Robu explica de ce a castigat alegerile in PNL Timis: e bun, e drept, e cinstit si corect

Nicolae Robu este, fără discuții, câștigătorul absolut al alegerilor din PNL Timiș. Are exact echipa pe care și-a dorit-o și e convins că filiala a ieșit mai puternică după scrutin. Într-o postare pe Facebook, șeful liberalilor ține scorul ca la meci și revine la una dintre temele sale favorite: „zmeii” care nu pot niciodată să câștige o bătălie.

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, și-a proclamat victoria în alegerile interne din partid și pe rețelele de socializare. „Victorie!! Așadar, ce-a fost de demonstrat, s-a demonstrat! Alegerile s-au încheiat. Eu și echipa împreună cu care am concurat am câștigat detașat competiția. Absolut toate posturile în Biroul Politic Județean au revenit echipei conduse de mine! Așadar, scorul pe posturi este de 33 la 0. Da, ați citit bine, la zero! Ceea ce n-au învățat contracompetitorii mei și ai colegilor este că oricât de puternici, de fioroși, se arată zmeii, niciodată nu ies ei învingători, învingătorii sunt mereu cei buni, cei drepți, cei cinstiți, cei corecți! Vă mulțumesc tuturor celor ce mi-ați fost alături, stimați și dragi colegi! Vă chem alături și pe toți cei ce nu mi-ați fost; vă asigur că vă voi primi imediat, cu o condiție: să împărtășiți aceleași valori, să fiți drepți, cinstiți, corecți! Și, bineînțeles, loiali PNL și, prin PNL, interesului public”, a scris Robu pe Facebook. El a mai anunțat că Sorin Munteanu, primarul din Buziaș, care a pierdut în fața lui Gheorghe Nastor o funcție de prim-vicepreședinte, va fi numit președintele Ligii Aleșilor Locali și va intra, astfel, în BPJ.

Înainte de alegeri, Robu și-a prezentat, tot pe Facebook, calitățile care îl făceau candidatul perfect pentru funcția de președinte al PNL Timiș. „Am experiență în administrația publică și pot direcționa activitatea politică a filialei astfel încât ea să fie de ajutor primarilor PNL (…) Reprezint aproape 50% din populația și implicit din electoratul județului Timiș (…) Sunt, în mod detașat, persoana din filială cu cea mai mare notorietate pozitivă și încredere la populație, atât în plan local, cât și la nivel județean și național”, scria acesta. În aceste condiții, e puțin greu de imaginat cam ce i-ar fi putut face niște „zmei fioroși”… „Sunt om de echipă, tolerant și iertător, capabil să coagulez tot ce are partidul mai bun”, a mai notat Nicolae Robu, pe aceeași rețea de socializare. Facebook pare însă să le fi dăunat unora dintre liberali: la nivel de zvon, unii dintre delegați de pe Timișoara s-au trezit că nu mai au drept de vot, deși primiseră SMS-urile de confirmare, după ce ar fi dat „like” la postările contracandidatului lui Robu, Alin Nica. Informația este respinsă categoric de organizatorii alegerilor.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

costel a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 12:59 )

pentru cretinu asta zmeii sunt colegii de partid, nu pesedeul. cica ii iarta daca nu stiu ce bla bla… popo si nasleu sunt din echipa celor drepti si cinstiti? :))
un deja vu cu vadim, bolcaș si zăvoranca.

INO a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 12:59 )

BOY’S!ADEVĂRUL ESTE CĂCI ROBU A FĂCUT DESTULE PENTRU BANAT TIMIȘ TIMIȘOARA!CHIAR DACĂ NU TOATE AU IEȘIT A FĂCUT-O CU DRAGOSTE FAȚĂ DE BANAT TIMIȘ TIMIȘOARA ȘI ASTA CONTEAZĂ ÎN PRIMUL RÂND!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

diaconu dan a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 13:11 )

Eu împreuna cu Robu suntem echipa câștigătoare. Doi penali care am câștigat si care daca i-l socotim si pe Popoviciu si Nasleu suntem 4 penali. Noi suntem romani……

victor a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 13:40 )

Doamne , Dumnezeule, asta chiar e paranoia politica. Ceilalti care nu sunt in echipa lui, a sultanului Robu, sunt dusmanii care au pierdut batalia! „Vă chem alături și pe toți cei ce nu mi-ați fost; vă asigur că vă voi primi imediat, cu o condiție: să împărtășiți aceleași valori, să fiți drepți, cinstiți, corecți! Și, bineînțeles, loiali PNL și, prin PNL, interesului public”, a scris Robu pe Facebook. Adica, competitorii din PNL Timis sunt nedrepti, necinstiti, incorecti.Daca Alin Nica rabda o asemenea mizerie, apai atunci nu e mai bun ca Alin Popoviciu in aceste sens.

STOIAN MIRCEA a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 14:28 )

Nicolae Robu inainte de toate e un intelectual veritaeibil ce merita respect si de la cei fara de carte ce isi permit atitudini de la egal la egal.Am o singura dorinta ;Ca sa intre in galeria marilor personalitati ce au condus TIMISOARA e nevoie de o lupta dura si pe fata cu consilierii locali ce nu sunt de loc locali.

anteconbega a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 14:43 )

Domnule Stoian, câtă dreptate aveţi! Dl Robu are trebuie sculptat de viu şi aşezat pe Aleea Personalităţilor, alături de Eugeniu, Carol, Bela, Aurel, Stan, Janos, Romul, Ioachim şi toate celelalte uriaşe personalităţi. Bustul lui Lae, life! Precum statuile vii din centrul Vienei! Omul o merită, este cea mai mare personalitate liberală pe care a dat-o Banatul. Poate Ionuţ…

PSD a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 15:14 )

Si uite asa nu castigam doar judetul cat si Timisoara. Sa vina 2020!

Lesinat a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 15:59 )

Astia pnleii frustrati , mergeti la PSD . Luatil de ciocan pe idolu , fredi si alte petarde . Pe langa astia pensionatilor pe nea betivu de coifan si pe nou fortuna asta de draganescu . Spor cu ei ca faceti praf leprelor .

Poli 21 a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 16:00 )

Dar cel mai important este ca acest individ are toate simptomele unui psihopat periculos, pentru care spitalul din Gataia ar fi un sanatoriu.

petre a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 16:42 )

Robu se autoomagiaza! Va dati cu totii seama ca omul e bolnav, e narcisist si autist. Pai, a castigat alegerile dupa ce si-a aranjat delegatii la alegeri. Cum poti sa te bucuri cand ti-ai aranjat castigarea alegerilor cu doi oameni cinstiti: Popoviciu si Nasleu. Cu acest individ in frunte, s-au pierdut 2 alegeri consecutive: locale si parlamentare. Sfat pt Sorin Munteanu, anuntat de Robu ca presedinte al Ligii alesilor locali: nu accepta o astfel de umilinta! nu poti intra in BPJ pe usa din dos! In rest, PNL Timis va fii abonat la esec…dupa esec!

Spaima Girocului-Zona de case a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 17:55 )

Umbla vorba ca PSD-ul își dorește sa câștige Robu, ptc vezi Doamne asa au sanse sa câștige in 2020 Timisoara ! Marș la sapa comuniștilor ! NICIODATĂ Timisoara nu va fi condusă de ciuma Rosie ! Daca ii ies la Robu proiectele, cu toate proptele voastre, in 2020 își pune un om capabil si la județ…

spectator a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 19:17 )

@leșinat te iei ca proasta în târg de Coifan și Drăgănescu. Ăștia au fost președinți de partid când tu umblai în patru labe. Când ai băut tu cu Coifan sau Ovi?

Lesinat a spus: (aprilie 23rd, 2017 at 22:46 )

@Spectator , esti prost de bubui . AU fost . Cand Robu la reactivat pe OVi a fost ok ? Jet de aici , echipa de betivi . Au fost presedinti in conjucturi , ca pe barba lor 15 voturi . Hai siktir .

Alain Rus a spus: (aprilie 24th, 2017 at 00:48 )

băi fraierilor
Eu, Alan Rus, trebuia să fiu președinte! AM toate calitățile pt un politician de succes: știu să cerșesc pentu cetățeni. EU cetățeanul rămas fără job și papică. ce, eu nu contez?
vin eu din urmă și ăv arăt ce înseamnă consultanaț politcpă.

Vuk a spus: (aprilie 24th, 2017 at 06:57 )

#Lesinat – ești prea dobi ca sa mai și înțelegi ceva. Marsh!

spectator a spus: (aprilie 24th, 2017 at 08:10 )

@Leșinat Ești prost și n-ai maniere. Hai sictir cu c și nu cu k. Că doar e din Turcia și nu din UE. Norocul tău e că te ascunzi după un peudonim, leșinatule, că altfel ai fi avut parte de un duel.

Lesinat a spus: (aprilie 24th, 2017 at 08:37 )

@Spectator , pseudonim , vezi cu „s” ala de la suge-te cu liniuta . Pup

viorel a spus: (aprilie 24th, 2017 at 10:09 )

ce asteptari sa ai de la lepre batrane gen robu, daca generatia tanara din pnl lacomeste la locuri de case intr un mod sfidator, sub ochii tuturor timisorenilor. si cand cred ca nu ii vede nimeni chefuiesc cu pesedistii in frunte cu ciocanitoarea aia de alina. dupa peneleul asta plangeti?
daca nica chiar castiga il zdrobeau de nu se vedea, e ireversibila faza, metastaza!
iar in tara, in toate filialele, au castigat d astia ca robu.

spectator a spus: (aprilie 24th, 2017 at 12:32 )

@Leșinat De tastatura qwerty ai auzit? Cum rămâne cu duelul? Ești ud deja?

paraipan a spus: (aprilie 25th, 2017 at 15:01 )

PNL Timis a ajuns o gasca de labari. Sa isi schimba numele in POL, adica Partidul Onanist Liberal.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea populației din sistemul de termoficare al orașului. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor exterioare. Încălzirea va fi oprită cel târziu luni dimineața, dar parametrii de furnizare vor fi reduși progresiv în aceste zile. ”Având în vedere temperaturile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara
Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu ceva ani, să pulverizeze vechile UAT-uri, înfiinţându-se astfel, doar în Timiş câteva zeci de comune noi, unele dintre ele neavând bani nici pentru salariile angajaţilor. (Precum în povestea cu bolovanul aruncat în baltă, acum alte minţi luminate încearcă să comaseze...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo
Top