am o intrebare foarte simpla de fapt doua intrebari…Voi ce faceti? Asta e rostul vostru sa atacati asa oamenii de buna credinta?

ionel a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:28 )

astia de mai sus chiar nu au ce face iata cum arunca vorbe aiurea is pusi sigur de careva sa vorbeasca in halul asta sa va fie rusine nu uitati ca Freddy Simonis macar stie el ce spune

lavinia a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:32 )

pe Freddy il recomanda prea multe asa ca nu e treaba voastra asta macar el stie ce vrea, insa voi sunteti buni sa va luati asa de oameni

NICU a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:35 )

mereu toata lumea se ia de SIMONIS ca spune adevarul gol golut asta va deranjeaza pe voi de fapt

carmen a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:37 )

eu una sunt satula de faptul ca desi astia care se iau de consilierul local cu pricina refuza sa vada adevarul ca are dreptate in tot ceea ce spune si ce face

aurelian a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:39 )

e adevarat ce spune Freddy Simonis total de acord cu el bravo…bravo, bravo…

Mariana a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:42 )

Hai numai fiti asa rautaciosi macar Simonis a facut ceva in viata, dar voi ce ati facut? Stati la panda sa atacati un consilier local?

paul a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:44 )

numai faceti de astea asa rautacioase si respectati pozitia integra a unui consilier local asa e firesc nici nu puteti proba ce spuneti baliverne

tavi a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:46 )

Simonis e cel mai bun evident

@lavinia si ceilalti pupincuristi fredysti a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:47 )

Lavina, as dori sa fii mai explicita cand spui ca pe baiatul asta il recomanda prea multe. Vrei sa spui ca-l da valoarea afara din casa? In cazul asta nu inteleg de ce nu militati pentru o functie la nivelul lui. In lipsa de argumente, te fastacesti si iti aperi un coleg de partid, nimic mai mult. Vreau sa stiu, cu subiect si predicat, ce il recomanda pe acest individ pentru ocuparea respectivei functii de la Aeroportul International Timisoara. Atat, nimic mai mult. Crezi ca imi poti spune?
NICU, nu se ia toata lumea de Alfred al tau. Problema e ca lumea vrea sa stie cine este acest individ. E ceva rau in asta. Dupa cum vezi, in cazul de fata chiar el se ia de cineva.
ionel, nu mai trai in lumea ta ingusta in care pentru tine se rezuma totul la a-l linge in orificii pe Fredy. Mai suntem si oameni care nu suntem directionati de politicieni.

ana a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:48 )

asa va place sa atacati un om care spune lucrurilor pe nume asa macar aflam si noi adevarul asta conteaza de la Simonis in rest isi face treaba la maxim in toate

narcis a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:50 )

bravooo Freddy asa da esti cel mai tare esti corect

SIMONA a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:53 )

DACA NU AR FI FREDDY SIMONIS IN PRIMARIE CA SI CONSILIER LOCAL ATAT DE ONEST SI CAPABIL DE UNDE AM AFLA NOI CE SE INTAMPLA IN PRIMARIA TIMISOARA?

oana a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:54 )

un mare 10 pentru SIMONIS ALFRED ISI FACE TREABA!

Aurel M. a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:56 )

Vad multa dezinformare in cele afirmate de tanarul consilier local. As spune ca devina este tineretea sa, dar cred ca e mai grav. Scoala de partid pe care o urmeaza il transforma in ceva greu digerabil.

LIVIA a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:57 )

DA, DA ASA E FREDDY E CEL MAI BUN E UN TIP INTELIGENT IN SCHIMB ROBU E UN GRANDOMAN SI CAM ATAT.

estompator a spus: (octombrie 6th, 2014 at 18:58 )

simonis, un robu mai tinerel.

IRINA a spus: (octombrie 6th, 2014 at 19:02 )

ORICUM FREDDY E CEL MAI BUN ORICE AR SPUNE ALTII.

Alinush a spus: (octombrie 6th, 2014 at 19:35 )

Păcăliciul ăsta mic nici nu si-a terminat studiile și da lecții de morala și de management….e un incompetent patentat. Ce comentarii de analfabeți am văzut aici mă ia durerea de cap. Va spală rău creierul la PSD, păcat ca nu va da lecții de limba română

Anonim a spus: (octombrie 6th, 2014 at 20:32 )

Sincer nu inteleg de ce deranjeaza pe atata lume faptul ca Freddy spune ce nu s-a facut pentru Timisoara. Oare nu locuiti si voi in acest oras? Nu a-ti vrea ca toate lucrurile promise sa se realizeze? Cred ca Freddy are ceva de spus, si spune lucrurilor pe nume. Si asta deranjeaza pe multa lume

Marian a spus: (octombrie 7th, 2014 at 08:55 )

Lumea mereu zice ca timisoreni nu au caracter si sunt invidiosi. Pai mai mizerilor acest tanar va scapat de ingerii galbeni, acest tanar e singurul care isi permite sa Il urecheze pe aces primar jegos. Apreciati ce aveti, si nu conteaza de unde vine si cineva fost, conteaza ce este si unde este! Dar voi unde sunteti si ce sunteti, de va permiteti sa tot criticati?

@Marian a spus: (octombrie 7th, 2014 at 09:52 )

Dar tu cine ma-ta esti, mai Marian? O sluga ordinara? Da, asta esti. Cum adica nu conteaza de unde vine sau cine a fost? Dar hai sa te luam in serios si sa spunem ca nu conteaza de unde vine si cine a fost. Spune-mi, te rog, cine e acest individ? Poti? Asta este mentalitatea politicianului roman. Se contreaza intre ei prin consilii locale, judetene, ministere, parlament etc. si vine un rahat cu ochi ca tine si isi da cu presupusul. Deocamdata acest Simonis este inca mic. Spun deocamdata pentru ca la cat de incompetent e are viitorul asigurat inte borfasii din politica romaneasca. Iar tu ce vei fi in viitor, atunci cand acest individ va ajunge mai sus in politica? O sluga mai imputita fara personalitate care va sta pres pentru o conditie sociala mai buna.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timișoara bate Steaua cu punct bonus după o repriză secundă excelentă

Cu emoții, că așa e mai frumos. SCM USV Timișoara a câștigat întâlnirea din prima etapă a noului sezon de rugby, după ce a trecut cu 31-21 acasă de Steaua. Succesul este cu atât mai frumos și important cu cât a venit cu punct bonus, obținut pe final. Prima repriză a fost echilibrată, iar oaspeții...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișoara bate Steaua cu punct bonus după o repriză secundă excelentă
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

La Buziaş, eveniment în sprijinul copiilor afectați de hemofilie. Participă foştii fotbalişti Romulus Gabor, Mircea Axente şi Ovidiu Cuc

În această după-amiază, la Buziaş, are loc evenimentul „Hemofilia Cros – Astăzi alergi pentru mine, ca mâine să alergăm împreună”, organizat de Asociația Română de Hemofilie în parteneriat cu Centrul European de Tratare a Hemofiliei Cristian Șerban din Buziaș. Printre cei care vor alerga se numără foşti mari fotrbalişti precum “cangurul” Romulus Gabor sau foştii polişti...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Buziaş, eveniment în sprijinul copiilor afectați de hemofilie. Participă foştii fotbalişti Romulus Gabor, Mircea Axente şi Ovidiu Cuc
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad
Un nou parc se va realiza la Timișoara, în locul unde în prezent se află amenajarea șantierului de reabilitarea a Căii Bogdăneștilor, pe strada Ion Rațiu. Cei care realizează studiul de fezabiliate au oferit primele randări cu această investiție, a anunțat viceprimarul Cosmin Tabără. Anul trecut a fost scos la licitație contractul pentru realizarea studiului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cum va arăta noul parc de pe Calea Bogdăneștilor. Va avea locuri de joacă, dar și zone de practicat sportul
Intrat recent în PSD cu aşa-zisul său Partid Liberal, Raul Ambruş va primi funcţia de subprefect de Timiş. El îl va înlocui pe Sorin Ionescu, care a demisionat din funcţie pentru a candida la alegerile locale. Sincronizare perfectă! Joi, 11 aprilie, Sorin Ionescu a anunţat că demisionează din funcţia de subprefect, afirmând că nu poate...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trădarea are preţul ei. Ajuns PSD-ist din PNL-ist, Raul Ambruş va fi subprefect de Timiş
În această după-amiază, la Buziaş, are loc evenimentul „Hemofilia Cros – Astăzi alergi pentru mine, ca mâine să alergăm împreună”, organizat de Asociația Română de Hemofilie în parteneriat cu Centrul European de Tratare a Hemofiliei Cristian Șerban din Buziaș. Printre cei care vor alerga se numără foşti mari fotrbalişti precum “cangurul” Romulus Gabor sau foştii polişti...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Buziaş, eveniment în sprijinul copiilor afectați de hemofilie. Participă foştii fotbalişti Romulus Gabor, Mircea Axente şi Ovidiu Cuc
Iulius Town devine epicentrul aventurii culinare, cu delicii din toate colțurile lumii, în acest weekend. Food Truck Festival se întoarce cu o ediție de primăvară, și aduce muzică, atmosferă vibrantă și arome senzaționale! Vineri, sâmbătă și duminică timișorenii sunt așteptați la Food Truck Festival, eveniment ce reunește în parcarea VIP din fața clădirii de birouri...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Food Truck Festival aduce peste 25 de van-uri cu preparate internaționale, în acest weekend, la Iulius Town Timișoara
Un weekend cu cele mai frumoase tradiții și obiceiuri timișene și invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul la Dudeștii Vechi și Dudeștii Noi. Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș propune iubitorilor de folclor un week-end cu peste 12 ore de spectacol de cântece și dansuri, grai bănățean, expoziții...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lada cu Zestre, festivalul ce ne învață ce însemnă cu adevărat tradițiile, continuă în județul Timiș
Top