La cererea „Clubului Sportiv de Aeronautică Liberă„ Timişoara, orice mebru al clubului dar și orice proprietar de aeronavă poate încheia contracte de prestări servicii ca să folosească pista și hangarul Aviației Utilitare. Valoarile serviciilor le stabilesc consilierii județeni.
Comisia de Urbanism, amenajarea teritoriului, lucrări publice şi protecţia mediului din cadrul CJT propune un Regulament de funcționare pentru „Aviaţia Utilitară” SA Timişoara, pe principiul că: „Societatea comercială trebuie să funcţioneze pe principii economice din care să obţină profit, așa că se impune valorificarea tuturor posibilităţilor patrimoniale prin diversificarea serviciilor şi stabilirea unor raporturi contractuale.”
Printre altele, parcarea aeronavelor se va face în afara hangarului la linie şi, în mod excepţional, în hangar în limita locurilor disponibile. Lucrările de întreţinere şi reparaţii la aeronave se vor efectua în hangar, dar numai cu acordul “Aviaţiei Utilitară” şi contra cost. Decolarea și aterizarea aeronavelor în timpul programului de lucru numai după înştiinţarea dispeceratului de zbor, iar în afara programului după înştiinţarea Serviciului de Supraveghere a Spaţiului Aerian şi ţinerea de către Clubului Sporv a unei evidenţei stricte. Regulamentul va reprezenta anexă al contract.
Comentarii prin facebook