Schimbare la ALDE. Unul din cei doi alesi pe lista pentru CJ Timis renunta la functie

ALDE Timiș a reușit să obțină, în urma alegerilor locale de pe 5 iunie, două fotolii de aleși locali în consiliul județean. Unul dintre cei doi, respectiv Ioan Davițoiu, a decis să renunțe la post, chiar înainte de a fi validat. Locul lui va fi luat de un fost consilier local.

davitoiu

Ion Davițoiu a reușit să revină în Consiliul Județean Timiș, acesta candidând pe lista ALDE. Deși noul mandat de la CJ încă nu a fost validat, deja va avea loc o primă schimbare. Davițoiu a decis să renunțe la funcție. „Am renunțat la funcție de dimineață, de la ora 9. Probabil că voi merge pe o funcție administrativa în consiliul județean. Nu s-a impus (n.r. – nu s-a impus de la partid) e o decizie pe care am luat-o singur”, a declarat Davițoiu, fără a da detalii. În locul său se pare că va fi numit Nistor Geană. ALDE îl mai are drept reprezentant în CJ pe Traian Stancu. În urma protocolului semnat cu PSD și PMP, Stancu ar trebui să ajungă vicepreședinte al instituției. Joi însă, liberalii au boicotat plenul CJ, care a fost convocat din nou duminică, 26 iunie, de la ora 12. Rămâne de văzut dacă situația va fi tranșată atunci.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

3 comentarii pentru acest articol

rusine a spus: (iunie 25th, 2016 at 07:06 )

– Rusine! Partidul Bratienilor a ajuns sa fie reprezentat in Orasul Revolutiei de o ,,gasca de neispraviti”! Madam Grapini a avut ,,sange in instalatie” si i-a maturat din partidutul ei PC! Marele Liberal Ehegartner, ,,Iohanis de pe Bega”, a preferat sa renunte la colegii sai care l-au crezut ,,om de cuvant”!
– Rusineee! Cica renunta davitoiu pentru o functie in administratie!? Asa Marele liberal ge(o)ana, tot membru pc(r) dat afara de Grapini, care a intrat in mandatul trecut cu bunavointa lui Robu, alt mare liberal care a preferat tot asa sa-si marginalizeze colegii care l-au adus in PNL (din pcr/asc, pe locurile pp-dd (elodia Otv) a ajuns iarasi sa reprezinte Liberalii!
– Rusune! Titi, gaborul de la Vilcea, v-a putea sa-i scoata pe toti sefii de departamente din CJ din birouri si sa curete iarba si canalele de pe Bega/Timis mergind pe principiul: ,,Banatenii la munca si holtenii si gugulannii sefi”!
– Rusine! Mai urmeaza sa il oblige pe liderul de sinduca(ka)t, marele liberal bordeiasu hilarie, mare prof.univ.dr.ing., colegul lui Robu, care a si reinceput circul in CL Timisoara (ca se crede la tara la el, la gogosuu!) sa renunte la mandat si asa va ajunge consilier in Orasul Revolutiei cel mai mare liberal, cusca marean (tot asa dat afara de Grapini din PC, ca ,,palmase niste bani din fondurile tinerilor din PC si i-a jucat la pacanele)!
– Rusine! Tot Neamul Bratienilor se rastoarna in morminte!
– Bravo Petru Ehegartner! Traiasca Liberalii care te-au crezut ,,neamt de/cu caracter”! „Iohannis de pe Bega” ti se potriveste! Amandoi Nu prea vorbiti, dar ,,pas cu pas” a-ti promovat LIBERALISMUL!!

banatanu a spus: (iunie 25th, 2016 at 12:07 )

BANATANII is oameni TOLERANTI! Au trăit aicea in Banatul natal alături de nemți, unguri, sârbi, evrei, slovaci, bulgari, chiar si tigani in PACE si omenie! OLTENII lui Tudor Vladimirescu au aparat tara de invaziile otomane (ISSIS actual), iar in piețele din Timișoara sunt foarte mulți olteni cu fetele arse si mâinile muncite care își vând munca cinstita! Gugulanii is bănățenii de munte care au rezistat terorii comuniste prin așa numita ,,Rezistenta din munți”! Moldovenii sunt harnici (lucrează in străinătate si își construiesc case frumoase), sunt citiți si culți (au muzee frumoase, biblioteci, case de cultura)! Dar cohortele de șmecheri care au venit/au fost aduse pe timpul comuniștilor ceaușiști, in timp ce BANATENII au fost deportați in BARAGAN, NU au nimic cu OMENIA! Ei au venit doar sa se căpătuiască prin pullitica astăzi in BANAT!

Timisoreanul simplu a spus: (iunie 26th, 2016 at 13:17 )

Domnnule RUSINE Se vede ca esti cu rautate si arunci cu mizerie in oameni, la al carui nivel nu te vei ridica niciodata.
Tare ti-ai dori sa ai caracterul sanatos si valorile profesionala si morala ale lui Bordeasu, care are rezultate in lupta sindicala si peste tot unde a pus umarul. In special in stiinta si educatie.
Iti inteleg invidia fata de el, pentru ca esti omul marelui (zici dumneata) liberal Ehegartner, lipsit de verticalitate si moralitate, omul banului.
Te doare ca Bordeasu in CL a spus clar ca se incalca legea-NU CUNOSTI CE INSEAMNA VOT SECRET?. Chiar nu stii ca pentru deconsipirarea votului, in modul facut de liberali si UDMR-isti, legea spune clar ca este infractiune si votul trebuia reluat? cu sanctionarea celor vinovati? Ar trebui sa fii surprins de tacerea PSD-istilor, a PMP-ului si d-lui Orza.
Mai gandeste, fiu al lui ROBU si Ehegartner, ca tara asta are nevoie de oameni morali si verticali. Bordeasu este unul dintre ei. Pacat ca este printre putinii!
Cinste lui! Ar fi mare pierdere daca si el ar pleca, pentru ca v-ar lasa pe voi sa faceti jaf si sa va bateti joc de Timisoara si oamenii din ea. L-am votat, ca are calitati, este incoruptibil, vertical si merita sa ma/ne reprezinte.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea populației din sistemul de termoficare al orașului. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor exterioare. Încălzirea va fi oprită cel târziu luni dimineața, dar parametrii de furnizare vor fi reduși progresiv în aceste zile. ”Având în vedere temperaturile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara
Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu ceva ani, să pulverizeze vechile UAT-uri, înfiinţându-se astfel, doar în Timiş câteva zeci de comune noi, unele dintre ele neavând bani nici pentru salariile angajaţilor. (Precum în povestea cu bolovanul aruncat în baltă, acum alte minţi luminate încearcă să comaseze...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo
În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată
Top