Stirile din ziua: 3 mai 2017

vaccin

Criza de vaccin antirujeolic in Timis. In farmacia Directiei de Sanatate Publica nu mai e nicio doza

Criza de vaccin antirujeolic in Timis. In farmacia Directiei de Sanatate Publica nu mai e nicio doza

Timişul duce în acest moment lipsă de vaccinuri antirujeolic, în ciuda problemelor create de această boală. Conform Direcţiei de Sănătate Publică, la medicii care realizează vaccinări se află în acest moment 198 de doze de vaccin antirujeolic, chiar dacă necesarul estimat pentru acest an este de 25.600 de doze.

Cum se va rasfrange in Timis conflictul inceput intre Dragnea și Grindeanu

Considerată televiziunea de casă a PSD, Antena 3 a produs marți un atac dur la adresa lui Sorin Grindeanu. Nu direct, ci cu mantă, în colimator fiind doi dintre apropiații săi, aduși la București din postura de consilieri personali în perioada în care actualul premier era președinte al Consiliului Județean Timiș.

Alte tone de gunoaie ridicate de pe strazile Timisoarei

Activitatea de colectare a deșeurilor depuse pe domeniul public continuă. Angajații Retim Ecologic Service SA au colectat 29,76 tone de deșeuri constituite în depozite ilegale din zona Steaua, Odobescu, Complex Studențesc, Ronaț, străzile Miorița, Ofcea, Daliei, Platanilor, Mangalia, Ardealul, Gelu, Crizantemelor, Rusu Șireanu, Glad, Macedonski, Iosif Vulcan, Torac, Câmpului, Batania, Pindului, Măslinului, Dunărea, Bogdăneștilor, Aleea

Condamnatii pentru dare sau luare de mita si trafic de influenta vor fi gratiati

Majoritatea PSD din comisia juridică din Senat a votat grațierea faptelor de corupție, adoptând amendamentele propuse de Șerban Nicolae și de Traian Băsescu la proiectul legii grațierii inițiate de guvern. Au votat împotrivă câte un senator de la PNL, USR și UDMR. Secretarul comisiei este senatorul PSD de Timiș Adrian Diaconu.

Invinsi, dar nu infranti. Campionii pierd la Baia Mare, inainte de play-off

Sosene Anesi pierde primul test adevărat la cârma campionilor de la Timişoara Saracens, învinşi la Baia Mare, 3-22, în derbiul Superligii de rugby! Încă în formula incompletă, cu mulţi titulari absenţi din cauza accidentărilor, Timişoara nu a ţinut pasul în fața unei echipe care a jucat cu mai multă ambiţie.

A amendat Cojan „piromanii” de iarba verde? Sau Corneliu Vaida n-a aprins focul?

M-aș fi așteptat ca ziarele să fie pline de știri despre cum Poliția Locală Timiș a amendat 238 de cetățeni care au făcut focul în locuri nepermise la Pădurea Verde, că aceeași instituție condusă interimar de Dorel Cojan a sancționat persoanele care în urma acestor picnicuri de primăvară au lăsat peturi, hârtii, cutii de aluminiu, cartoane, ciorapi sau chiloți în poiana cu iarbă verde unde și-au încărcat bateriile de 1 mai.

Directia 5 si Feli Donose, in concert de Ziua Europei la Timisoara

Ziua Europei va fi sărbătorită la Timișoara timp de două zile. Pe 6 mai vor fi diverse evenimente dedicate copiilor la Muzeul Satului Bănățean, iar pe 9 mai sărbătoarea se va încheia cu mai multe concerte în Piața Unirii. Prin Timișoara va circula, cu această ocazie, un tramvai aniversar, decorat de studenții de la Arte și Design.

Giratoriu suspendat in zona Baader! Robu anunta ca il face CFR, dar nu se stie cand

CFR nu doar că va dubla linia de cale ferată în Timișoara, dar va investi și într-o construcție spectaculoasă pe Inelul II de circulație. Este vorba despre un sens giratoriu la 10 metri înălțime, care ar urma să „răsară” în zona Baader, dar nu se știe când.

perchezitii arhica

Peste 6 milioane de euro prejudiciu la CFR Marfa: au vandut vagoane din otel la pret de fier vechi!

Zeci de percheziții la o rețea care se specializase în vânzarea de vagoane CFR la preț de fier vechi! Prejudiciul: peste 6 milioane de euro. Operațiunea este coordonată de procurorii DIICOT și polițiștii de la Crimă Organizată. Au lod descinderi în birourile conducerii CFR, la locuințele unor angajați ai societății și la firme private.

aquatim

Fara apa rece la Recas

Aquatim anunță că joi, 4 mai, între orele 9 și 12, va întrerupe furnizarea apei reci în Recaş, pentru montarea unor vane pe rețeaua de apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 3 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Spl. N. Titulescu nr. 21 A Bl. 1, str. A. Demetriade (p), Divizia 9 Cavalerie (p), I. Roată, Olanda (p), Pomiculturii (p), Arh. I. Mincu, Calea Lipovei Bl. 318, Luceafărul (p), Iris (p), orele 9 – 17; Murani nr. 39, Chevereșu

Top