Habarnist vs. om fără caracter în PNL Timiș. Codul Administrativ îi încaieră pe Ben-Oni Ardelean și Alin Popoviciu

Codul Administrativ a tulburat rău apele în filiala Timiș a PNL. S-a ajuns la jigniri de băieți de cartier între doi dintre un deputat și secretarul generali. Ben-Oni Ardelean și Alin Popoviciu s-au „porcăit” fără menajamente pe un grup intern de discuții al partidului.

La finele săptămânii trecute, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, făcea un apel pe Facebook către Ludovic Orban, înaintea votului pe Codul Administrativ. „Domnule Președinte, dragă Ludovic, dați parlamentarilor PNL mandat să voteze noul cod administrativ! El nu este perfect, evident – este oare ceva perfect pe lumea asta?!-, dar reprezintă un important pas înainte în legislația administrației publice! (…) Ați greșit că nu ați consultat primarii partidului înainte de a stabili poziția PNL față de Codul administrativ -cine oare poate aprecia mai pertinent o astfel de lege decât cei ce fac administrație la cel mai înalt nivel?!-, dovediți că sunteți tare corectând greșeala făcută și schimbând poziția PNL”, scria acesta. Luni s-a trecut la vot, iar Codul Administrativ a trecut de Camera Deputaților, cu 175 de voturi pentru, 33 împotrivă și 15 abțineri. Printre cei care au votat în favoarea legii au fost și 7 liberali: Glad Varga, Florin Stamatian, Florin Roman, Cezar Preda, Sorin Bumb, Cristian Buican și Marilen Pirtea. Pirtea este singurul deputat PNL de Timiș care a votat pentru. Pavel Popescu a votat împotrivă, iar Ben-Oni Ardelean a lipsit de la vot.

Absența lui Ardelean a iscat o adevărată furtună în PNL Timiș, unde, pe un grup intern de discuții, au fost postate replici dure. Ben-Oni Ardelean a susținut că a lipsit din parlament pentru că se afla la Bruxelles, la Adunarea Parlamentară NATO înaintea Summitului NATO. „Apreciem în mod deosebit activitatea internațională a domnului Ben-Oni Ardelean, ar fi un excelent parlamentar de diaspora. NATO ar aprecia asta. Primarii au cerut un singur vot pentru ei în parlament în 4 ani. Se pare că pentru unii este foarte greu să îl dea”, i-a răspuns Alin Popoviciu, susținut de câțiva foști colegi din PDL.

Ben-Oni Ardelean i-a răspuns și el secretarului general al PNL Timiș. „Golăneala ta, Alin, este binecunoscută de toți, păcat că te decredibilizezi zilnic, dar e strict problema ta. Credeam că apreciezi bătăliile dure duse în Biroul Permanent al Camerei Deputaților cu PSD (vezi stenograme), multiplele emisiuni TV la rupere pe prime time mega complicate, ieșirile publice și bătăliile politice ce le duc peste tot ca vicepreședinte PNL etc., etc. Fără să mai discutăm de ceea ce remarcai, de fapt, că din România, probabil, sunt printre singurii care am acces direct la cam toate cancelariile lumii civilizate. Asta nu contestă nici adversarii politici, era culmea s-o faci tu, un habarnist, de altfel! Votul pe cod era programat joi, iar dacă eram acolo țineam cont de cererea primarilor, însă a fost transferat pe luni. Summitul NATO și AP NATO, dacă ai avea minim de habar, este demult fixat, iar o astfel de poziție e extrem de importantă în sfera internațională, dar asta nu pricepi, că nu ai de unde să înțelegi. Pentru atacul ăsta programat se pare că nici aghiotanții tăi nu au avut tupeu să zică ceva, probabil înțelegând importanța NATO. Însă tu… tupeul tău e fără margini. Rușine să-ți fie!”, a notat acesta.

Popoviciu n-a rămas dator, făcându-l voalat mincinos pe Ardelean și spunându-i, pe față, că n-are pic de caracter. „Tic-tac, tic-tac, dl. Ben. Ghinionul tău este că există Internet și putem să ne informăm despre orice. Nu ești la nicio conferință NATO. Este o conferință pre-summit NATO, de pregătire a viitorului summit NATO. Nu era obligatoriu să mergi. Ai plecat singur. Toți ceilalți deputați PSD care fac parte din delegația permanentă NATO au fost la vot și au votat pentru primari. Ca să fiu direct, tu în stilul tău caracteristic de cameleon ți-ai aranjat o plecare ca să găsești o scuză să nu fii la vot și să nu fii nici la BEX-ul de ieri, pentru că se pare că nu ești suficient de bărbat să susții echipa care te-a promovat! Rușinică, rușinică, domnule NATO, EU, SUA, Consiliul Europei, Parlamentul European și ce mai vrei tu, om fără caracter”, a scris, la rândul lui, fostul deputat.

În urmă cu un an, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, recunoaștea că a cerut delegației pe care a condus-o la congresul partidului să nu-l voteze pe Ben-Oni Ardelean, care candida la o funcție de vicepreședinte național, pe care a și câștigat-o. „Ben-Oni Ardelean nu a fost pe lista celor care trebuia votați, pentru că n-a mai făcut dovada că aparține de filiala Timiș. El nu mai este perceput de colegi ca membru al filialei, pentru că nu-l vede lumea decât extrem de rar, n-a participat la nicio discuție alături de noi și atunci, evident, că nu putea să fie tratat solidar cu ceilalți”, declara Robu. Cei doi s-au împăcat ulterior, cel puțin de fațadă, dar acum lucrurile încep să pocnească din nou pe la „încheieturi”. Altfel, în urmă cu o lună, deputatul Marilen Pirtea critica Codul Administrativ pe care l-a votat acum două zile.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

Costel a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:29 )

Ce oameni, ce caractere mărețe, totul pentru țară și alegători, nimic pentru ei, la PNL-istii ăștia….

 
Alex a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:48 )

Are dreptate Ben Ardelean. Popovicu este o rusine.
Daca PNL nu va scapa de acest personaj, nu ii prevad un viitor prea bun in Timis.

 
Rares a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:54 )

Popoviciu esti ultima speta de politician. Pleaca acasa, frate!

 
Marian a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:56 )

Acest lautar ieftin deghizat in Secretar General al PNL Timis are un tupeu inimaginabil.
Popoviciu esti rusinea partidului tu si pionii tai, in frunte cu Bitea lingaul!

 
Dorin a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:05 )

Lasati-l pe Alin in pace. Este un bun politician si face mare cinste Timisului in clanurile interlope in care se invarte.

 
Ionela a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:13 )

Ne-am saturat de acest infractor, ce a devenit al doilea om in PNL Timis.
Impreuna cu gasca sa de lingai( Bitea, Buboi, Blaga, Ravasila) nu face decat sa incerce sa puna mana pe filiala aceasta, pe care inevitabil o va distruge.
Sper ca Orban si primarul Robu sa ia o decizie radicala impotriva acestui nenorocit!

 
Marius a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:20 )

Mi se pare inacceptabil faptul ca PNL accepta mizeriile pornite de acest Popoviciu.
Trebuie sa scapati de asta cat mai repede, stimati liberali!

 
Radu a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:24 )

Popoviciu si gasca sa de slugoi, au un scop precis, ci anume de a destabiliza filiala si de a pune mana pe ea.
Impostorilor, veti pleca acasa la fel cum au facut-o si restul prietenilor lui Popoviciu: Udrea, Blaga, Ostaficiuc si restul.

 
Cosmin a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:27 )

Dupa ce s-a facut ani la rand de rahat in PDL, Alin Popoviciu vrea sa revina in penibilul ce l-a consacrat, insa deghizat in PNL-ist.
Ramai in coltul rusinii, vagabond nenorocit!

 
Bîtea a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:30 )

Toti vreti sa plece Alin. Dar daca el pleaca, eu ce cur mai ling?

 
Bîtea a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:33 )

Toti vreti sa plece Alin. Dar daca el pleaca, eu al cui fund il mai pup? 🙁

 
Luchian a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:41 )

Ma intreb oare cum Ardelean, care din punctul meu de vedere este unul dintre politicienii de marca ai PNL in aceste vremuri tulburi, coboara atat de jos pentru a discuta cu acest golan.
Trimiteti-l acasa pe acest infulecator de langosi!

 
Buboi a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:53 )

Mie imi plake de Alinush. E bajat de treaba shi fake treaba an judetz.
Ce tot merge Ben Oni an strainatate? Noi nu avem noi nevoie de Nato si bruxel. Sa vina cu noi la rugi shi ceaune k akolo se face politik adevarata!

 
Nae simionescu a spus: (iulie 11th, 2018 at 22:13 )

Golanul asta de Alin decredibilizeaza total PNL Timiș. Pana la urma însă el nu are nicio vina. Vinovatul principal e Robu care îl susține necondiționat. De ce? Doar ei știu. E timpul ca PNL sa revină la valorile care l-au consacrat.

 
Nicu alexandrescu a spus: (iulie 11th, 2018 at 22:20 )

Timisoara are nevoie de liberli la carma administratiei.
Liberalii au nevoie de valorile lor.
Ecuatia e simpla: scapati de golani, slugi si oameni de nimic si cautati, reactivati sau cresteti valori.
Popoviciu nu are nimic de a face cu acest partid glorios!

 
Dobrescu a spus: (iulie 11th, 2018 at 22:58 )

Popoviciu, acest nicolae guta al PNL Timis.

 
Mirel a spus: (iulie 11th, 2018 at 23:04 )

PNL daca nu scapa de acest pacalici, va fi votat la alegeri doar de angajatii si aghiotantii bufonului.
Scapati de el, liberaliii!!!!

 
GIGEL a spus: (iulie 11th, 2018 at 23:58 )

Daca nu scapati de acest ,,CIOCU MIC NOI SUNTEM LA PUTERE,, vorbe ce le spunea acest pdlist Popoviciu. ce a construit teren de antrenament pentru COPII sub STILPII de 220 000 de volti .cine stie…cunoaste si de Nasleu venit de la ROMANIA MARE si dat afara din SRI …PNL Timis cu toate sponsorizarile….nu va lua nici 7 la suta . ATENTIE adevaratii PNL isti COIFAN. DINULESCU ,Si altii ,,luati atitudine …chiar nu se vede ca de cind v ati amestecat cu astia au plecat o gramada de membrii,,,PNL vechi ,,inca nu e tirziu .

 
Ion a spus: (iulie 12th, 2018 at 04:11 )

Infatuatul asta de popo,viciu face ca gandacul de pe umerii elefantului cand mergeau pe strada: vezi ba elefantule ce tare tropaim noi? E un pesedist vopsit.

 
anteconbega a spus: (iulie 12th, 2018 at 08:36 )

Sincer, dacă e să compari limbajul folosit în polemică de cei doi sufleuri e oarece diferenţă. Alin Popovici îi reproşează lui Ben Hur „stilul de cameleon”, „lipsa de caracter”, îi trage un „ruşinică, ruşinică”. Ben Oni, „oţelarul” cu nume de sat din Africa de Sud, provincia Gaauteng, îl acuză pe Alin P: de „golăneală”, că e „habarnist”. de „tupeu fără margini”, „ruşine”, lăsând să se înţeleagă că fără el, aprigul Ben, doctor în teologie baptistă, nu există politică de mare clasă pe Terra: „probabil, sunt printre singurii (din România) care am acces direct la cam toate cancelariile lumii civilizate.” Laudă-mă gură, că ţi-oi da friptură, că de nu mă-i lăuda, nici mâncare nu ţi-oi da! Benone e mai tare decât Marilen Şovăielnicul! Freddy la primărie, Romaniţa la Prefectură, O. Lae la C.J. Timiş!

 
Obi wan Kenobi a spus: (iulie 12th, 2018 at 11:48 )

Nu il mai vaitati pe Ben zis si loverul pocait atat e de pervers incat sa da la toate vanzatoarele,insotitoarele de bord,secretarele cu care intra in contact,exista dovezi sms-uri…mai mult se roaga sa faca poze prin America cu persoane importante si vine si minte ca e prieten cu ei.Va mai aduceti aminte acum cativa ani can fosta amanta i-a pus pe fb la el poze din pat cu el? Bergenbier,prietenii stiu de ce ….

 
Bitea pute a spus: (iulie 12th, 2018 at 18:45 )

Alin il scuipa pe Robu in fata partidului, fura toata tara pe vremea cand era tovaras cu Udrea, este un agramat si libidinos, de ce va luati de el??? Pnl o sa performeze cu el!

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

Aeroportul International Timisoara - 700px

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

Nicolae Robu și Ștefan Popa Popa's

Robu e pro Popa’s: Artiștii geniali au, câteodată, ieșiri nepotrivite. Oltenilor li se recomandă să fie mai molcomi, ca bănăţenii

După ce i s-a cerut să-i retragă titlul de cetăţean de onoare caricaturistului Ștefan Popa Popa’s pentru că i-a numit pe oltenii veniţi la Timişoara „ciurucuri”, primarul Nicolae Robu îi ia partea artistului. El îi găseşte o explicaţie pentru cele declarate, spunând că artiştii geniali au câteodată ieşiri nepotrivite, iar oltenilor supăraţi le spune că...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Robu e pro Popa’s: Artiștii geniali au, câteodată, ieșiri nepotrivite. Oltenilor li se recomandă să fie mai molcomi, ca bănăţenii
CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Box pentru viitor! Flavius Biea revine cu o competiție rezervată juniorilor

După ce a organizat, recent, „Noaptea Spartanilor 2”, gală de box profesionist în care a cucerit centura intercontinentală IBA, Flavius Biea îşi mută interesul asupra pugiliştilor amatori. În data de 2 august, promoţia pe care o deţine va organiza la sala „Mircea Albu”, situată pe strada Amforei, prima ediţie a „Cupei Flavius Biea” .Evenimentul va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Box pentru viitor! Flavius Biea revine cu o competiție rezervată juniorilor

Social vezi arhiva Social

Deșeuri voluminoase, colectare în Timiș

Se colectează deşeurile voluminoase şi periculoase în Zona 0 Timiş

RETIM Ecologic Service SA și ADID Timiș derulează până pe data de 04 septembrie campania de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în Zona 0 – Timiș – zonă care include localitățile: Lugoj, Recaș, Buziaș, Balint, Bara, Bogda, Boldur, Brestovăț, Cheveresu Mare, Coșteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Nitchidorf, Racovița, Sacoșu Turcesc, Secaș, Știuca, Topolovățu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se colectează deşeurile voluminoase şi periculoase în Zona 0 Timiş

Economic vezi arhiva Economic

CCIAT pregătește o vizită la Londra

CCIAT pregăteşte o vizită la Londra

Firmele din Timiş sunt aşteptate să participe la o vizită în Marea Britanie. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește, pentru perioada 18-23 septembrie, o misiune economică la Londra. Va fi organizată o vizită la Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, unde vor avea loc întâlniri cu firme...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIAT pregăteşte o vizită la Londra

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

RETIM Ecologic Service SA și ADID Timiș derulează până pe data de 04 septembrie campania de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în Zona 0 – Timiș – zonă care include localitățile: Lugoj, Recaș, Buziaș, Balint, Bara, Bogda, Boldur, Brestovăț, Cheveresu Mare, Coșteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Nitchidorf, Racovița, Sacoșu Turcesc, Secaș, Știuca, Topolovățu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se colectează deşeurile voluminoase şi periculoase în Zona 0 Timiş
Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici şi alţi artişti de folk şi rock vor urca săptămâna viitoare pe scenă la Buziaş, cu ocazia unei noi ediţii a „Festivalului Avioanelor”. Evident, nu vor lipsi nici de această dată, după cum arată titlul manifestării, demonstraţiile aviatice.  Stațiunea Buziaș va găzdui, la finaul acestei săptămâni cea de-a V-a ediție a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Buziaşul, din nou la înălţime. „Festivalul Avioanelor” se întoarce în acest weekend
După ce i s-a cerut să-i retragă titlul de cetăţean de onoare caricaturistului Ștefan Popa Popa’s pentru că i-a numit pe oltenii veniţi la Timişoara „ciurucuri”, primarul Nicolae Robu îi ia partea artistului. El îi găseşte o explicaţie pentru cele declarate, spunând că artiştii geniali au câteodată ieşiri nepotrivite, iar oltenilor supăraţi le spune că...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Robu e pro Popa’s: Artiștii geniali au, câteodată, ieșiri nepotrivite. Oltenilor li se recomandă să fie mai molcomi, ca bănăţenii
După ce a organizat, recent, „Noaptea Spartanilor 2”, gală de box profesionist în care a cucerit centura intercontinentală IBA, Flavius Biea îşi mută interesul asupra pugiliştilor amatori. În data de 2 august, promoţia pe care o deţine va organiza la sala „Mircea Albu”, situată pe strada Amforei, prima ediţie a „Cupei Flavius Biea” .Evenimentul va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Box pentru viitor! Flavius Biea revine cu o competiție rezervată juniorilor
Actuala clădire unde îşi desfăşoară activitatea Clinica ORL din cadrul Spitalului Municipal din Timişoara va avea peste patru ani un nou Ambulatoriu de specialitate, după extinderea şi reabilitarea parterului clădirii situate pe Bulevardul Revoluţiei din 1989 din Timişoara. Contractul, în valoare de 10,5 milioane de lei, va duce la ridicarea unei noi clădiri, cu parter...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ambulatoriul ORL din Timişoara se va extinde şi va primi aparatură nouă în valoare de zece milioane de lei
Primăria Timişoara a semnat marţi contractul de finanţare pentru ridicarea şi dotarea unei noi grădiniţe. Finanţarea va fi asigurată în cea mai mare parte din bani europeni, prin Programul Operaţional Regional, cu 6,4 milioane de lei, aici urmând să fie create 36 de noi locuri pentru cei mai mici copii din zona Bogdăneştilor. Șantierul urmează...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Uniunea Europeană ne dă 1,6 milioane de euro pentru o nouă grădiniţă cu 36 de locuri
Prefectul Eva Andreaş este acuzat de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, că nu ar avea voie să se autosesizeze în ceea ce priveşte poluarea din oraş, produsă de „anumite” societăţi internaţionale. Dacă, de obicei, prefectul, se autosesizează pe diferite teme, declaraţiile lansate în mediul public de Nicolae Robu pe tema poluării din oraş nu au atras atenţia reprezentantului Guvernului României în teritoriu în această problemă, spune edilul-şef.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu, acuzată de primarul Nicolae Robu că îi e frică să facă public numele companiilor care poluează Timişoara
Sistemul pe care societatea Retim vrea să-l introducă în Timişoara pentru ridicarea şi plata deşeurilor menajere, cu trecerea de la numărul de persoane la cantitate, dă naştere la situaţii aberante. Una dintre acestea este legată de modul cum se va împărţi în cadrul unei asociaţii de proprietari, pe apartamente, cantitatea totală de gunoi colectată de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cu cântarul la gunoi. Cum crede primarul că se va face plata la kilogram a deşeurilor, la bloc: fiecare să declare cât aruncă
Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com