Habarnist vs. om fără caracter în PNL Timiș. Codul Administrativ îi încaieră pe Ben-Oni Ardelean și Alin Popoviciu

Codul Administrativ a tulburat rău apele în filiala Timiș a PNL. S-a ajuns la jigniri de băieți de cartier între doi dintre un deputat și secretarul generali. Ben-Oni Ardelean și Alin Popoviciu s-au „porcăit” fără menajamente pe un grup intern de discuții al partidului.

La finele săptămânii trecute, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, făcea un apel pe Facebook către Ludovic Orban, înaintea votului pe Codul Administrativ. „Domnule Președinte, dragă Ludovic, dați parlamentarilor PNL mandat să voteze noul cod administrativ! El nu este perfect, evident – este oare ceva perfect pe lumea asta?!-, dar reprezintă un important pas înainte în legislația administrației publice! (…) Ați greșit că nu ați consultat primarii partidului înainte de a stabili poziția PNL față de Codul administrativ -cine oare poate aprecia mai pertinent o astfel de lege decât cei ce fac administrație la cel mai înalt nivel?!-, dovediți că sunteți tare corectând greșeala făcută și schimbând poziția PNL”, scria acesta. Luni s-a trecut la vot, iar Codul Administrativ a trecut de Camera Deputaților, cu 175 de voturi pentru, 33 împotrivă și 15 abțineri. Printre cei care au votat în favoarea legii au fost și 7 liberali: Glad Varga, Florin Stamatian, Florin Roman, Cezar Preda, Sorin Bumb, Cristian Buican și Marilen Pirtea. Pirtea este singurul deputat PNL de Timiș care a votat pentru. Pavel Popescu a votat împotrivă, iar Ben-Oni Ardelean a lipsit de la vot.

Absența lui Ardelean a iscat o adevărată furtună în PNL Timiș, unde, pe un grup intern de discuții, au fost postate replici dure. Ben-Oni Ardelean a susținut că a lipsit din parlament pentru că se afla la Bruxelles, la Adunarea Parlamentară NATO înaintea Summitului NATO. „Apreciem în mod deosebit activitatea internațională a domnului Ben-Oni Ardelean, ar fi un excelent parlamentar de diaspora. NATO ar aprecia asta. Primarii au cerut un singur vot pentru ei în parlament în 4 ani. Se pare că pentru unii este foarte greu să îl dea”, i-a răspuns Alin Popoviciu, susținut de câțiva foști colegi din PDL.

Ben-Oni Ardelean i-a răspuns și el secretarului general al PNL Timiș. „Golăneala ta, Alin, este binecunoscută de toți, păcat că te decredibilizezi zilnic, dar e strict problema ta. Credeam că apreciezi bătăliile dure duse în Biroul Permanent al Camerei Deputaților cu PSD (vezi stenograme), multiplele emisiuni TV la rupere pe prime time mega complicate, ieșirile publice și bătăliile politice ce le duc peste tot ca vicepreședinte PNL etc., etc. Fără să mai discutăm de ceea ce remarcai, de fapt, că din România, probabil, sunt printre singurii care am acces direct la cam toate cancelariile lumii civilizate. Asta nu contestă nici adversarii politici, era culmea s-o faci tu, un habarnist, de altfel! Votul pe cod era programat joi, iar dacă eram acolo țineam cont de cererea primarilor, însă a fost transferat pe luni. Summitul NATO și AP NATO, dacă ai avea minim de habar, este demult fixat, iar o astfel de poziție e extrem de importantă în sfera internațională, dar asta nu pricepi, că nu ai de unde să înțelegi. Pentru atacul ăsta programat se pare că nici aghiotanții tăi nu au avut tupeu să zică ceva, probabil înțelegând importanța NATO. Însă tu… tupeul tău e fără margini. Rușine să-ți fie!”, a notat acesta.

Popoviciu n-a rămas dator, făcându-l voalat mincinos pe Ardelean și spunându-i, pe față, că n-are pic de caracter. „Tic-tac, tic-tac, dl. Ben. Ghinionul tău este că există Internet și putem să ne informăm despre orice. Nu ești la nicio conferință NATO. Este o conferință pre-summit NATO, de pregătire a viitorului summit NATO. Nu era obligatoriu să mergi. Ai plecat singur. Toți ceilalți deputați PSD care fac parte din delegația permanentă NATO au fost la vot și au votat pentru primari. Ca să fiu direct, tu în stilul tău caracteristic de cameleon ți-ai aranjat o plecare ca să găsești o scuză să nu fii la vot și să nu fii nici la BEX-ul de ieri, pentru că se pare că nu ești suficient de bărbat să susții echipa care te-a promovat! Rușinică, rușinică, domnule NATO, EU, SUA, Consiliul Europei, Parlamentul European și ce mai vrei tu, om fără caracter”, a scris, la rândul lui, fostul deputat.

În urmă cu un an, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, recunoaștea că a cerut delegației pe care a condus-o la congresul partidului să nu-l voteze pe Ben-Oni Ardelean, care candida la o funcție de vicepreședinte național, pe care a și câștigat-o. „Ben-Oni Ardelean nu a fost pe lista celor care trebuia votați, pentru că n-a mai făcut dovada că aparține de filiala Timiș. El nu mai este perceput de colegi ca membru al filialei, pentru că nu-l vede lumea decât extrem de rar, n-a participat la nicio discuție alături de noi și atunci, evident, că nu putea să fie tratat solidar cu ceilalți”, declara Robu. Cei doi s-au împăcat ulterior, cel puțin de fațadă, dar acum lucrurile încep să pocnească din nou pe la „încheieturi”. Altfel, în urmă cu o lună, deputatul Marilen Pirtea critica Codul Administrativ pe care l-a votat acum două zile.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

Costel a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:29 )

Ce oameni, ce caractere mărețe, totul pentru țară și alegători, nimic pentru ei, la PNL-istii ăștia….

 
Alex a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:48 )

Are dreptate Ben Ardelean. Popovicu este o rusine.
Daca PNL nu va scapa de acest personaj, nu ii prevad un viitor prea bun in Timis.

 
Rares a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:54 )

Popoviciu esti ultima speta de politician. Pleaca acasa, frate!

 
Marian a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:56 )

Acest lautar ieftin deghizat in Secretar General al PNL Timis are un tupeu inimaginabil.
Popoviciu esti rusinea partidului tu si pionii tai, in frunte cu Bitea lingaul!

 
Dorin a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:05 )

Lasati-l pe Alin in pace. Este un bun politician si face mare cinste Timisului in clanurile interlope in care se invarte.

 
Ionela a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:13 )

Ne-am saturat de acest infractor, ce a devenit al doilea om in PNL Timis.
Impreuna cu gasca sa de lingai( Bitea, Buboi, Blaga, Ravasila) nu face decat sa incerce sa puna mana pe filiala aceasta, pe care inevitabil o va distruge.
Sper ca Orban si primarul Robu sa ia o decizie radicala impotriva acestui nenorocit!

 
Marius a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:20 )

Mi se pare inacceptabil faptul ca PNL accepta mizeriile pornite de acest Popoviciu.
Trebuie sa scapati de asta cat mai repede, stimati liberali!

 
Radu a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:24 )

Popoviciu si gasca sa de slugoi, au un scop precis, ci anume de a destabiliza filiala si de a pune mana pe ea.
Impostorilor, veti pleca acasa la fel cum au facut-o si restul prietenilor lui Popoviciu: Udrea, Blaga, Ostaficiuc si restul.

 
Cosmin a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:27 )

Dupa ce s-a facut ani la rand de rahat in PDL, Alin Popoviciu vrea sa revina in penibilul ce l-a consacrat, insa deghizat in PNL-ist.
Ramai in coltul rusinii, vagabond nenorocit!

 
Bîtea a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:30 )

Toti vreti sa plece Alin. Dar daca el pleaca, eu ce cur mai ling?

 
Bîtea a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:33 )

Toti vreti sa plece Alin. Dar daca el pleaca, eu al cui fund il mai pup? 🙁

 
Luchian a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:41 )

Ma intreb oare cum Ardelean, care din punctul meu de vedere este unul dintre politicienii de marca ai PNL in aceste vremuri tulburi, coboara atat de jos pentru a discuta cu acest golan.
Trimiteti-l acasa pe acest infulecator de langosi!

 
Buboi a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:53 )

Mie imi plake de Alinush. E bajat de treaba shi fake treaba an judetz.
Ce tot merge Ben Oni an strainatate? Noi nu avem noi nevoie de Nato si bruxel. Sa vina cu noi la rugi shi ceaune k akolo se face politik adevarata!

 
Nae simionescu a spus: (iulie 11th, 2018 at 22:13 )

Golanul asta de Alin decredibilizeaza total PNL Timiș. Pana la urma însă el nu are nicio vina. Vinovatul principal e Robu care îl susține necondiționat. De ce? Doar ei știu. E timpul ca PNL sa revină la valorile care l-au consacrat.

 
Nicu alexandrescu a spus: (iulie 11th, 2018 at 22:20 )

Timisoara are nevoie de liberli la carma administratiei.
Liberalii au nevoie de valorile lor.
Ecuatia e simpla: scapati de golani, slugi si oameni de nimic si cautati, reactivati sau cresteti valori.
Popoviciu nu are nimic de a face cu acest partid glorios!

 
Dobrescu a spus: (iulie 11th, 2018 at 22:58 )

Popoviciu, acest nicolae guta al PNL Timis.

 
Mirel a spus: (iulie 11th, 2018 at 23:04 )

PNL daca nu scapa de acest pacalici, va fi votat la alegeri doar de angajatii si aghiotantii bufonului.
Scapati de el, liberaliii!!!!

 
GIGEL a spus: (iulie 11th, 2018 at 23:58 )

Daca nu scapati de acest ,,CIOCU MIC NOI SUNTEM LA PUTERE,, vorbe ce le spunea acest pdlist Popoviciu. ce a construit teren de antrenament pentru COPII sub STILPII de 220 000 de volti .cine stie…cunoaste si de Nasleu venit de la ROMANIA MARE si dat afara din SRI …PNL Timis cu toate sponsorizarile….nu va lua nici 7 la suta . ATENTIE adevaratii PNL isti COIFAN. DINULESCU ,Si altii ,,luati atitudine …chiar nu se vede ca de cind v ati amestecat cu astia au plecat o gramada de membrii,,,PNL vechi ,,inca nu e tirziu .

 
Ion a spus: (iulie 12th, 2018 at 04:11 )

Infatuatul asta de popo,viciu face ca gandacul de pe umerii elefantului cand mergeau pe strada: vezi ba elefantule ce tare tropaim noi? E un pesedist vopsit.

 
anteconbega a spus: (iulie 12th, 2018 at 08:36 )

Sincer, dacă e să compari limbajul folosit în polemică de cei doi sufleuri e oarece diferenţă. Alin Popovici îi reproşează lui Ben Hur „stilul de cameleon”, „lipsa de caracter”, îi trage un „ruşinică, ruşinică”. Ben Oni, „oţelarul” cu nume de sat din Africa de Sud, provincia Gaauteng, îl acuză pe Alin P: de „golăneală”, că e „habarnist”. de „tupeu fără margini”, „ruşine”, lăsând să se înţeleagă că fără el, aprigul Ben, doctor în teologie baptistă, nu există politică de mare clasă pe Terra: „probabil, sunt printre singurii (din România) care am acces direct la cam toate cancelariile lumii civilizate.” Laudă-mă gură, că ţi-oi da friptură, că de nu mă-i lăuda, nici mâncare nu ţi-oi da! Benone e mai tare decât Marilen Şovăielnicul! Freddy la primărie, Romaniţa la Prefectură, O. Lae la C.J. Timiş!

 
Obi wan Kenobi a spus: (iulie 12th, 2018 at 11:48 )

Nu il mai vaitati pe Ben zis si loverul pocait atat e de pervers incat sa da la toate vanzatoarele,insotitoarele de bord,secretarele cu care intra in contact,exista dovezi sms-uri…mai mult se roaga sa faca poze prin America cu persoane importante si vine si minte ca e prieten cu ei.Va mai aduceti aminte acum cativa ani can fosta amanta i-a pus pe fb la el poze din pat cu el? Bergenbier,prietenii stiu de ce ….

 
Bitea pute a spus: (iulie 12th, 2018 at 18:45 )

Alin il scuipa pe Robu in fata partidului, fura toata tara pe vremea cand era tovaras cu Udrea, este un agramat si libidinos, de ce va luati de el??? Pnl o sa performeze cu el!

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Aeroportul International Timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

Ședință extraordinară a consilierilor județeni pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2019

Dacă cei de la Primăria Timișoara nu s-au putut întâlni „de îndată”, consilierii județeni s-au reunit într-o ședință extraordinară, vineri, la prânz. Aleșii au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea repartizării sumelor din impozitul pe venit și a sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2019. Practic, a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședință extraordinară a consilierilor județeni pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2019
Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Nicolae Robu, USR e un partid de veleitari care debitează prostii

Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, se luptă din nou „politic” cu cei de la USR. Întrebat dacă la alegerile viitoare noul partid va fi peste formaţiunea liberală, Robu i-a numit pe reprezentanţii acestuia veleitari, persoane despre care nu se ştie ce au făcut sau vor să facă şi care debitează prostii. „Eu zic că e...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Nicolae Robu, USR e un partid de veleitari care debitează prostii
MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Primul eşec pentru Timişoara Saracens într-o finală de competiţie

Invincibilitatea bănăţenilor în partidele cu trofeul pe masă s-a încheiat astăzi. CSM Bucureşti a învins în finala Cupei României Timişoara Saracens într-un meci disputat în Capitală. CSM Bucureşti a câştigat astfel pentru a doua oară consecutiv Cupa României la Rugby, ediţia cu numărul 72. Partida s-a încheiat în favoarea bucureştenilor, scor 24-14, după ce în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul eşec pentru Timişoara Saracens într-o finală de competiţie
CCIAT

Social vezi arhiva Social

Zeci de saci de gunoi, strânși într-o acțiune de ecologizare a Begăi / FOTO

Administrația Bazinală de Apă Banat continuă acțiunile dedicate Zilei Mondiale a Apei, care a fost sărbătorită vineri, în data de 22 martie.   Astăzi, de dimineață, ABA Banat a început o acțiune comună cu Poliția Locală Timișoara, de ecologizare a canalului Bega, în zona intravilană a orașului. Au participat 8 angajați ai Sistemului Hidrotehnic Bega,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Zeci de saci de gunoi, strânși într-o acțiune de ecologizare a Begăi / FOTO

Economic vezi arhiva Economic

Timișoara este al treilea oraș din România în care aplicația Glovo va livra orice

Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, este disponibilă în Timișoara, utilizatorii având posibilitatea de a cumpăra, de a primi și de a trimite orice doresc din și în orașul lor. După București și intrarea recentă în Cluj Napoca, Timișoara este al treilea oraș din țară în care Glovo își extinde operațiunile. Aplicația poate fi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișoara este al treilea oraș din România în care aplicația Glovo va livra orice

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Administrația Bazinală de Apă Banat continuă acțiunile dedicate Zilei Mondiale a Apei, care a fost sărbătorită vineri, în data de 22 martie.   Astăzi, de dimineață, ABA Banat a început o acțiune comună cu Poliția Locală Timișoara, de ecologizare a canalului Bega, în zona intravilană a orașului. Au participat 8 angajați ai Sistemului Hidrotehnic Bega,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Zeci de saci de gunoi, strânși într-o acțiune de ecologizare a Begăi / FOTO
Invincibilitatea bănăţenilor în partidele cu trofeul pe masă s-a încheiat astăzi. CSM Bucureşti a învins în finala Cupei României Timişoara Saracens într-un meci disputat în Capitală. CSM Bucureşti a câştigat astfel pentru a doua oară consecutiv Cupa României la Rugby, ediţia cu numărul 72. Partida s-a încheiat în favoarea bucureştenilor, scor 24-14, după ce în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul eşec pentru Timişoara Saracens într-o finală de competiţie
Sânnicolau Mare s-a înscris, astăzi, pe lista celor peste 130 de orașe din România în care oamenii au manifestat pentru viață și pentru conștientizarea gravității avortului. „Marșul pentru Viață” a fost organizat, anul acesta, în premieră în cel mai vestic oraș al țării și se dorește să devină un obicei, o tradiție continuată în fiecare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Marșul pentru Viață”, organizat în premieră la Sânnicolau Mare / FOTO
Ripensia a câştigat astăzi un meci de „şase puncte” la Baloteşti. Trupa pregătită de Alexandru Pelici a arătat multă maturitate în joc, fiind bine organizată defensiv, dar construind excelent şi de la mijloc în sus, pentru un succes foarte important. Tavi Drăghici a fost eroul timişorenilor, atacantul adus de la ACS Poli, marcând ambele goluri....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ripensia respiră! Victorie mare la Baloteşti
La Timișoara are loc, din nou, „Marș pentru Viață”. O parte dintre participanți s-au strâns deja în punctul de pornire, Parcul „Carmen Sylva”, în fața Bisericii „Sf. Maria Regina Păcii”, sâmbătă, 23 martie, și pornesc în marș spre Catedrala Mitropolitană. Punctul final al celor care mărșăluiesc pentru viață va fi la Prefectura Județului Timiș, după...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Marș pentru Viață prin Timișoara, pentru încetarea avorturilor / FOTO
Acțiune admirabilă inițiată de tinerii din LSFETc (Liga Studenților din Facultate de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale). În cadrul unei noi provocări virale în trend, studenții se pun pe treabă și își vor curăța orașul, dorind astfel să dea start mișcării #Trashtagchallange și în Timișoara. 15 voluntari ai organizației LSFETc se pun pe treabă sâmbătă,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Studenții timișoreni își curăță orașul! #Trashtagchallange
Doi profesori de la Universitatea Politehnica Timișoara își vor împărtăși experiențele profesionale trăite în… China. Prof. dr. ing. Ivan Bogdanov și șl. dr. ing. Raul Ionel au predat la universități din China, au „gustat” sistemul educațional, cultura și civilizația chineză iar acum au revenit pe propriile meleaguri cu impresii ce vor fi împărtășite. „Profesor în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Prezentare inedită. Doi profesori de la UPT își vor împărtăși experiențele profesionale trăite la universități din China
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com