Stirile din ziua: 24 mai 2017

Robu e ultra-tolerant, dar nu vrea mediere cu primarii si nu discuta cu mincinosi

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, respinge medierea propusă de Alina Gorghiu și Marilen Pirtea, în cazul conflictului cu primarii. El spune că este un om „ultra-tolerant”, dar, pe de altă parte, afirmă că nu vrea să discute cu „mincinoșii” care tulbură de un an partidul.

Refuzat de Poli, Cristi Pustai arbitreaza lupta pentru salvarea de la retrogradare

După un început foarte bun de play-out, ACS Poli începe să se scufunde către Liga a II-a. Viitorul clubului ajunge însă să depindă de un antrenor care ar fi trebuit să ajungă la Timișoara, dar a fost refuzat pe motive puerile de un conducător de club care a dispărut demult din peisajul de pe Bega.

Pirtea si Gorghiu vor sa-l impace pe Robu cu primarii: Politica e un compromis rezonabil

Alina Gorghiu și Marilen Pirtea vor încerca să medieze conflictul deschis dintre președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, și mai mult de jumătate din primarii partidului. Acesta mocnește de mai bine de un an și nu dă semne că s-ar stinge. Gorghiu spune că adevărul e undeva la mijloc…

Primarii PNL,de la dreapta: Nica, Goza, Roman

Primarii rebeli din PNL Timis nu se lasa: Nu vrem mantuire robuliana, vrem respect!

Primarii performanți din PNL Timiș cer respect din partea președintelui filialei, a cărui atitudine total neconciliantă continuă s-o critice deschis. Demiși din funcțiile de președinți interimari de organizații, pentru că nu ar fi organizat alegeri, edilii au constituit o platformă anti-Robu și nu se lasă.

Delegatii PNL Timis la congres, casting cu Nasleu si Grebla

Lupta pentru președinția PNL a ajuns pe ultima sută de metri, peste puțin mai mult de trei săptămâni, liberalii urmând să-și aleagă noul președinte dintre Cristian Bușoi și Ludovic Orban. În mare parte, cele două tabere sunt configurate, iar viitoarele funcții de conducere împărțite.

Vin ploile! Trei zile cu vijelii si grindina

Vremea se strică din nou. Meteorologii au emis o informare care acoperă întreaga țară: vor cădea averse și va bate vântul, iar pe alocuri va cădea și grindina. În zona de vest, ploile se vor restrânge începând de joi.

Revolution Festival: trei zile pentru mici si mari, cu Jedi, hamace si o tona de muzica

În perioada 1-3 iunie, Muzeul Satului Bănățean devine casa unora dintre cei mai tari artiști ai momentului. Revolution Festival va fi o experiență unică, dedicată celor care iubesc aventura și celor care vor să se distreze.Vor fi trei zile și trei nopți de experiențe, workshopuri, o zonă de joacă, discuții deschise, after-party-uri și multe altele.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 24 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Steaua (p), E. Zola (p), Cercului (p), Mărgăritar (p), Herculane (p), Calea Buziașului 24, orele 9 – 17, Dura – str. J. H. Pestalozzi 22, orele 9 – 15; Săcălaz – fost CAP, Bencecu de Jos (p), Honorici, Coștei, Chevereș(p),

Top