Se vede Liga a II-a: Poli ia bataie si de la Chiajna!

Poli Timișoara e cu încă un pas mai aproape de Liga a II-a, după ce, sâmbătă seară, a „reușit” să piardă, acasă, și cu Concordia Chiajna. Oaspeții au venit cu speranța unui punct, dar au plecat cu toate trei, în urma întâlnirii cu o echipă care, culmea, a jucat parcă mai bine… în zece!

poli

Meciul a început șters, cu o primă acțiune consemnată în minutul 11, când, după un fault asupra lui Nimely, rămas nesancționat de arbitru, Belu a șutat în bară. Mingea a ajuns la Elek, care, din careu și cu poarta goală, nu a reușit să marcheze! Repriza a continuat în aceeași notă plictisitoare, cu două echipe lipsite de viziune, care au plecat la cabine cu 0-0, scor care indicat perfect prestația lor. A doua parte a meciului s-a jucat într-o notă cu totul diferită. În minutul 54, Nimely face henț în careu, iar arbitrul arată punctul cu var: penalty pentru Chiajna, iar Milevski înscrie: 0 – 1. Petre Grigoraș trece rapid la schimbări, iar în teren intră Pisas, Rajcomar și Zicu. La câteva minute după ultima schimbare însă, Belu se accidentează și e obligat să părăsească definitiv terenul. Poli rămâne în 10 și, culmea, jocul parcă îi merge mai bine o vreme. În minutul 66, Nimely marchează pentru 1-1, dar bucuria nu durează mult, pentru că oaspeții înscriu din nou, după o fază în care apărarea gazdelor a fost total depășită. Ca lucrurile să fie cât se poate de clare, chiar înainte de fluierul final, Chiajna majorează diferența, prin Odibe, care face 3-1 pentru echipa sa. În aceste condiții, Poli vede tot mai aproape Liga a II-a, după un sezon absolut chinuitor, atât pentru jucători, cât și pentru puținii fani pe care a reușit să-i strângă echipa în jurul ei…

ACS Poli: Strauss – Belu, Bocșan, Cânu, Scutaru, D. Popescu – Jenkins , Nimely, Hernandez – Bărbuț, Elek
Rezerve: Gomis, Torres, Pisas, Llorente, Zicu, Doman, Rjacomar
Antrenor: Petre Grigoraş

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

14 comentarii pentru acest articol

Dorel a spus: (aprilie 23rd, 2016 at 20:51 )

Ne-a facut Stanciu cu transferurile astea. A facut jocurile miticilor ! Iar Lae si Titu au stat si au privit !

INO a spus: (aprilie 23rd, 2016 at 20:52 )

NOW! RUȘINE! RUȘINE! O ECHIPĂ CARE NU ARATĂ NIMIC! GRIG TREBUIE DEMIS ȘI ADUS ALT ANTRENOR! SAU DESFIINȚAREA DECÂT O ASEMENEA RUȘINE! HUUUUUU!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Emilian a spus: (aprilie 23rd, 2016 at 21:12 )

Hello ! Se aude de pe locul te unde te afli dl le primar ? Scz azi niu am majuscule ! S a terminat cu „jucaria ” electorala . Poli de a facut primar Poli o sa te faca un cetatean oarecare ! Ai vrut sa o vinzi pe Poli cu 51% acum nu o mai dai nici cu 10% actiuni ! Alegerile le vor castoga cei care nu au habar de forbal iar anul viitor vom avea o echipa in ” B ” liga iar cealalta in ” CCCCCCCCCCCC” cu tort cu galeria ei de ” betivi , derbedei , drogati” si scz cel ft putini supprteri adevarati de la ASU . Nici ASU nu e Poli ! S ar rasuciin mormant gloriile Timisoare cu astfel de echipe cunimele de Poli : Ciosescu , Tanase , Garleanu, Igna , Remus Lazar, Mitaru , Arnautu, D PALTINISANU , Mehedintu, Dembrovschi , etc , etc etc si DUMNEZEU sa i ierte pe cei nenomalizati care joaca pe niste terenuri unde nu sunt furati de arbitri unde nu sunt suspendati cu cartonase si unde Sf Petru ni apare in fiecare seara la Tv pt a si expune toate aberatiile, alaturi de „”IUDA” adica „fetita” MM si alte scursuri si dame …….de …..impresari !

Over Run a spus: (aprilie 23rd, 2016 at 21:28 )

O alta mare realizare marca Robu & PNL! Au distrus unitatea fanilor Poli și apoi au dus echipa în B/C! Tare de tot!

marescu a spus: (aprilie 23rd, 2016 at 23:00 )

Mare echipa! Cati bani au băgat Robu și bojin în rușinea asta de echipa, ca tot uit! …șpe miliane de iepuroi? Pai cu banii ăștia în mod normal câștigau cel puțin doua campionate! Rusinik,mai-marilor!

Bovinelor a spus: (aprilie 23rd, 2016 at 23:04 )

E cam groasa treaba. Sint de accord ca lotul e slab. Insa nu Sint de accord cu implicarea jucatorilor. Nici un fel de implicare, nici o rautate, o echipa fara nerv. Pai dle grigoras, aici e vina ta. Unde e mina antrenorului ? Asa ca, greseala va apartine. In rest, aceleasi fete palide, miculas si maier. De care ne-am saturat. Ajunge cu politics in football. A-ti distrus tot. Rusine.

Druckerul din Mehala a spus: (aprilie 24th, 2016 at 00:08 )

Lasa , ca si asa imi era dor de un meci care pe care cu UTA…f,tui .

suporter polist a spus: (aprilie 24th, 2016 at 06:58 )

Principalii vinovati sunt Robu si Bojin, care s-au erijat in patroni pentru Poli. Incompetenta si jocurile politice ale acestor doi indivizi care zi de zi fac de ras Timisoara au dus si la ceea ce se intampla acum la Poli. Daca in politica romaneasca minciuna si inselatoria sunt „calitati” care te mentin acolo cocotzat pe cate un scaun, uite ca in fotbal rezultatele te sanctioneaza. Suntem si noi vinovati ca am ales oameni de teapa astora doi, pentru care doar interesele personale conteaza.

Popo a spus: (aprilie 24th, 2016 at 09:52 )

Ce am fost si ce am ajuns. O echipă în care au fost bagate multe milioane de euro, nu numai șapte…mai sint si de la TV, de la bilete, s-au dus vreo 12 mil în 4 ani, pai in 4 ani trebuia să fim în primele 6. RB, aducă celebrul cuplu Bojin – robu ce mai zic. Au politizat clubul după cum au vrut ei, su pus oameni care habar nu au, sau au evoluat la div c. Pai cum sa ne reprezinte miculas și Maier, un manelist și un inginfat. Pt ei este maximum posibil să ajungă aici, să conducă o echipă de liga 1.însă ei sint reduși, au în portofoliu o promovare cu cîntec de la ligac3 la liga 2. Ce au făcut ei ?? I-au zugravit pe foștii conducători, micsa, musat, Chivorchian… Pai așa cum au fost ei, au jucat în preliminari CL sau grupe EL. Cita incompetenta și frustrare. Dar noi mergem înainte cu Miculas și Maier. Pai daca sint așa buni găseau 2-3 jucători liberi și îi aduceau. Dar cine ii cunoaște pe ei ??? Boldea, Nanu, Szekely, …atit. Băieți buni care și-au făcut treaba si su atins max la acs. Să vă fie rușine. Iar Grigoraș…unde e ambiția unui antrenor ? Ieri nu am vz nimic, blazare totală.

poli a spus: (aprilie 24th, 2016 at 14:52 )

Fara suparare la vara trebuie tot ce inseamna Poli sa se puna toti la o masa si sa se ajunga la o singura echipa.Ca pornim din liga I,II,III nu mai conteaza,sau ca este Asu sau Acs,important sa pornim toti la un singur drum,alaturi tot orasul de acea echipa.
In momentul actual numele Politehnica a ajuns sa fie facut de rusine de multi conducatori,jucatori care pur si simplu umilesc acest nume indiferent de liga in care joaca.
Sa vezi cum este umilit acest nume de Voluntari,Chiajna,Botosani sau Cugir,Filias,Sebis nu mai poate continua.
Pai acuma daca ar intra in teren la varsta lor Vlaicu,Timofte sau alti jucatori care au jucat cu Atletico nu s-ar prezenta asa de lamentabil cum joaca in acest moment unii jucatori de la cele doua Poli.
Gata ajunge numati faceti de ras numele Politehnica ,indiferent de liga,sau adversar pe nu stim ce coclauri.

Popo a spus: (aprilie 24th, 2016 at 15:25 )

Sint de acord cu poli. Dar nu așa cum vrea Bojin sau Robu. Nu cu intilirile lor la care sa fie invitați Bungau…sunda…boit. Gata cu relicvele. Puneți oameni tineri, care știu ce inseamna fotbal, care sint cazuri bine la FRF. Fără miculas, Maier, sau Mihuț. Uitatu-va în jur.

sam a spus: (aprilie 25th, 2016 at 07:22 )

grigoras nu este un antrenor cu mari reusite la echipe aflate in criza iar cei ce incearca distrugerea echipei sunt cei ce i-au blocat finantarea…….acum culmea tupeului,vin cu critici la adresa oamenilor care se straduiesc ,cu greseli ce-i drept sa salveze brandul poli….

mihai constantin a spus: (aprilie 25th, 2016 at 16:14 )

Dupa cum am mai afirmat,aducerea unui antrenor blazat si fara rezultate,cel putzin in ultimul timp,a fost o alta mare greseala a cuplului R.B.De bine,de rau,cu Florin Marin,echipa a jucat altceva si cumva a fost estompat debutul de campionat dezastruos,cu Alexa.
In aceste momente,daca tot trebuia inlocuit Flocea,era nevoie de un antrenor care sa stie sa „biciuiasca” echipa,gen Dorinel Munteanu,Contra,Pusztai,etc,etc.!
Sigur ca in aceste conditii,echipa legendarului Leretter,cel mai mare jucator al acestei zone de vest,din ultimii 50 de ani,se va lua de mina cu cealalta fosta echipa a sa,UTA,si tot vor dansa impreuna pe muzica de ABBA…!

sam a spus: (aprilie 26th, 2016 at 18:41 )

orice sfarsit e un nou inceput…..important este sa ne pastram increderea ca vom reusii…. multimea tacuta ii va pune la punct pe LUPII in blana de oaie

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara

Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public

Titu Bojin nu mai candidează pentru preşedinţia CJ Timiş. S-o fi săturat şi el, după ce la ultimele alegeri locale a obţinut doar 4,06, pe atunci candidând pentru ALDE. Acum e lider judeţean al PUSL, partidul fondat şi controlat de fostul turnător la securitate Dan Voiculescu. Zilele trecute, Bojin a anunţat că PUSL nu va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Specialişti aşteptaţi la un eveniment de tradiţe organizat sub egida UPT. Asociația de Sudură din România, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Academia de Științe Tehnice din România, Filiala Timișoara și Sucursala ASR Timișoara organizează, în zilele de 18-19 aprilie 2024, la Facultatea de Mecanică a UPT (Bd. Mihai Viteazu nr. 1), Conferința „SUDURA 2024”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Eveniment ce aduce aminte de o tradiţie politehnică importantă, sudura
Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Titu Bojin nu mai candidează pentru preşedinţia CJ Timiş. S-o fi săturat şi el, după ce la ultimele alegeri locale a obţinut doar 4,06, pe atunci candidând pentru ALDE. Acum e lider judeţean al PUSL, partidul fondat şi controlat de fostul turnător la securitate Dan Voiculescu. Zilele trecute, Bojin a anunţat că PUSL nu va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public
Premisă: * Marile companii din IT&C din Statele Unite ale Americii au concediat zeci de mii de angajați în ultimele 18 luni; * Din experiența crizelor precedente, mișcările din piața globală se simt în România la o diferență cuprinsă între șase și nouă luni față de momentul declanșării în SUA; * Pentru a avea o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Analiză: Valul de concedieri din SUA, în domeniul IT&C, nu s-a resimțit în vestul României. Rata de angajabilitate a studenților UPT aproape de 100%
Intrat în cursă perntru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei, Horia Bugarin afirmă că are de luptat cu cea mai mizerabilă campanie făcută până acum, în spatele căreia se ascund mafia imobiliară şi lumea interlopă. Principalul contracandidat al lui Bugarin este latifundiara Alina Sperlea (PSD-PNL), o afaceristă cu averea ascunsă.   Primarul Dumbrăviţei, Horia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Horia Bugarin intră oficial în cursa pentru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei: “Haideți să ne opunem împreună mafiei imobiliare și interlopilor!”
Primăria Timișoara a anunțat amplasarea a nouă cișmele de apă potabilă  în 6 parcuri administrate municipalitate: Parcul Copiilor (2), Parcul Civic (3), Parcul Central (1), Parcul Alpinet (1), Parcul Catedralei (1), Parcul Adolescenței (1). Prima cișmea a fost deja montată în Parcul Adolescenței. În această săptămână, va fi dată în folosință și cea din Parcul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În șase parcuri din Timișoara vor fi amplasate cișmele cu apă potabilă
DRDP Timișoara a anunțat că în această seară (16 aprilie), de la ora 20 până la miezul nopții, 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐫𝐨𝐯𝐢𝐧𝐢𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐮 𝐯𝐚 funcționa în 𝐏𝐓𝐅 Moravița, 𝐏𝐓𝐅 Jimbolia și 𝐏𝐓𝐅 Cenad, din judetul Timiș, ca urmare a lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii rețelelor de comunicații de date puse la dispoziție de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se întrerupe temporar emiterea de roviniete în punctele de trecere a frontierei din Timiș
Prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă a adus la start peste 80 de piloți din întreaga țară, iar pe lista de înscrieri s-au aflat și câteva nume noi. Pilotul timișorean Radu Benea a fost surpriza plăcut din vârful clasamentului, fiind chiar aproape de o victorie la Categoria I, terminând pe locul doi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O primă etapă senzaţională la viteză în coastă. Diferenţa dintre primul loc şi poţizia secundă, sub o secundă!
Top