Habarnist vs. om fără caracter în PNL Timiș. Codul Administrativ îi încaieră pe Ben-Oni Ardelean și Alin Popoviciu

Codul Administrativ a tulburat rău apele în filiala Timiș a PNL. S-a ajuns la jigniri de băieți de cartier între doi dintre un deputat și secretarul generali. Ben-Oni Ardelean și Alin Popoviciu s-au „porcăit” fără menajamente pe un grup intern de discuții al partidului.

La finele săptămânii trecute, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, făcea un apel pe Facebook către Ludovic Orban, înaintea votului pe Codul Administrativ. „Domnule Președinte, dragă Ludovic, dați parlamentarilor PNL mandat să voteze noul cod administrativ! El nu este perfect, evident – este oare ceva perfect pe lumea asta?!-, dar reprezintă un important pas înainte în legislația administrației publice! (…) Ați greșit că nu ați consultat primarii partidului înainte de a stabili poziția PNL față de Codul administrativ -cine oare poate aprecia mai pertinent o astfel de lege decât cei ce fac administrație la cel mai înalt nivel?!-, dovediți că sunteți tare corectând greșeala făcută și schimbând poziția PNL”, scria acesta. Luni s-a trecut la vot, iar Codul Administrativ a trecut de Camera Deputaților, cu 175 de voturi pentru, 33 împotrivă și 15 abțineri. Printre cei care au votat în favoarea legii au fost și 7 liberali: Glad Varga, Florin Stamatian, Florin Roman, Cezar Preda, Sorin Bumb, Cristian Buican și Marilen Pirtea. Pirtea este singurul deputat PNL de Timiș care a votat pentru. Pavel Popescu a votat împotrivă, iar Ben-Oni Ardelean a lipsit de la vot.

Absența lui Ardelean a iscat o adevărată furtună în PNL Timiș, unde, pe un grup intern de discuții, au fost postate replici dure. Ben-Oni Ardelean a susținut că a lipsit din parlament pentru că se afla la Bruxelles, la Adunarea Parlamentară NATO înaintea Summitului NATO. „Apreciem în mod deosebit activitatea internațională a domnului Ben-Oni Ardelean, ar fi un excelent parlamentar de diaspora. NATO ar aprecia asta. Primarii au cerut un singur vot pentru ei în parlament în 4 ani. Se pare că pentru unii este foarte greu să îl dea”, i-a răspuns Alin Popoviciu, susținut de câțiva foști colegi din PDL.

Ben-Oni Ardelean i-a răspuns și el secretarului general al PNL Timiș. „Golăneala ta, Alin, este binecunoscută de toți, păcat că te decredibilizezi zilnic, dar e strict problema ta. Credeam că apreciezi bătăliile dure duse în Biroul Permanent al Camerei Deputaților cu PSD (vezi stenograme), multiplele emisiuni TV la rupere pe prime time mega complicate, ieșirile publice și bătăliile politice ce le duc peste tot ca vicepreședinte PNL etc., etc. Fără să mai discutăm de ceea ce remarcai, de fapt, că din România, probabil, sunt printre singurii care am acces direct la cam toate cancelariile lumii civilizate. Asta nu contestă nici adversarii politici, era culmea s-o faci tu, un habarnist, de altfel! Votul pe cod era programat joi, iar dacă eram acolo țineam cont de cererea primarilor, însă a fost transferat pe luni. Summitul NATO și AP NATO, dacă ai avea minim de habar, este demult fixat, iar o astfel de poziție e extrem de importantă în sfera internațională, dar asta nu pricepi, că nu ai de unde să înțelegi. Pentru atacul ăsta programat se pare că nici aghiotanții tăi nu au avut tupeu să zică ceva, probabil înțelegând importanța NATO. Însă tu… tupeul tău e fără margini. Rușine să-ți fie!”, a notat acesta.

Popoviciu n-a rămas dator, făcându-l voalat mincinos pe Ardelean și spunându-i, pe față, că n-are pic de caracter. „Tic-tac, tic-tac, dl. Ben. Ghinionul tău este că există Internet și putem să ne informăm despre orice. Nu ești la nicio conferință NATO. Este o conferință pre-summit NATO, de pregătire a viitorului summit NATO. Nu era obligatoriu să mergi. Ai plecat singur. Toți ceilalți deputați PSD care fac parte din delegația permanentă NATO au fost la vot și au votat pentru primari. Ca să fiu direct, tu în stilul tău caracteristic de cameleon ți-ai aranjat o plecare ca să găsești o scuză să nu fii la vot și să nu fii nici la BEX-ul de ieri, pentru că se pare că nu ești suficient de bărbat să susții echipa care te-a promovat! Rușinică, rușinică, domnule NATO, EU, SUA, Consiliul Europei, Parlamentul European și ce mai vrei tu, om fără caracter”, a scris, la rândul lui, fostul deputat.

În urmă cu un an, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, recunoaștea că a cerut delegației pe care a condus-o la congresul partidului să nu-l voteze pe Ben-Oni Ardelean, care candida la o funcție de vicepreședinte național, pe care a și câștigat-o. „Ben-Oni Ardelean nu a fost pe lista celor care trebuia votați, pentru că n-a mai făcut dovada că aparține de filiala Timiș. El nu mai este perceput de colegi ca membru al filialei, pentru că nu-l vede lumea decât extrem de rar, n-a participat la nicio discuție alături de noi și atunci, evident, că nu putea să fie tratat solidar cu ceilalți”, declara Robu. Cei doi s-au împăcat ulterior, cel puțin de fațadă, dar acum lucrurile încep să pocnească din nou pe la „încheieturi”. Altfel, în urmă cu o lună, deputatul Marilen Pirtea critica Codul Administrativ pe care l-a votat acum două zile.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

Costel a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:29 )

Ce oameni, ce caractere mărețe, totul pentru țară și alegători, nimic pentru ei, la PNL-istii ăștia….

 
Alex a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:48 )

Are dreptate Ben Ardelean. Popovicu este o rusine.
Daca PNL nu va scapa de acest personaj, nu ii prevad un viitor prea bun in Timis.

 
Rares a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:54 )

Popoviciu esti ultima speta de politician. Pleaca acasa, frate!

 
Marian a spus: (iulie 11th, 2018 at 20:56 )

Acest lautar ieftin deghizat in Secretar General al PNL Timis are un tupeu inimaginabil.
Popoviciu esti rusinea partidului tu si pionii tai, in frunte cu Bitea lingaul!

 
Dorin a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:05 )

Lasati-l pe Alin in pace. Este un bun politician si face mare cinste Timisului in clanurile interlope in care se invarte.

 
Ionela a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:13 )

Ne-am saturat de acest infractor, ce a devenit al doilea om in PNL Timis.
Impreuna cu gasca sa de lingai( Bitea, Buboi, Blaga, Ravasila) nu face decat sa incerce sa puna mana pe filiala aceasta, pe care inevitabil o va distruge.
Sper ca Orban si primarul Robu sa ia o decizie radicala impotriva acestui nenorocit!

 
Marius a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:20 )

Mi se pare inacceptabil faptul ca PNL accepta mizeriile pornite de acest Popoviciu.
Trebuie sa scapati de asta cat mai repede, stimati liberali!

 
Radu a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:24 )

Popoviciu si gasca sa de slugoi, au un scop precis, ci anume de a destabiliza filiala si de a pune mana pe ea.
Impostorilor, veti pleca acasa la fel cum au facut-o si restul prietenilor lui Popoviciu: Udrea, Blaga, Ostaficiuc si restul.

 
Cosmin a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:27 )

Dupa ce s-a facut ani la rand de rahat in PDL, Alin Popoviciu vrea sa revina in penibilul ce l-a consacrat, insa deghizat in PNL-ist.
Ramai in coltul rusinii, vagabond nenorocit!

 
Bîtea a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:30 )

Toti vreti sa plece Alin. Dar daca el pleaca, eu ce cur mai ling?

 
Bîtea a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:33 )

Toti vreti sa plece Alin. Dar daca el pleaca, eu al cui fund il mai pup? 🙁

 
Luchian a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:41 )

Ma intreb oare cum Ardelean, care din punctul meu de vedere este unul dintre politicienii de marca ai PNL in aceste vremuri tulburi, coboara atat de jos pentru a discuta cu acest golan.
Trimiteti-l acasa pe acest infulecator de langosi!

 
Buboi a spus: (iulie 11th, 2018 at 21:53 )

Mie imi plake de Alinush. E bajat de treaba shi fake treaba an judetz.
Ce tot merge Ben Oni an strainatate? Noi nu avem noi nevoie de Nato si bruxel. Sa vina cu noi la rugi shi ceaune k akolo se face politik adevarata!

 
Nae simionescu a spus: (iulie 11th, 2018 at 22:13 )

Golanul asta de Alin decredibilizeaza total PNL Timiș. Pana la urma însă el nu are nicio vina. Vinovatul principal e Robu care îl susține necondiționat. De ce? Doar ei știu. E timpul ca PNL sa revină la valorile care l-au consacrat.

 
Nicu alexandrescu a spus: (iulie 11th, 2018 at 22:20 )

Timisoara are nevoie de liberli la carma administratiei.
Liberalii au nevoie de valorile lor.
Ecuatia e simpla: scapati de golani, slugi si oameni de nimic si cautati, reactivati sau cresteti valori.
Popoviciu nu are nimic de a face cu acest partid glorios!

 
Dobrescu a spus: (iulie 11th, 2018 at 22:58 )

Popoviciu, acest nicolae guta al PNL Timis.

 
Mirel a spus: (iulie 11th, 2018 at 23:04 )

PNL daca nu scapa de acest pacalici, va fi votat la alegeri doar de angajatii si aghiotantii bufonului.
Scapati de el, liberaliii!!!!

 
GIGEL a spus: (iulie 11th, 2018 at 23:58 )

Daca nu scapati de acest ,,CIOCU MIC NOI SUNTEM LA PUTERE,, vorbe ce le spunea acest pdlist Popoviciu. ce a construit teren de antrenament pentru COPII sub STILPII de 220 000 de volti .cine stie…cunoaste si de Nasleu venit de la ROMANIA MARE si dat afara din SRI …PNL Timis cu toate sponsorizarile….nu va lua nici 7 la suta . ATENTIE adevaratii PNL isti COIFAN. DINULESCU ,Si altii ,,luati atitudine …chiar nu se vede ca de cind v ati amestecat cu astia au plecat o gramada de membrii,,,PNL vechi ,,inca nu e tirziu .

 
Ion a spus: (iulie 12th, 2018 at 04:11 )

Infatuatul asta de popo,viciu face ca gandacul de pe umerii elefantului cand mergeau pe strada: vezi ba elefantule ce tare tropaim noi? E un pesedist vopsit.

 
anteconbega a spus: (iulie 12th, 2018 at 08:36 )

Sincer, dacă e să compari limbajul folosit în polemică de cei doi sufleuri e oarece diferenţă. Alin Popovici îi reproşează lui Ben Hur „stilul de cameleon”, „lipsa de caracter”, îi trage un „ruşinică, ruşinică”. Ben Oni, „oţelarul” cu nume de sat din Africa de Sud, provincia Gaauteng, îl acuză pe Alin P: de „golăneală”, că e „habarnist”. de „tupeu fără margini”, „ruşine”, lăsând să se înţeleagă că fără el, aprigul Ben, doctor în teologie baptistă, nu există politică de mare clasă pe Terra: „probabil, sunt printre singurii (din România) care am acces direct la cam toate cancelariile lumii civilizate.” Laudă-mă gură, că ţi-oi da friptură, că de nu mă-i lăuda, nici mâncare nu ţi-oi da! Benone e mai tare decât Marilen Şovăielnicul! Freddy la primărie, Romaniţa la Prefectură, O. Lae la C.J. Timiş!

 
Obi wan Kenobi a spus: (iulie 12th, 2018 at 11:48 )

Nu il mai vaitati pe Ben zis si loverul pocait atat e de pervers incat sa da la toate vanzatoarele,insotitoarele de bord,secretarele cu care intra in contact,exista dovezi sms-uri…mai mult se roaga sa faca poze prin America cu persoane importante si vine si minte ca e prieten cu ei.Va mai aduceti aminte acum cativa ani can fosta amanta i-a pus pe fb la el poze din pat cu el? Bergenbier,prietenii stiu de ce ….

 
Bitea pute a spus: (iulie 12th, 2018 at 18:45 )

Alin il scuipa pe Robu in fata partidului, fura toata tara pe vremea cand era tovaras cu Udrea, este un agramat si libidinos, de ce va luati de el??? Pnl o sa performeze cu el!

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Aeroportul International Timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Victorii amicale internaţionale pentru „Leii din Banat”

Vineri seara şi sâmbătă dimineaţa SCM Timişoara a susţinut două meciuri amicale utile contra formaţiei de primă ligă maghiară KTE Duna Aszfalt Kecskemet în Sala „Constantin Jude”. Jocurile au fost posibile datorită întreruperii campionatului din România şi Ungaria, deoarece naţionalele sunt implicate în aceste zile în preliminariile de calificare la Europene. În primul joc, bănăţenii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorii amicale internaţionale pentru „Leii din Banat”
CCIAT

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Timişoreanul Ovidiu Șandor, desemnat antreprenorul anului în România

Omul de afaceri Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, a fost desemnat aseară câștigătorul competiției EY Entrepreneur Of The Year – România 2018. Antreprenorul a concurat pentru marele titlu alături de alți 43 de lideri de business și va reprezenta România în finala mondială EY World Entrepreneur Of The Year, de la Monte Carlo, din iunie...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişoreanul Ovidiu Șandor, desemnat antreprenorul anului în România

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Se deschide sesiunea de selecție pentru proiectele Fondului Științescu Timișoara prin care copiii și tineri învață cu entuziasm despre științe și tehnologie. Fundația Comunitară Timișoara lansează apelul de proiecte ce vor fi selectate să primească finanțare din Fondul Științescu pentru educație STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică). Fondul Științescu este un program de finanțare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Științescu caută proiecte pe care să le finanțeze, la Timișoara
Senatorul USR de Timiş Nicu Fălcoi i-a trimis imediat o replică extrem de dură primarului Nicolae Robu, preşedinte al PNL Timiş. Acesta din urmă a postat pe Facebook un mesaj în care spunea că liderii USR Timiş sunt nişte veleitari şi tupeişti, chemându-i pe membrii acestui partid să i se alăture în PNL. Din Japonia,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Senatorul USR, Nicu Fălcoi, replică acidă pentru Robu: „Sunteți un USL-ist vopsit și nimic altceva!”
Vineri seara şi sâmbătă dimineaţa SCM Timişoara a susţinut două meciuri amicale utile contra formaţiei de primă ligă maghiară KTE Duna Aszfalt Kecskemet în Sala „Constantin Jude”. Jocurile au fost posibile datorită întreruperii campionatului din România şi Ungaria, deoarece naţionalele sunt implicate în aceste zile în preliminariile de calificare la Europene. În primul joc, bănăţenii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorii amicale internaţionale pentru „Leii din Banat”
În Republica Moldova au loc duminică, în 24 februarie, alegeri. La Timișoara, la Colegiul Național de Artă „Ion Vidu” va fi deschisă o secție de votare unde cei aproximativ 500 de studenți basarabeni și alți cetățeni ai Republicii Moldova pot vota la lagerile parlamentare și la referendum. La Timișoara este deschisă duminică, 24 februarie, secția...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alegeri în Republica Moldova. Secție de votare la Timișoara
În cele din urmă, organizaţia PSD Timiş i-a dat cu tifla lui Liviu Dragnea, care a încercat amânarea alegerilor. PSD-iştii locali au stabilit ca alegerile în filială să aibă loc pe 1 martie, aşa cum s-a stabilit iniţial. Se conturează de pe acum un nou tandem la conducerea filialei: Călin Dobra – preşedinte; Alfred Simonis...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alegerile din PSD Timiş, stabilite pe 1 martie. Dobra şi Simonis pupat Piaţa Endependenţei şi vor conduce în tandem filiala
Fotbalul de la matineu s-a întors astăzi, după pauza de iarnă. Singurul rezultat de egalitate s-a înregistrat la Sânmartin, în județul Bihor, acolo unde ASU Politehnica Timișoara a făcut deplasarea de ieri, pentru a susține partida cu gazdele de la Luceafărul Oradea. A fost 0-0, la capătul unui meci în care cele mai multe ocazii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul ASU Politehnica se întoarce cu un singur punct din Bihor
Încurcate sunt căile fotbalului. Ripensia a jucat bine pe „Electrica” împotriva gazdei ACS Poli. Totuși, punctele au rămas în tabăra echipei antrenate de Valeriu Răchită, care s-a impus la limită, 1-0. Ambele echipe s-au pregătit pentru sezonul de primăvară, care le-a pus față-n față la prima revenire pe gazon, în Antalya. Și prin prisma rezultatelor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul ACS Poli câştigă derby-ul cu „Ripi” și scapă de ultima poziție a clasamentului
La Consiliul Județean Timiș sunt supuse dezbaterii publice ghidurile privind finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor culturale și sportive pe anul 2019. Dezbaterile publice se vor desfășura la sediul CJ Timiș, B-dul Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara, în data de 4 martie, în Sala Revoluției, la etajul 1. De la ora 10.00, va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La CJ Timiș se dezbate modul în care vor fi dați banii pentru proiectele sportive și culturale
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com