Habarnist vs. om fără caracter în PNL Timiș. Codul Administrativ îi încaieră pe Ben-Oni Ardelean și Alin Popoviciu

Codul Administrativ a tulburat rău apele în filiala Timiș a PNL. S-a ajuns la jigniri de băieți de cartier între doi dintre un deputat și secretarul generali. Ben-Oni Ardelean și Alin Popoviciu s-au „porcăit” fără menajamente pe un grup intern de discuții al partidului.

La finele săptămânii trecute, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, făcea un apel pe Facebook către Ludovic Orban, înaintea votului pe Codul Administrativ. „Domnule Președinte, dragă Ludovic, dați parlamentarilor PNL mandat să voteze noul cod administrativ! El nu este perfect, evident – este oare ceva perfect pe lumea asta?!-, dar reprezintă un important pas înainte în legislația administrației publice! (…) Ați greșit că nu ați consultat primarii partidului înainte de a stabili poziția PNL față de Codul administrativ -cine oare poate aprecia mai pertinent o astfel de lege decât cei ce fac administrație la cel mai înalt nivel?!-, dovediți că sunteți tare corectând greșeala făcută și schimbând poziția PNL”, scria acesta. Luni s-a trecut la vot, iar Codul Administrativ a trecut de Camera Deputaților, cu 175 de voturi pentru, 33 împotrivă și 15 abțineri. Printre cei care au votat în favoarea legii au fost și 7 liberali: Glad Varga, Florin Stamatian, Florin Roman, Cezar Preda, Sorin Bumb, Cristian Buican și Marilen Pirtea. Pirtea este singurul deputat PNL de Timiș care a votat pentru. Pavel Popescu a votat împotrivă, iar Ben-Oni Ardelean a lipsit de la vot.

Absența lui Ardelean a iscat o adevărată furtună în PNL Timiș, unde, pe un grup intern de discuții, au fost postate replici dure. Ben-Oni Ardelean a susținut că a lipsit din parlament pentru că se afla la Bruxelles, la Adunarea Parlamentară NATO înaintea Summitului NATO. „Apreciem în mod deosebit activitatea internațională a domnului Ben-Oni Ardelean, ar fi un excelent parlamentar de diaspora. NATO ar aprecia asta. Primarii au cerut un singur vot pentru ei în parlament în 4 ani. Se pare că pentru unii este foarte greu să îl dea”, i-a răspuns Alin Popoviciu, susținut de câțiva foști colegi din PDL.

Ben-Oni Ardelean i-a răspuns și el secretarului general al PNL Timiș. „Golăneala ta, Alin, este binecunoscută de toți, păcat că te decredibilizezi zilnic, dar e strict problema ta. Credeam că apreciezi bătăliile dure duse în Biroul Permanent al Camerei Deputaților cu PSD (vezi stenograme), multiplele emisiuni TV la rupere pe prime time mega complicate, ieșirile publice și bătăliile politice ce le duc peste tot ca vicepreședinte PNL etc., etc. Fără să mai discutăm de ceea ce remarcai, de fapt, că din România, probabil, sunt printre singurii care am acces direct la cam toate cancelariile lumii civilizate. Asta nu contestă nici adversarii politici, era culmea s-o faci tu, un habarnist, de altfel! Votul pe cod era programat joi, iar dacă eram acolo țineam cont de cererea primarilor, însă a fost transferat pe luni. Summitul NATO și AP NATO, dacă ai avea minim de habar, este demult fixat, iar o astfel de poziție e extrem de importantă în sfera internațională, dar asta nu pricepi, că nu ai de unde să înțelegi. Pentru atacul ăsta programat se pare că nici aghiotanții tăi nu au avut tupeu să zică ceva, probabil înțelegând importanța NATO. Însă tu… tupeul tău e fără margini. Rușine să-ți fie!”, a notat acesta.

Popoviciu n-a rămas dator, făcându-l voalat mincinos pe Ardelean și spunându-i, pe față, că n-are pic de caracter. „Tic-tac, tic-tac, dl. Ben. Ghinionul tău este că există Internet și putem să ne informăm despre orice. Nu ești la nicio conferință NATO. Este o conferință pre-summit NATO, de pregătire a viitorului summit NATO. Nu era obligatoriu să mergi. Ai plecat singur. Toți ceilalți deputați PSD care fac parte din delegația permanentă NATO au fost la vot și au votat pentru primari. Ca să fiu direct, tu în stilul tău caracteristic de cameleon ți-ai aranjat o plecare ca să găsești o scuză să nu fii la vot și să nu fii nici la BEX-ul de ieri, pentru că se pare că nu ești suficient de bărbat să susții echipa care te-a promovat! Rușinică, rușinică, domnule NATO, EU, SUA, Consiliul Europei, Parlamentul European și ce mai vrei tu, om fără caracter”, a scris, la rândul lui, fostul deputat.

În urmă cu un an, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, recunoaștea că a cerut delegației pe care a condus-o la congresul partidului să nu-l voteze pe Ben-Oni Ardelean, care candida la o funcție de vicepreședinte național, pe care a și câștigat-o. „Ben-Oni Ardelean nu a fost pe lista celor care trebuia votați, pentru că n-a mai făcut dovada că aparține de filiala Timiș. El nu mai este perceput de colegi ca membru al filialei, pentru că nu-l vede lumea decât extrem de rar, n-a participat la nicio discuție alături de noi și atunci, evident, că nu putea să fie tratat solidar cu ceilalți”, declara Robu. Cei doi s-au împăcat ulterior, cel puțin de fațadă, dar acum lucrurile încep să pocnească din nou pe la „încheieturi”. Altfel, în urmă cu o lună, deputatul Marilen Pirtea critica Codul Administrativ pe care l-a votat acum două zile.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

Costel a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:29 )

Ce oameni, ce caractere mărețe, totul pentru țară și alegători, nimic pentru ei, la PNL-istii ăștia….

Alex a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:48 )

Are dreptate Ben Ardelean. Popovicu este o rusine.
Daca PNL nu va scapa de acest personaj, nu ii prevad un viitor prea bun in Timis.

Rares a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:54 )

Popoviciu esti ultima speta de politician. Pleaca acasa, frate!

Marian a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:56 )

Acest lautar ieftin deghizat in Secretar General al PNL Timis are un tupeu inimaginabil.
Popoviciu esti rusinea partidului tu si pionii tai, in frunte cu Bitea lingaul!

Dorin a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:05 )

Lasati-l pe Alin in pace. Este un bun politician si face mare cinste Timisului in clanurile interlope in care se invarte.

Ionela a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:13 )

Ne-am saturat de acest infractor, ce a devenit al doilea om in PNL Timis.
Impreuna cu gasca sa de lingai( Bitea, Buboi, Blaga, Ravasila) nu face decat sa incerce sa puna mana pe filiala aceasta, pe care inevitabil o va distruge.
Sper ca Orban si primarul Robu sa ia o decizie radicala impotriva acestui nenorocit!

Marius a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:20 )

Mi se pare inacceptabil faptul ca PNL accepta mizeriile pornite de acest Popoviciu.
Trebuie sa scapati de asta cat mai repede, stimati liberali!

Radu a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:24 )

Popoviciu si gasca sa de slugoi, au un scop precis, ci anume de a destabiliza filiala si de a pune mana pe ea.
Impostorilor, veti pleca acasa la fel cum au facut-o si restul prietenilor lui Popoviciu: Udrea, Blaga, Ostaficiuc si restul.

Cosmin a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:27 )

Dupa ce s-a facut ani la rand de rahat in PDL, Alin Popoviciu vrea sa revina in penibilul ce l-a consacrat, insa deghizat in PNL-ist.
Ramai in coltul rusinii, vagabond nenorocit!

Bîtea a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:30 )

Toti vreti sa plece Alin. Dar daca el pleaca, eu ce cur mai ling?

Bîtea a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:33 )

Toti vreti sa plece Alin. Dar daca el pleaca, eu al cui fund il mai pup? 🙁

Luchian a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:41 )

Ma intreb oare cum Ardelean, care din punctul meu de vedere este unul dintre politicienii de marca ai PNL in aceste vremuri tulburi, coboara atat de jos pentru a discuta cu acest golan.
Trimiteti-l acasa pe acest infulecator de langosi!

Buboi a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:53 )

Mie imi plake de Alinush. E bajat de treaba shi fake treaba an judetz.
Ce tot merge Ben Oni an strainatate? Noi nu avem noi nevoie de Nato si bruxel. Sa vina cu noi la rugi shi ceaune k akolo se face politik adevarata!

Nae simionescu a spus: (iulie 11th, 2018 at 22:13 )

Golanul asta de Alin decredibilizeaza total PNL Timiș. Pana la urma însă el nu are nicio vina. Vinovatul principal e Robu care îl susține necondiționat. De ce? Doar ei știu. E timpul ca PNL sa revină la valorile care l-au consacrat.

Nicu alexandrescu a spus: (iulie 11th, 2018 at 22:20 )

Timisoara are nevoie de liberli la carma administratiei.
Liberalii au nevoie de valorile lor.
Ecuatia e simpla: scapati de golani, slugi si oameni de nimic si cautati, reactivati sau cresteti valori.
Popoviciu nu are nimic de a face cu acest partid glorios!

Dobrescu a spus: (iulie 11th, 2018 at 22:58 )

Popoviciu, acest nicolae guta al PNL Timis.

Mirel a spus: (iulie 11th, 2018 at 23:04 )

PNL daca nu scapa de acest pacalici, va fi votat la alegeri doar de angajatii si aghiotantii bufonului.
Scapati de el, liberaliii!!!!

GIGEL a spus: (iulie 11th, 2018 at 23:58 )

Daca nu scapati de acest ,,CIOCU MIC NOI SUNTEM LA PUTERE,, vorbe ce le spunea acest pdlist Popoviciu. ce a construit teren de antrenament pentru COPII sub STILPII de 220 000 de volti .cine stie…cunoaste si de Nasleu venit de la ROMANIA MARE si dat afara din SRI …PNL Timis cu toate sponsorizarile….nu va lua nici 7 la suta . ATENTIE adevaratii PNL isti COIFAN. DINULESCU ,Si altii ,,luati atitudine …chiar nu se vede ca de cind v ati amestecat cu astia au plecat o gramada de membrii,,,PNL vechi ,,inca nu e tirziu .

Ion a spus: (iulie 12th, 2018 at 04:11 )

Infatuatul asta de popo,viciu face ca gandacul de pe umerii elefantului cand mergeau pe strada: vezi ba elefantule ce tare tropaim noi? E un pesedist vopsit.

anteconbega a spus: (iulie 12th, 2018 at 08:36 )

Sincer, dacă e să compari limbajul folosit în polemică de cei doi sufleuri e oarece diferenţă. Alin Popovici îi reproşează lui Ben Hur „stilul de cameleon”, „lipsa de caracter”, îi trage un „ruşinică, ruşinică”. Ben Oni, „oţelarul” cu nume de sat din Africa de Sud, provincia Gaauteng, îl acuză pe Alin P: de „golăneală”, că e „habarnist”. de „tupeu fără margini”, „ruşine”, lăsând să se înţeleagă că fără el, aprigul Ben, doctor în teologie baptistă, nu există politică de mare clasă pe Terra: „probabil, sunt printre singurii (din România) care am acces direct la cam toate cancelariile lumii civilizate.” Laudă-mă gură, că ţi-oi da friptură, că de nu mă-i lăuda, nici mâncare nu ţi-oi da! Benone e mai tare decât Marilen Şovăielnicul! Freddy la primărie, Romaniţa la Prefectură, O. Lae la C.J. Timiş!

Obi wan Kenobi a spus: (iulie 12th, 2018 at 11:48 )

Nu il mai vaitati pe Ben zis si loverul pocait atat e de pervers incat sa da la toate vanzatoarele,insotitoarele de bord,secretarele cu care intra in contact,exista dovezi sms-uri…mai mult se roaga sa faca poze prin America cu persoane importante si vine si minte ca e prieten cu ei.Va mai aduceti aminte acum cativa ani can fosta amanta i-a pus pe fb la el poze din pat cu el? Bergenbier,prietenii stiu de ce ….

Bitea pute a spus: (iulie 12th, 2018 at 18:45 )

Alin il scuipa pe Robu in fata partidului, fura toata tara pe vremea cand era tovaras cu Udrea, este un agramat si libidinos, de ce va luati de el??? Pnl o sa performeze cu el!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend

Etapă „curată” pentru reprezentantele Timișului în etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, toate obținând victorii pe linie. În C7, Ghiroda a învins Jiul Petroșani cu 2-0, după un autogol al lui Pătlăgică și reușita lui Bulza, iar echipa timișeană rămâne pe primul loc și chiar se distanțează față de de Deva, fostul lider, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Sorin Maxim

Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost un real succes pentru Regiunea Vest. Administrat de ADR Vest, acesta a adus în regiune cu 40% mai mulți bani decât avusese alocați. Aceasta înseamnă că în Regiunea Vest au fost investiți 920 de milioane de euro, adică cu aproape 280 de milioane de euro peste suma atribuită inițial...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș dorește să preia un nou drum pentru a-l moderniza și a-l aduce la standarde moderne. Șoseaua va fi clasificată ca și drum județean și va ajuta la scurtarea traseului dintre Coșteiu și Boldur, prin Jabăr. Șoseaua se apreciază că va avea lungimea de aproximativ șapte kilometri și cuprinde mai multe bucăți de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș preia un nou drum pentru a-l moderniza
Joi, 21 martie 2024, de la ora 19, la Muzeul Apei din Timișoara (Calea Urseni, nr. 26), asociația Euro CulturArt și Fundația Aquatim prezintă Noaptea de Poezie, în cadrul programului omonim ce se desfășoară în 10 spații culturale exponențiale din 7 orașe din România. Poeții Șerban Foarță, Daniela Rațiu, Marcel Tolcea și Costel Stancu, alături de muzicienii Ilie...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Joi, la Muzeul Apei Timișoara e Noaptea de Poezie
Etapă „curată” pentru reprezentantele Timișului în etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, toate obținând victorii pe linie. În C7, Ghiroda a învins Jiul Petroșani cu 2-0, după un autogol al lui Pătlăgică și reușita lui Bulza, iar echipa timișeană rămâne pe primul loc și chiar se distanțează față de de Deva, fostul lider, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend
Ajuns la cea de-a XI-a ediţie, Salonul de Carte Bookfest Timișoara revine cu cele mai noi cărți, între 𝟐𝟏 𝐬̦𝐢 𝟐𝟒 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, la Centrul Regional de Afaceri. Sunt anunţate p𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 la această manifesare culturală de tadiţie pentru vestul României. La Bookfest vor veni personalitățile marcante ale culturii românești contemporane: 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 Pârvulescu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Salonul Bookfest Timişoara îşi deschide porţile săptămâna viitoare
Din 15 martie, în cinematografele din România rulează comedia românească ”2020”. Pentru a marca premiera timișoreană, regizorul Bobby Bărbăcioru, care alături de casa de producție Vent D’Est, aduce la viață un lungmetraj exuberant, inspirat din scurtmetrajul „Remisivir” (premiat – Remi Gold la World-Fest Houston), se va afla la Timișoara, la Iulius Mall, duminică de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Echipa „2020”, o comedie neagră cu iz de dramă și bucluc, vine duminică la Timișoara pentru premiera filmului
Administrația Timișoarei pune la bătaie peste 50 de milioane de euro pentru a rezolva problema salubrității stradale și a deszăpezirii orașului pentru următorii opt ani. Licitația a fost lansată, aceasta la jumătate de an de la momentul în care Consiliul Local a elaborate documentația pentru acest megacontract. Cei din primărie spun că de acum se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 50 de milioane de euro pentru străzile, trotuarele, pistele de biciclete ale Timișoarei. Primăria caută firmă de salubritate
Fostul primar Nicoale Robu a intervenit în scandalul benzilor prea înguste de pe Bogdăneştilor, acuzând, din nou, că „proiectul moștenire Robu” a fost “batjocorit” de actuala administraţie.  Ceea ce a „uitat” Robu din nou este că proiectul cu benzile cu o lărgime de 2,75 metri a fost aprobat chiar de el, fiind întocmit de mâna...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Robu „uită” din nou de îngheaţă apele. Lărgimea benzilor de pe Bogdăneştilor a fost decisă de Culiţă Chiş şi aprobată de fostul primar
Top